تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 380 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام

منظورم مواقعي هست كه برق ميره و كامپيوتر بعد از آمدن برق روشن ميشه و نخوام به محض روشن شدن به اينترنت وصل بشه .

سلام
    دوستان كمك كردند و تا حدودي مشكل دانلود با imd حل شد ولي اين سوال من بدون پاسخ ماند و اونم اينه كه من چطور ميتونم imd رو طوري تنظيم كنم كه حدود چند دقيقه يا چند ساعت بعد از روشن شدن كامپيوتر شروع به دانلود كنه نه اينكه به محض روشن شدن يا سر ساعت معين بلكه چند دقيقه يا چند ساعت بعد از روشن شدن .

2. این کاربر از armin15000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان كمك كردند و تا حدودي مشكل دانلود با imd حل شد ولي اين سوال من بدون پاسخ ماند و اونم اينه كه من چطور ميتونم imd رو طوري تنظيم كنم كه حدود چند دقيقه يا چند ساعت بعد از روشن شدن كامپيوتر شروع به دانلود كنه نه اينكه به محض روشن شدن يا سر ساعت معين بلكه چند دقيقه يا چند ساعت بعد از روشن شدن .
    سلام.

دوست عزیز، تا جایی که من اطلاع دارم، در بین برنامه های Download Manager تقریبا هیچ برنامه ی چنین امکانی رو نداره.

البته به نظر میاد با ترفند های خاصی و با استفاده از برخی نرم افزارهای schedule بشه این کار رو انجام داد.

البته اگر اون برنامه ها این امکان رو داشته باشند که بعد از چند دقیقه پس از شروع به کار ویندوز، برنامه ای رو اجرا کنند.

موفق باشید

4. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

سلام
    از وقتي ويندوز اكس پي سرويس پك 3 نصب كردم، دانلود منيجرم از كار افتاده ! يعني نصب شده اما وقتي روي لينك دانلود كليك ميكنم، كار نميكنه و بايد برنامه رو باز كنم حتماً (ورژن 5.11)
    واسه يكي از دوستامم همين مشكل پيش اومده بود !!!
    چي كار كنم؟

6. این کاربر از sama_65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    از وقتي ويندوز اكس پي سرويس پك 3 نصب كردم، دانلود منيجرم از كار افتاده ! يعني نصب شده اما وقتي روي لينك دانلود كليك ميكنم، كار نميكنه و بايد برنامه رو باز كنم حتماً (ورژن 5.11)
    واسه يكي از دوستامم همين مشكل پيش اومده بود !!!
    چي كار كنم؟
    سلام

اگر از IDM استفاده میکنی ، برو به بخش Settings و تیک دو گزینه ی زیر رو بزن :

موفق باشید

8. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sama_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    آسمــان

پيش فرض

سلام

اگر از IDM استفاده میکنی ، برو به بخش Settings و تیک دو گزینه ی زیر رو بزن :

موفق باشید
    بازم نميشه

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

چاره ای نیست.

اول آپدیتش کن تا به نسخه ی 5.18 تبدیل بشه سپس اون تیک های رو بزن.

تیک چهارمین گزینه رو هم بزن.اینجا یه پیغام میاد که اونو تایید کن و ویندوز رو Restart .

موفق باشید

11. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

با سلام
    من هر جا گشتم سوالم را بپرسم جایی پیدا نکردم و حتی از بعضی از دوستان هم کمک خواستم ولی هنوز مشکل حل نشده است
    من از idm برای دانلود استفاده می کنم ولی متوجه شدم وقتی دانلود می زند و می روم قسمت اینترنت recive و sent بیشتر از مقدار دانلود چه idm می کند
    ( هیچ سایتی را باز نکردم و هیچ نرم افزاری آبدیت نمی شود در ضمن من تازگی ویندوز عوض کردم و فکر نمی کنم هک شده باشم)
    کمک کنید چه طوری این موضوع را حل کنم (من احتمال می دهم در تنظیمات مشکل است)

ببینید مقدار دانلود هیشه بیشتر از اونی میشه که IDM نشون میده چون همیشه مقداری POCKET LOST داریم رو شبکه حالا مثلا وقتی یک فایل 90 مگابایتی رو دانلود میکنی نزدیک 100 مگابایت در سند و رسیو شما نشون میده اگه بیشتر از این حد هست باید دقیق تر برسی بشه که سیستم شما از کجا داره ورودی و خروجی اطلاعات رو میگیره و یکی از ساده ترین روشهاش استفاده از اینترنت سکوریتی کاسپرسکی هست که مشخص میکنه در هر زمان از کجای سیستم داره اطلاعات رد و بدل میشه

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

با سلام منم یه سئوال دارم که فکر کردم بهترین جا برای پرسیدنش اینجا باشه
    من دیشب Idm رو تنظیم کردم که از ساعت یک که شاتل رایگان میشه تا هفت کار کنه و بعد از اون هم
    دی سی شه و کامیپوتر رو خاموش کنه البته بعد از گرفتن همه ی فایل ها .
    صبح که بیدار شدم دیدم سیستم خاموشه ولی وقتی که دانلودر رو باز کردم دیدم تنها نصف فایل ها رو گرفته
    البته حجم فایل ها اون اندازه نبود که تا صبح نتونه همه رو بگیره
    وقتی که شش تا از فایل ها رو گرفت بقیه رو جزو لیست حساب نکرد و خاموش کرد سیستم رو
    میتونید بگید چکار باید کنم ؟
    آیا تنظیمات خاصی داره ؟
    اگه هم فایل ها رو برده باشی تو صف دانلود و مشکلی در ارتباط شما وجود نداشته باشه باید همه رو دانلود میکرده احتمالا وسط کار قطعی داشته که نتونسته همه فایل ها رو بگیره و یا افت سرعت

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام دوستان یه مشکل در IDM برام به وجود اومده و اینه که فایلهایی رو که میزارم از راپیدباز دانلود بشه یوزر و پسوردشون عوض میشه به anonymous در صورتی که در قسمت sites login من سایت راپیدباز و یوزر و پس رو چیز دیگه ای زدم.به خاطر همین روز بعد که ادامه دانلود انجام میشه تمام فایلهام فایلد میشه و دونه دونه باید یوزر و پس رو عوض کنم....حتی IDM رو آنیستال کردم و ورژن
    5.18.4 رو نصب کردم ولی درست نشد...و جالب اینجاست که اون آدرس راپید و یوزر رو در قسمت مربوطه ریموو میکنم ولی دوباره تو قسمت sites login برمیگرده.لطفا کمک کنید مشکلم حل بشه .ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا IDM روی ویندوز سون 64 بیتی مشکلی داره؟
    دوستانی که از IDM روی سیستم 64 بیتی استفاده می کنند و مشکلی ندارند ممکنه ورژن IDM شون رو بگن؟؟

16. این کاربر از farzad.sharifi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •