به نظر من روی ویستا میتونی با کیفیت خوب هم بازیش کنی
به نظر من روی ویستا میتونی با کیفیت خوب هم بازیش کنی
CPU خیلی ضعیفه!!!
ارور که تازگی میده هر چی بازی رو سختر میکنم ارورها بیشتر میشه.
![]()
سلام مگه پکیج شمار چنده؟
سیستم من
cpu amd 5200+ x2
512 8600gt
2gig ram
حتی نمیتونم تو medium بازی کنم مشکل از چیه؟
متشکرم
خوب دوستان بازی متاسفانه 1 پایان بیشتر نداره ! و وقتتون هم هدر ندین ! کل اینترنتو زیرو رو کردم کسی پایان دیگه ای ندیده بود !
خوب پایانش کاملا به ابتدا 1 ربط داره ! همون طور که دیدن sterlok افتاده بود و جلوش یه مانیتور بود که داشت مغزشو شستشو می داد .... بعد از اونم تمام کسایی که تو منطقه بودن مرده دیگه بخاطر همون اتفاقی که آخر بازی افتاد ! تو نسخه 1 هم نشون داد Sterlok یه آدم بی نام نشون بود که حتی اسمه خودش هم یادش نبود (بخاطر همین که تویه همین Clear Sky آخر بازی حافظه اش رو پاک کردن) و تویه SHOC شما (که همون Sterlok هستید) یه PDA داره که نوشته kill Sterlok (یعنی خودش رو بکشه ! چون حافظه اش هم پاک شده نمی دونه خودش منظور بوده !) بعد شما تمام 1 رو الافید تا آقا دوباره بر می گرده به مرکز منطقه (همون نیروگاه) ...... بقیش هم خودتون کمک کنید تا اضافه کنیم بهش (اگه چیزی جا افتاده !!!)
پکیج 1.04 رو نصب کردم.
سلام دوست من
بهتر که پکیج 1505 رو نسب کنید
تا باگ ها برطرف بشه..
فعلان نمی شهخوب دوستان بازی متاسفانه 1 پایان بیشتر نداره ! و وقتتون هم هدر ندین ! کل اینترنتو زیرو رو کردم کسی پایان دیگه ای ندیده بود !
خوب پایانش کاملا به ابتدا 1 ربط داره ! همون طور که دیدن sterlok افتاده بود و جلوش یه مانیتور بود که داشت مغزشو شستشو می داد .... بعد از اونم تمام کسایی که تو منطقه بودن مرده دیگه بخاطر همون اتفاقی که آخر بازی افتاد ! تو نسخه 1 هم نشون داد Sterlok یه آدم بی نام نشون بود که حتی اسمه خودش هم یادش نبود (بخاطر همین که تویه همین Clear Sky آخر بازی حافظه اش رو پاک کردن) و تویه SHOC شما (که همون Sterlok هستید) یه PDA داره که نوشته kill Sterlok (یعنی خودش رو بکشه ! چون حافظه اش هم پاک شده نمی دونه خودش منظور بوده !) بعد شما تمام 1 رو الافید تا آقا دوباره بر می گرده به مرکز منطقه (همون نیروگاه) ...... بقیش هم خودتون کمک کنید تا اضافه کنیم بهش (اگه چیزی جا افتاده !!!)
به اون صورت نظر داد
ولی تنها راه اسپات این که
نرم افزار پیدا کنید تا بتونید فایل ها بازی رو باز کنید تا بتونید ببیند بازی از چند راه تمام می شه
چون تویه نسخه قبلی از این طریق می شود ببینید تمام دمو ها پایانی رو
من که نسخه قبلی رو بازی کردم آخش باید از چندین آوار بالا میرفتم تا به یه چیز بزرگی که دورش چندیدن چیزی میگرده و باید درونش برم سپس یه دمو نشون میده که هوا صاف شده و به حال اول بر میگرده.فعلان نمی شه
به اون صورت نظر داد
ولی تنها راه اسپات این که
نرم افزار پیدا کنید تا بتونید فایل ها بازی رو باز کنید تا بتونید ببیند بازی از چند راه تمام می شه
چون تویه نسخه قبلی از این طریق می شود ببینید تمام دمو ها پایانی رو
فکر نکنم برگرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)