منظور 0.22 اینچه.
منظور 0.22 اینچه.
دوستان دیروز تو Youtube دور میزدم، یه کلیپ از اسلحه M4 دیدم که بدنش کاملا فلزی بود، اما اسباب بازی! درست مثل همین تفنگ های اسباب بازی که تو شهر میفروشن و ساچمه ی ریز میخوره.
اما نکته جالب این بود که داخلش پیستون گازی داشت و بصورت اتومات شلیک میکرد! هم تک تیر داشت هم رگبار.
من خودم چند وقت پیش یه تپانچه ( یا همون کلت خودمون ) خریدم که بدنش فلزی بود، اما بصورت دستی، بعد هر شلیک باید گلنگدن رو بکشیم که احتمالا خودتون در جریان هستید.
یه جستجویی کردم و این سایت جالب رو پیدا کردم:
حتی متوجه شدم یه سریشون باتری میخوردن و بجای مخزن گاز برای شلیک، از برق استفاده میکنن! البته قیمت جنس خوبش زیاد هست، بعضی ها تا سقف 500$ هم میرسه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه حیف که ما از ایناشم نداریمحتی نمیدونم اگه به دوستم بگم، میتونه واسم از دوبی بیاره یا اینکه فرودگاه ازش میگیرن!
... و بعضیاش هم با واقعی اصلاً مو نمی زنه
من هم یه بار در این مورد داشتم می گشتم ، به یه سایتی رسیدم که فروشنده ی اسلحه های مدل بادی عین اصل بود
و نوشته بود کل اسلحه های فیلم Vantage point رو تامین کرده !
بله هست ، من خودم یه Desert Eagle دارم اتوماتیک هست و با 4 تا باتری AAA کار میکنه . قدرت خیلی خوبی هم داره ، اگه فول شارژ باشه به بدن کسی بزنی کبود میشه ! من اینو 4-5 سال پیش حدود 20 هزار تومن خریدم که دیگه هم تو هیچ فروشگاهی ندیدم ، خیلی دنبالش بودم یکی دیگه بگیرمحتی متوجه شدم یه سریشون باتری میخوردن و بجای مخزن گاز برای شلیک، از برق استفاده میکنن! البته قیمت جنس خوبش زیاد هست، بعضی ها تا سقف 500$ هم میرسه!
چه حیف که ما از ایناشم نداریمحتی نمیدونم اگه به دوستم بگم، میتونه واسم از دوبی بیاره یا اینکه فرودگاه ازش میگیرن!
![]()
دوستان یه سر به این سایت هم بزنن و رو قسمت product کلیک کنید. سایت شرکت گامو هستش که انواع پیستولهای گازی و رایفلهای بادی 4.5 و 5.5 رو تولید میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب خوش بحالتونازکجا خریداری کردین؟ یعنی امیدی هست تو ایران پیدا بشه؟
درباره قدرت هم، جالبه که تو سایت ها قدرت شلیک ( FPS ) رو هم نوشته، و حتی همین ساچمه های ریز پلاستیکی هم برای خودشون وزن های متغییر و خاصی دارن!![]()
بچه ها یه تفنگ کلت (از اینا که ساچمه داره یا مثلا فندکه)یه چیز خیلی طبیعی و نزدیک به واقعیش رو از کجا میشه خرید (تهران) قیمتش حدودا چقدره ؟
کسی نیست جواب بده؟
من شرایطم خاصه مرتب ممکنه از سوی اراذل مورد تهدید قرار بگیرم
من میتونم از شوکر استفاده کنم؟
نه. جزو سلاح سرد حساب میشه. و تا 6 ماه میتونن برات زندان ببرن. اینی که کسی مثلا در جریان پرونده ای که در جریان هست، امکان سو قصد بهش بره. ممکنه که تمهیداتی برای امنیتش در نظر بگیرن. اما غالبا به این صورت نیست. اگر هم که پرونده ای نداری که امکانش خیلی کمتره. البته یه سری جاها هست که میدن که توضیحش اینجا نمیشه.
این همون مگنومیه که تو بازی های رزیدنت اویل سر دشمنا رو میترکوند؟
یادم نمیاد اویل رو. اما به احتمال زیاد همین بوده.
راکت لانچر یعنی سلاحی که راکت پرتاب میکنه. مثلا rpg7 یکی از ساده ترین و رایج ترین اونهاست.در مورد اسلحه راکت لانچر و greand luncher میشه یه توضیحی بدین؟
دومی هم درستش GERNADE LAUNCHER هست. که یه امکان اضافی برای سلاح های تیربار مثل M16, M4 , AK47 هست. که توانایی پرتاب نارنجک تفنگی رو به سلاح تیربار اضافه میکنه و معمولا زیر لوله ی تفنگ بسته میشه.
مثل این عکس:
![]()
Last edited by REZAt1980; 22-11-2010 at 23:35.
نه این سلاح FN FAL 7.62 هست.این سلاح یکی از غنمیتی های از اسرائیلی ها بوده.
البته بیشتر این سلاح کاربرد تک تیراندازی داره و بیشتر به رده ی سلاح هایی مثل g3 میخوره.
یادمه همون موقع تو رسانه های دنیا خیلی ها این مسئله رو وسیله ای برای تمسخر قرار دادند. و گفتند که اصلا چرا باید اسرائیل از سلاحی که نزدیک 20 از بازنشستگی اش میگذره در جنگ 33 روزه استفاده کرده باشه؟
و کار به جایی رسید که وزارت دفاع رژیم صهیونیستی طی بیانیه ای اعلام کرد که این سلاح از سال 1974 توسط این ارتش به کار گیری نشده.
که البته دروغ بود و عکسهایی که در جنگ تموز گرفته شده، خلافش رو ثابت کرد. بگذریم.
حالا اینکه چرا از این سلاح استفاده کردند شاید به خاطر مقاومت و انعطاف پذیری این سلاح در شرایط مختلف باشه. شاید .
یکی از دلایلی که این سلاح به عنوان هدیه انتخاب شده، به نوعی تک بودنش هست. وگرنه چندان جالب نبود که یه سلاحی مثل m16 هدیه میشد.
عکسش هم اینه:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)