تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 737 اولاول ... 105056575859606162636470110160560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

Bracket جان حق داری تعجب کنی .ولی اینم یادت باشه که ماکسیمایی که الان تو ایران تولید میشه نسل قبلی اون هستش و امکاناتش زیاد هم بالا نیست و مزدا که کلاckd میاد و هزینه گمرکیش با واردات کامل یه ماشین فرقی نداره و مگان 2000 هم که کلا وارداتی هستش .ما توی مملکتی زندگی میکنیم که تولیدات به جای افزایش کیفیت رو به کاهش کیفیت میزارن و همش قصد داریم کمیت رو ببریم بالا و اینم حرف خود مدیر عامل ایرن خودرو هستش که برای حفظ سود سرمایه گذارهامون هر کاری میکنیم .یعنی ما رو سر کیسه میکنن.توی ایران کسی فکر مصرف کننده نیست و این هم که میبینی یه 206 اومده شده 18 میلیون همش نتیجه سیاستهای غلط دولت و سیستم واسته گری بازار هستش .دیگه نمیخوام اینجا بحث رو سیاسی کنم .ولی اینا همش تقصیر دولت هستش که از اول کارش یه برنامه درست نداشته و فقط حمایت کور کورانه از تولیدات نامرغوب داخلی بوده (شرکتهای دولتی ایران خودرو و سایپا)و پروژه های مثل l90 رو اوقدر لفت دادن تا بتونن یه بهانه واسه سود فاحش خودشون بیارن .
    امروز باید به حال مگان هم باید زاری کنیم که دست پارس خودرو افتاده .ولی مزدا چرا گرونه .چون مزدا رو شرکت مرتب تولید میکنه و یه شرکت خصوصی هستش پس باید هزینه ول خرجیهای شرکتهای دولتی رو با عوارض کمرکی واسه قطعات وارداتیش بده .
    خوب حرف در این مورد زیاده.سیاست صنعت خودرو توی کشور ما دست یه عده آدم هستش که جز ماشین سوار شدن چیز دیگه ای بلد نیستن .

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

1 از بین ریو و 206 یا 13 تومن کدوم رو بگیرم...

سلام
    من 13 تومن پول دارم میخوام ریو بگیرم حالا به نظر شما خوبه یا 206 گزینه مناسبتریه.البته اگه دلیلش هم بگین ممنون می شم

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببین من خودم با 13 تومن اصلا سراغ ریو نمیرم
    فکر کنم Slx چهارده تومن باشه به نظر من بهتر از ریو است
    ولی در مورد 206 اگه برات جای کم صندوق مهم نیست 206 خیلی ماشین خوبیه
    فقط باید حواست باشه که قطعات و حتی روغن 206 کمر شکنه

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

Bracket جان حق داری تعجب کنی .ولی اینم یادت باشه که ماکسیمایی که الان تو ایران تولید میشه نسل قبلی اون هستش و امکاناتش زیاد هم بالا نیست و مزدا که کلاckd میاد و هزینه گمرکیش با واردات کامل یه ماشین فرقی نداره و مگان 2000 هم که کلا وارداتی هستش .ما توی مملکتی زندگی میکنیم که تولیدات به جای افزایش کیفیت رو به کاهش کیفیت میزارن و همش قصد داریم کمیت رو ببریم بالا و اینم حرف خود مدیر عامل ایرن خودرو هستش که برای حفظ سود سرمایه گذارهامون هر کاری میکنیم .یعنی ما رو سر کیسه میکنن.توی ایران کسی فکر مصرف کننده نیست و این هم که میبینی یه 206 اومده شده 18 میلیون همش نتیجه سیاستهای غلط دولت و سیستم واسته گری بازار هستش .دیگه نمیخوام اینجا بحث رو سیاسی کنم .ولی اینا همش تقصیر دولت هستش که از اول کارش یه برنامه درست نداشته و فقط حمایت کور کورانه از تولیدات نامرغوب داخلی بوده (شرکتهای دولتی ایران خودرو و سایپا)و پروژه های مثل l90 رو اوقدر لفت دادن تا بتونن یه بهانه واسه سود فاحش خودشون بیارن .
    امروز باید به حال مگان هم باید زاری کنیم که دست پارس خودرو افتاده .ولی مزدا چرا گرونه .چون مزدا رو شرکت مرتب تولید میکنه و یه شرکت خصوصی هستش پس باید هزینه ول خرجیهای شرکتهای دولتی رو با عوارض کمرکی واسه قطعات وارداتیش بده .
    خوب حرف در این مورد زیاده.سیاست صنعت خودرو توی کشور ما دست یه عده آدم هستش که جز ماشین سوار شدن چیز دیگه ای بلد نیستن .
    کاملا حرفاتون درسته فقط میشه تاسف خورد به این وضعیت که غیر از ماشین تو همچی در این مملکت وجود داره و هیچ کس به فکر مردم نیست و از دموکراسی و مردم سالاری هیچ خبری نیست و هیمشه اخر مردمن که میسوزن و به عنوان یه ایرانی فقط میتونم سرم رو پایین بندازم همین .
    در مورد ماکسیما ولی کلا ماکسیما از این ماشینا حقیقتا یه کلاس بالاتره درست نسل جدیدشم دو ساله اومده ولی فکر کنم با این وجود هم خیلی ماشین بهتریه از همه نظر راحتی و نرمی ماشین , قدرت موتور (227 اسب و شتاب دندهای 0-100 حدود 7 ثانیه) فضای خیلی زیاد و امکانات پایه همچی داره ABS , سیستم کروز کنترل , ایربگ و... البته قبول دارم چون قدمیه یسری امکانات مگان و مزدا 3 رو نداره ولی در عوض فضای داخلیش هم لوکس تره کلا من اگر باشم بدون شک ماکسیما رو انتخاب میکنم البته شاید بیشتر به خاطر موتور 6 سیلندرش باشه .

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه دلیل اینکه سراغ ریو نمیریدو بگید

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض تعویض آزرا با کوپه؟!

سلام دوستان

چند روزی هستش تصمیم گرفتم که ماشینمو با یه هیوندایی کوپه عوض کنم
    ماشینم آزرا هستش

البته میدونم که تجهیزات آزرا خیلی بیشتره
    ولی تیپ کوپه یه چیز دیگست و تکه

اگه شما بودین چی کار میکردین؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چون یکی از اقوامم که تو سایپا کار میکنه بهش ریو دادن اوایل خوب بود ولی بعد از یه مدت شد پراید
    همه سر و صداهای پراید اومد توش
    حالا این نظر منه
    ولی در کل محصولات ایراد خودرو از محصولات سایپا تو یه رنج قیمت بهتر هستند
    ولی پشتیبانی سایپا بهتره

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من بودن یکمی میزاشتم روش یه پروتون ویرا میگرفتم خیلی ماشین خوبیه . تازه زاگرس خودرو فروش با شرایط هم داره .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من بودن یکمی میزاشتم روش یه پروتون ویرا میگرفتم خیلی ماشین خوبیه . تازه زاگرس خودرو فروش با شرایط هم داره .
    آره به نظر من پروتون هم از ریو بهتره
    اینو هم در نظر بگیرید که پروتون در اصل مال انگلیس هست نه مالزی

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من اولا هیچوقت خداییش از آزرا خوشم ناومده چون مال پیر مرداس .کلا تو کلاس ماشینایی هستش که واسه افراد میانسال ساخته شده .کوپه ماشینی نیست بشه باهاش مسافرتای طولانی رفت ولی یه ماشین متفاوت هستش من بودم ازاول هم آزرا نمیگرفتم به جاش سانتافه میگرفتم ماشین دینامیکی هستش .ولی اگه میخوایی کمی متفاوت باشی . کمی هم سرعت رو تجربه کنی کوپه ماشین خوبی هستش.قیمت مناسبی هم داره فقط کاش موتورش همون موتور آزرا بود یعنی 3.3 لیتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •