کسی در مورد این پست قبلیم نظری نداره -
1
2
کسی در مورد این پست قبلیم نظری نداره -
شاید میخاستن یکیو ترور کنن!
شایدم ایجاد رعب و وحشت!
این ماشینای وارداتی انقدر زیر نور شدید آفتاب جنوب میمونن که اگه یه پراید و سمند بود همونجا ذوب میشد . خب ماشین بیچاره رو بعد از 6 ماه از پارکینگ روباز درمیارن تمیزش میکنن میدن دست مردم بایدم اتصال کنه آتیش بگیره بعدش
ولی یه حسی همون موقع که اینطوری شد به من میگفت که انگار اشکال از سیستم کولرش بود چون هوا گرم بود و همه ماشینا حد اقل یکی از شیشه هاشون پایین بود به جز همین بنزه که همه شیشه هاش بالا بود - فکرکنم کولرش روشن بود -
البته همونطور که گفتم صاحبش یه شانس بزرگ اورد اونم اینکه هفت هشت متر پایین تر اتیش نشانی بود و اونها هم تا دود رو دیدن خودشون رو رسوندن - اگه اونا خودشون رو به اون زودی نمیرسوندم شاید هیچی ازش نمیموند -
سلام
دوستان كسي عكس از طراحي هاي دستي اين اتومبيل تو سايزهاي بزرگ در دست داره ؟
سلام استاد
برای طراحی مدادی کلاسهای مختلف ، توی گوگل بزن mercedes benz Sketch
ممنون ازمحبت شما
من ميخوام يكي از بهترين طراحي ها و زيباترين هاشو پيدا كنم تو سايز بزرگ تقريبا 150CM در 100CM چاپ كنم و به عنوان پوستر تو محيط ازش استفاده بشه
توی اون ابعاد بندرت Sketch از طراحان حرفهای خودرو میشه پیدا کرد چون تهیهی چنین طرحی با مداد کاری ساده نیست ، در حالیکه طرح سه بعدی یا کامپیوتری در اون ابعاد رو راحتتر میشه تهیه کرد
ضمنا یک چنین طرحی برای ابعاد 150x100cm با dpi = 300 که مناسب چاپ هست حدودا 600 مگاپیکسل و 22MB خواهد شد...
حالا چند کار میشه کرد
یا خودتون دست به قلم بشین و طراحان استودیوها رو شرمنده کنین
یا با استفاده از پلاگینهایی مثل Redfield Sketch Master ، تصاویر مورد نظرتون رو به Sketch تبدیل کنین
و یا طرحهای مدادی موجود توی وب که حداکثر 18 مگاپیکسل هستند رو با بالا بردن مجازی dpi و یکخورده ویرایش فوتوشاپی برای اون ابعاد سازگار کنین
بزرگترین اسکچی که من تابحال دیدم این هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دوستان بعد از توضیح راجع به amg و برابائوس راجع به EMC هم صحبت کنید که تو شهرمون دیدم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)