تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 1045 اولاول ... 105056575859606162636470110160560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه Professional_IT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درود بر شما دوست عزيز Professional_IT

و ممنون بابت نرم افزارهايي كه گذاشتين ... اونها رو در فهرست وارد كردم (اما براي اينكه هر كسي بدونه كه حجم هر نرم‌افزار چقدره در فهرست حجم اونها رو هم نوشتم) ... لطف ميكنين در پست مربوط به فارسي نگار مريم حجم لينكهاي دانلودي رو هم بذارين... ممنون ميشم...

ولائي
    1ـ ببخشید اصلا متوجه نشدم وای بر من درستش کردم
    2 ـ در پست مربوط به نامه نگار اشتباها من اون را خوشنگار نوشتم که اشتباه شد و درستش کردم لطف کن در فهرست مطالب هم اون را درست کن
    البته لینک این خوشنگار را که یک برنامه خوشنویسی در کارهای گرافیکی است را هم دارم اگه خواستید اون و هم بگم ولی زیاد به درد ما نمی خوره دیگه میر عماد هست دیگه!

و اما:
    shvalaie از فایل آموزش ات ممنون. عالی بود
    ولی من یک جاش برام نامفهوم بود اینجاش که نوشتی" بعدش برای تایپ شعر بجای اینتر باید shift+enter را بزنید (سطر بالا اینتر خورده)" منظورتان اینکه در پایان هر مصرع این کلیدهای ترکیبی را بزنیم که اونوقت یک خط دیگه اضافه میشه ؟
    میشه یک ذره لطف کنید توضیح بدهید؟!
    مخلص همه علی
    Last edited by Professional_IT; 07-08-2007 at 22:33.

داره خودمونی میشه Bizhan26's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    گمباگبار

پيش فرض

باسلام به دوستان
    بنده از ويندوز اكس پي سرويس پك 2 و ورد 2003 استفاده مي كنم. در ورد وقتي يك مقاله فارسي تايپ مي كنم در قسمت پاورقي شماره اي كه در متن زده مي شود به فارسي و صحيح مي آيد ولي در قسمت پايين يعني خود پاورقي شماره انگليسي مي آيد.

لطفا راهنمايي بفرماييد
    با تشكر
    با سلام خدمت دوستان ورد كار اگر منظورتان از شماره پاورقي همان مرجع پاورقي است كه بطور خودكار زير متن زده مي شود است اصلاح آن بسيار ساده است براي اين كار پس از اينكه شماره پاورقي را ايجاد كرديد به اول پاورقي مراجعه و شماره مرجع را هاي لايت كنيد سپس از منوي فرمت گرينه Style & formating و يا از آيكون AA كه در تايتل بار كنار تب نوع فونت وجود دارد refrenc را انتخاب و فونت لاتين آنرا به فونتهاي IPT دار اصلاح كنيد مثل IPT Lotus و يا IPT Mitra و ... (اين فونت ها را اگر نداريد از سايت برنا رايانه دانلود كنيد) با اين تغيير عدد مرجع يا refrence Number شما فارسي مي شود چنانچه اين فرمت را به Tempelet(الگو) اضافه نمائيد از اين به بعد تمام اعداد مرجع شما فارسي نوشته خواهد شد

3. این کاربر از Bizhan26 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

2 ـ در پست مربوط به نامه نگار اشتباها من اون را خوشنگار نوشتم که اشتباه شد و درستش کردم لطف کن در فهرست مطالب هم اون را درست کن
    البته لینک این خوشنگار را که یک برنامه خوشنویسی در کارهای گرافیکی است را هم دارم اگه خواستید اون و هم بگم ولی زیاد به درد ما نمی خوره دیگه میر عماد هست دیگه!

و اما:
    شوالیه جان از فایل آموزش ات ممنون. عالی بود
    ولی من یک جاش برام نامفهوم بود اینجاش که نوشتی" بعدش برای تایپ شعر بجای اینتر باید shift+enter را بزنید (سطر بالا اینتر خورده)" منظورتان اینکه در پایان هر مصرع این کلیدهای ترکیبی را بزنیم که اونوقت یک خط دیگه اضافه میشه ؟
    مخلص همه علی
    پرافشنال عزيز
    مثل اين كه شما هم دچار اشتباه من شديد.
    ايشون خانم ش. ولايي هستند (به فتح واو). نه شواليه!

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    واقعا عرق شرم از سر و رویم سرازیر شد عذرخواهی شدید از شما shvalaie دارم. واقعا معذرت می خواهم نمی دونم چجوری از شما عذرخواهی کنم این عذر بزرگ و ... را بر من ببخشید از همه دوستان و از همه اعضا تاپیک معذرت می خواهم به خاطر این عذر ( وای بر تو پروفشنال) به همین دلیل چند روزی را نیستم امیدوارم جناب shvalaie مرا ببخشند که حق دارند نبخشند واقعا هر چه بگویید حقم هست از دوست عزیزم آقا جواد ( اگه باز هم اشتباه نکنم) به خاطر تذکر بجا و آگاهانه بسیار بسیار ممنونم.
    ضمنا من علی
    با عرض شرمندگی
    این پست بالایی را هم اصلاح کردم
    Last edited by Professional_IT; 07-08-2007 at 22:34.

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرافشنال عزيز
    مثل اين كه شما هم دچار اشتباه من شديد.
    ايشون خانم ش. ولايي هستند (به فتح واو). نه شواليه!
    درود بر شما ... و ممنون

با سلام
    واقعا عرق شرم از سر و رویم سرازیر شد عذرخواهی شدید از شما shvalaie دارم. واقعا معذرت می خواهم نمی دونم چجوری از شما عذرخواهی کنم این عذر بزرگ و ... را بر من ببخشید از همه دوستان و از همه اعضا تاپیک معذرت می خواهم به خاطر این عذر ( وای بر تو پروفشنال) به همین دلیل چند روزی را نیستم امیدوارم جناب shvalaie مرا ببخشند که حق دارند نبخشند واقعا هر چه بگویید حقم هست از دوست عزیزم آقا جواد ( اگه باز هم اشتباه نکنم) به خاطر تذکر بجا و آگاهانه بسیار بسیار ممنونم.
    ضمنا من علی
    با عرض شرمندگی
    این پست بالایی را هم اصلاح کردم
    درود بر شما
    اي بابا ... خواهش ميكنم... زياد سخت نگير ... از اين اسم شواليه هم خوشم مياد و اگه يكي از بهترين اعضاي انجمن اسمشون شواليه نبود ... حتما نام كاربريم رو عوضش ميكردم ميزاشتم شواليه ...

و اما:
    shvalaie از فایل آموزش ات ممنون. عالی بود
    مخلص همه علی

دوست عزيز ...

اگه ايكون show/hide رو بزني تا تمام كاراكترهاي ورد رو نمايش بده ... علامت اينتر رو در انتهاي هر پاراگراف ميبيني ....

حالا امتحان كن... توي يه فايل جديد... دو تا پاراگراف سه خطي تايپ كن.
    حالا اگر آخر سطر و قبل از علامت اينتر --- در پاراگراف اول --- شما shift+enter بزني ... خواهي ديد كه علامت اينتر به خط پايين منتقل ميشه ... يعني بين دو پاراگرافتون فاصله ميفته.

در جدول ... به جاي علامت اينتر ... يه شكل ديگه است ... كه اگه shift+enter رو بزني ... ميفته پايين و زير جدولتون يه خط اضافه درست ميكنه...

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان ورد كار اگر منظورتان از شماره پاورقي همان مرجع پاورقي است كه بطور خودكار زير متن زده مي شود است اصلاح آن بسيار ساده است براي اين كار پس از اينكه شماره پاورقي را ايجاد كرديد به اول پاورقي مراجعه و شماره مرجع را هاي لايت كنيد سپس از منوي فرمت گرينه Style & formating و يا از آيكون AA كه در تايتل بار كنار تب نوع فونت وجود دارد refrenc را انتخاب و فونت لاتين آنرا به فونتهاي IPT دار اصلاح كنيد مثل IPT Lotus و يا IPT Mitra و ... (اين فونت ها را اگر نداريد از سايت برنا رايانه دانلود كنيد) با اين تغيير عدد مرجع يا refrence Number شما فارسي مي شود چنانچه اين فرمت را به Tempelet(الگو) اضافه نمائيد از اين به بعد تمام اعداد مرجع شما فارسي نوشته خواهد شد
    درود .... برشما ...

دوست عزيز شما تا حالا كجا بودي ؟؟؟؟؟؟

ميشه پستتون رو ويرايش كنين و فونتها رو توش آپلود كنين ... يا لينك سايت رو بزارين ... اگه در اسرع وقت اين كار رو بكنين ... خيلي خيلي ممنون ميشم.

ببخشيد كه گفتم ويرايش ... ميخوام همه چيز درباره اصلاح عدد پاورقي در يه پست باشه كه وقتي توي فهرست اضافه اش ميكنم... فقط لينك يه پست رو بزارم...

==========================
    جالبه من قبلا از همين روش رفته بودم ولي اين نوع قلمهايي رو كه شما گفته بودين رو نداشتم ... bNazanin و ... رو ميذاشتم... اما نتيجه نميداد .... امروز كه امتحان كردم درست شد ... البته توي يه فايل جديد ...

در ضمن به جاي complext پارامتر ALL SCRIPT رو انتخاب كردم ... دوباره به حالت اولش برگشت اما مشكل عدد زيرنويسم حل شد.

البته شايد هم مال فارسي ساز ويندوز جديدم باشه ... فكر كنم عوضش كه كردم ... با عدد پاورقي سر و كله نزدم.

يه كتاب دارم كه مولف فايلش رو برام فرستاده .... اونجا هم امتحان ميكنم ببينم نتيجه ميده يا نه ... و اگه نداد فونتها رو دانلود ميكنم.

در هر حال مثل اينكه حالا براي زيرنويسهاي انگليسي به مشكل بر ميخوريم... در هر حال بايد دستي بهش فونت انگليسي رو داد. اما عمل ميكنه ...

هزار بار ممنون و بدرود
    Last edited by shvalaie; 08-08-2007 at 13:15.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یا علی
    ما اومدیم
    در مورد پا ورقی من این کار را انجام می دم که شباهت زیادی با روش مطرح شده دوست عزیزمان Bizhan26 دارد
    شما اصلا نیاز به نصب فونت جدید روی سیستم ندارید می دونید که چون سیستم هنگام بالا اومدن تمام فونتها را چک می کنه موجب دیر بالا اومدن سیستم میشه. و اما راه حلی که من خودم انجام میدم: ببنید شما همان شماره پاورقی را باید های لایت کنید (انتخاب کنید) تا اینجا کارمون با هم یکیه ، شما باید شماره انتخاب شده را پاکش کنید و خودتون همان شماره را وارد کنید می بینید که شماره به فارسی تایپ شده هر فونتی هم که خواستید می تونید بهش بدید. امتحان کنید و بگید کار می کنه یا نه؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض ترفند آفيس

ترفند آفيس
    يک ترفند بامزه در نرم افزار Microsoft Word
    حتي در درون نرم افزارهاي بزرگ و معروفي مانند Office هم ممکن است نکات مخفي آميخته به طنزي وجود داشته باشد که بسياري از افراد از آن بي خبرند. در اين جا ميخواهيم به شما ترفندي را معرفي کنيم که با استفاده از آن يکي از آن شوخي هاي مخفي موجود در برنامه Microsoft Word را نمايان سازيد.
    قبلا اکيدا توصيه مي کنم که افرادي که ناراحتي قلبي و عصبي دارند از اين مورد صرف نظر کنند.
    براي اين کار:
    ابتدا برنامه word را اجرا کنيد.
    پس از بازشدن يک صفحه سفيد در هر جايي از صفحه که خواستيد اين عبارت را عينا تايپ کنيد: (rand(200,99= (دقت کنيد مساوي را تايپ کنيد و اين متن را کپي نکنيد و تنها در محيط Word تايپ کنيد) اينتر را بزنيد.
    همين اينک شاهد يک اتفاق جالب خواهيد بود!!!
    البته بجاي آن اعداد هر عدد ديگري را هم مي توانيد بزنيد خودتان امتحان کنيد.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض Office 2007 Menu

خوب بريم سراغ معرفي يک نرم افزار مفيد ديگر البته براي آفيس 2007
    خيلي ها بعد از اينکه آفيس 2007 را روي سيستمشون مي ريزند در محيط جديد آن سردرگم مي شوند شايد به
    دليل تازگي و روبان داشتن منوها که البته من خودم مخالف اين قضيه هستم.
    خوب حالا چيکار کنيم دست روي دست بذاريم و تماشا کنيم خوب معلومه که نه! پس سريع دست به کار شيد و
    اين اين پک و برنامه جالب را روي سيستمتون نصب کنيد. بعداز نصب اون يک منوي درست در کنار گزينه home
    آفيس را خواهيد ديد که تمام منوهاي آفيس 2003 را براي شما عينا فراهم مي کند. البته اين نرم افزار حالت روبان
    افيس 2007 را از بين نمي برد بلکه يک منوي ديگه اضافه ميشه که اونهايي که به حالت جديد آفيس 12 عادت ندارند
    بتوانند به راحتي از اون استفاده کنند. البته يک شرکت چيني با طراحي يک Add-on دوباره ساعت را به عقب
    برگردانده. اين برنامه تمامي دستورات جديد را در منوهاي قديمي جاي مي دهد. البته قيمت آن 30 دلار است و
    هنوز هم قفل آن شکسته نشده است.
    و اما بريم سراغ برنامه: (اينجا خودم آپلودش کردم و فعلا لينکش تامدتها کار مي کنه)
    حجم 2.48 مگا بایت
    لينک دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرتون چیه اصلا این نرم افزارها به درد می خوره یا نه؟ اگه نه که تاپیک را شلوغ نکنم
    __________________________________________________ ______________________________________
    مهدی جان بیا و شب هجران سحر کن
    Last edited by Professional_IT; 13-08-2007 at 00:21.

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    اين ديگه چي بود؟
    543 صفحه متن برام نوشت كه راهنمايي در مورد يه چيزهايي بود...
    اينها چيچي بيد حالا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •