تبریک و خوش آمدببخشید اگه کیفیتش خوب نیست با موبایل گرفتم ولی بالاخره دیجیتاله دیگه..
اما سایز عکسهات خیلی زیاده لطفا 600x800
تبریک و خوش آمدببخشید اگه کیفیتش خوب نیست با موبایل گرفتم ولی بالاخره دیجیتاله دیگه..
اما سایز عکسهات خیلی زیاده لطفا 600x800
ممنون . . .
Brightness بخاطره رنگ برگ هاست اگه کم باشه برگها تیره میشن فقط یکم مشکل کادر داره اونم بخاطره گوشه سمت چپ بالاست که هرکار کردم باز هم توی کادر بود .
دروبین اگر حرفه ای بود و شما یک عکس با سه هیستوگرام متفاوت میگرفتید و ادغام میکردید ! محشر میشد !
حق با شماست ولی العان همه SLRها و SLRLikeها ابزار براکتینگ نوردهی دارن که دوربین Spak یه DSLR هستش .حتی بعضی ها براکتینگ فوکوس هم دارند فقط یه مقدار همت و حوصله می خواد
سلام .
ممنونم از نظراتتون . راستش من عکاسی رو دوست دارم ولی هیچ کلاس یا آموزشی ندیدم به همین دلیل ضعفهای زیادی دارم و هنوز به اصول کامل عکاسی وارد نیستم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .![]()
spak دوربينت چيه؟
يه چيز مي گم بهت بر نخوره ها! خجالت داره با DSLR همچين عكسايي رو گرفتن.
----
نگاه - Canon SX10 IS
![]()
سلام
یاد میگیرید ... نترسید ... معمولا اولین خرید یک فرد عادی در همه ی لوازم یک چیز بد میشه ! ولی دوربینه شما یک مدل خوبه ! باید قدرش رو بدونید ... سعی کنید همیشه از حالت دستی استفاده کنید ... با نور بازی کنید ... یاد میگیرید .. برای یادگرفتن هم باید تمرین کنید ... یعنی عکس بگیرید !
مشکلی نیست ! خوب ایشون گفته اند که یاد ندارند ! شما که حرفه ای هستید میتونید کمکشون کنید !
این عکس هم قشنگ شده ولی انگار حرکت سریع رو شات کردید ! کمی تاره !
راستشو بخوای فکر نمی کنم تو این تاپیک کسی تو این رشته تحصیلات داشته باشه و همگی به صورت تجربی یادگرفتیمسلام .
ممنونم از نظراتتون . راستش من عکاسی رو دوست دارم ولی هیچ کلاس یا آموزشی ندیدم به همین دلیل ضعفهای زیادی دارم و هنوز به اصول کامل عکاسی وارد نیستم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
Beny-Nvidia عزیز این عکس چون زوم شده برگها باعث شده سمت راست تصویر تار بیافته و خود سوژه ثابتهاین عکس هم قشنگ شده ولی انگار حرکت سریع رو شات کردید ! کمی تاره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)