کدوم دوست عزیز
کدوم دوست عزیز
این گوشی بالاخره کی وارد بازار ایران میشه؟
با این که من خودم n95 8gbدارم،ولی باید قبول کردکهn96مدل بهتر وتکامل یافته تریه
بنظر من کاملا هم طبیعیه وقتی یه مدل جدید بیاد به بازار،قدیمی تر رو به چالش می کشه،بعدش هم نباید تعصب
داشت که گوشی قدیمی از جدیدی بهتره،بیاییدبیشترراجع امکانات اون صحبت کنیم/// یاعلی
تاریخ عرضه ای براش اعلام نشده ؟؟
تاریخ دقیقی نگفتن. فقط گفتن تو 3 ماهه ی سوم سال 2008.
3 ماه ی سوم تازه وارد بازار اروپا میشه یا وارد بازار ایران و کشورهای دیگه؟!
مجتبی جون تو جهان دیگه.
حداقل خوبی گوشیای نوکیا ورود سریعشون به بازار ایران بعد از ریلیزشه.
اینم همین جوره .حداکثر 2 هفته بعد تو ایران هست.
البته با قیمت غیر واقعی!!!!!!!!!!!
با وجود این 8 مگاپیکسلی ها دیگه نکته ی قابل توجه ای اصلا در ان96 نیست...
نمیدونم چرا اینقدر دیر امد این گوشی...اصلا در ورود این گوشی سیاست به کار نرفته...
اون که بله...یه مدت زود اومدنش رو با احتساب رسیدن به قیمت واقعی در نظر بگیریم میشه همون مدت طولانی ای که باید برای گوشی های برندهای دیگه مثل سامسونگ و سونی اریکسون انتظار کشید تا برسن ایران ، نتیجتا این زود اومدن توو ایران عملا هیچ فایده ای نداره مگه اینکه طرف خیلی کشته مرده ی گوشی باشه تا بره با اون قیمت غیر واقعی بخرتش...
اره مجتبی جان از این نظر درسته. مثلا ان 95 یه 9 ماهی طول کشید تا تازه شد 700 تومن.
ولی 8 گیگ 2 ماهه قیمتش درست شد.
ولی این از 8 گیگ هم کمتر طول میکشه.
به دلیل همون رقابتها.!!!
من هرچی فکر میکنم سر از کار نوکیا در نمیارم. معلوم نیس داره چه کار میکنه. یا واقعا شکست خورده یا داره اماده میشه که منفجر کنه.
ولی هر چی که باشه ان 96 شکست خورده.
نه خیر!ان96 --- h رو داره که هیچ گوشی جدید سونی اریک یا سامسونگ که دارند میان بازار اون رو نداره!ان گیج 2 رو داره!چیپ اجرای ویدیو ی قوی داره!ولی...................باید قیمتش به 500 تومن برسه تا با وجود دیگر گوشیها بتونه رقابت کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)