تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 229 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2286

نام تاپيک: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

آخر فروم باز Genjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

کدوم از این شرکت ها 512 می دن ...البته بدون نامه.....

تا اونجایی که من میدونم ...

یه زمانی صبا نت و پارس آنلاین 512 هم میدادند ولی تازگی ازش خبری ندارم!!!

پروفشنال _Barbod_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

اگر منظورت نامحدود هست که باید بگم هیچ شرکتی نمیده.
    فقط یک شرکت هست که نامحدود بدون نامه هر سرعتی بخوای میده که اون هم در موردش توی چند صفحه قبل صحبت کردم و راهش رو گفتم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

اگر منظورت نامحدود هست که باید بگم هیچ شرکتی نمیده.
    فقط یک شرکت هست که نامحدود بدون نامه هر سرعتی بخوای میده که اون هم در موردش توی چند صفحه قبل صحبت کردم و راهش رو گفتم.

مرسی از راهنماییت.ولی میشه یه دفعه ی دیگه هم بگی

آخه خیلی سخته بری تو این صفحات و دنباله چیزی بگردی که شبیه به همه

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

امیدوارم با این راه که معرفی میکنم مشکلی برای شرکت سپنتا پیش نیاد و همین موضوع باعث نشه که دیگه از این طریق سرعت بالا به کاربران عادی ندن.
    البته برای من فرقی نداره با یه نامه کوچیک از هر شرکتی که بخوام سرعت بالا میگیرم.
    خوب شرکتی که گفتم سپنتا هست که حتما" سایتش رو هم بلد هستید.
    ابتدا به سایت سپنتا برید عضو سایت سپنتا بشید.دوستان توجه کنید که موقع ثبت نام باید همه سوالات رو دقیق و درست جواب بدید.مثل تاریخ تولد ..نام و نام خانوادگی ..شماره شناسنامه و غیره.بعد از همه این کارها فکر کنم 1 هفته زمان میبره تا عضویت شما به طور کامل فعال بشه.
    با این کار شما میتونید نسبت به سطح کاربری خودتون از سایت خرید کنید بدون پرداخت پول و خیلی موارد دیگه...
    نسبت به خرید شما از سپنتا سطح کاربری شما بالاتر میره و امتیازات بیشتری در اختیار شما قرار میگیره...همه اینها به کنار...
    حالا وقت این هست که از سپنتا در خواست ADSL کنید.
    ماه اول رو باید حتما" 128 بگیرید اما از ماههای بعدی میتونید سرویس خودتون رو از طریق اشتراکی که توی سایت دارید شارژ کنید و هر سرعتی که دلتون میخواد بگیرید.
    دوستان توضیحات من زیاد شد شاید فکر کنید خیلی دردسر داره اما اصلا" سخت نگیرید فقط کافیه مشترک سپنتا بشید...همین
    قصد من تبلیغ نیست بلکه کمک به دوستانی هست که شرکتها به هر نوعی و از هر راهی سرشون رو کلاه میزارن

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

امیدوارم با این راه که معرفی میکنم مشکلی برای شرکت سپنتا پیش نیاد و همین موضوع باعث نشه که دیگه از این طریق سرعت بالا به کاربران عادی ندن.
    البته برای من فرقی نداره با یه نامه کوچیک از هر شرکتی که بخوام سرعت بالا میگیرم.
    خوب شرکتی که گفتم سپنتا هست که حتما" سایتش رو هم بلد هستید.
    ابتدا به سایت سپنتا برید عضو سایت سپنتا بشید.دوستان توجه کنید که موقع ثبت نام باید همه سوالات رو دقیق و درست جواب بدید.مثل تاریخ تولد ..نام و نام خانوادگی ..شماره شناسنامه و غیره.بعد از همه این کارها فکر کنم 1 هفته زمان میبره تا عضویت شما به طور کامل فعال بشه.
    با این کار شما میتونید نسبت به سطح کاربری خودتون از سایت خرید کنید بدون پرداخت پول و خیلی موارد دیگه...
    نسبت به خرید شما از سپنتا سطح کاربری شما بالاتر میره و امتیازات بیشتری در اختیار شما قرار میگیره...همه اینها به کنار...
    حالا وقت این هست که از سپنتا در خواست ADSL کنید.
    ماه اول رو باید حتما" 128 بگیرید اما از ماههای بعدی میتونید سرویس خودتون رو از طریق اشتراکی که توی سایت دارید شارژ کنید و هر سرعتی که دلتون میخواد بگیرید.
    دوستان توضیحات من زیاد شد شاید فکر کنید خیلی دردسر داره اما اصلا" سخت نگیرید فقط کافیه مشترک سپنتا بشید...همین
    قصد من تبلیغ نیست بلکه کمک به دوستانی هست که شرکتها به هر نوعی و از هر راهی سرشون رو کلاه میزارن
    مرسی دوست عزیز

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من هم منطقه سیدالشهدا هستم.
    اول صبا نت داشتم اما الان سپنتا 256 گرفتم و خیلی هم راضی هستم.
    شرکتهای دیگه رو هنوز امتحان نکردم ولی فعلا" سپنتا تو منطقه ما خوب سرویس میده و سرعتش عالی هست.

سرعت256 adsl دانلود سپنتا چقدره؟
    Last edited by feri88; 25-02-2008 at 12:37.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

سرعت256 adsl دانلود سپنتا چقدره؟

تا چند وقت پیش بین 40 تا 60 بود!!!(قبل از اینکه ADSL ها اینقدر وضعش خراب بشه)

جدیدا دوستم عوض کرده خبر ندارم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ميتوني از سپنتا بگيري. 1 ماه اول رو 128 قرارداد ميبندي، بعد براي تمديدش كه از طريق خود سايته، هر سرعتي رو كه بخواي تا 2M سفارش ميدي، سيستمشون بعد از اتمام اون 1 ماه اول، پهناي باندت رو خودكار تغيير ميده.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    L.A

پيش فرض

ميتوني از سپنتا بگيري. 1 ماه اول رو 128 قرارداد ميبندي، بعد براي تمديدش كه از طريق خود سايته، هر سرعتي رو كه بخواي تا 2M سفارش ميدي، سيستمشون بعد از اتمام اون 1 ماه اول، پهناي باندت رو خودكار تغيير ميده.

اگه اینطوری باشه که همه ی شرکت های مثل صبا نت و یا پارس آنلاین هم 512 میدن(فقط باید ماه اول ازشون 64 یا 128 بگیری بعدش می تونی)

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    United States Tehran

پيش فرض

اگه اینطوری باشه که همه ی شرکت های مثل صبا نت و یا پارس آنلاین هم 512 میدن(فقط باید ماه اول ازشون 64 یا 128 بگیری بعدش می تونی)
    عزیزم سپنتا سرویسهاش نامحدود هست.
    من شرکتی رو سراغ ندارم که سرویس نامحدود با سرعت بالا بدون نامه و از این جور حرفها بده.
    شما سراغ داری؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •