نمی دونم چرا همه rapid share فایل میذارن به خدا اذیت می کنه این همه سایت upload![]()
نمی دونم چرا همه rapid share فایل میذارن به خدا اذیت می کنه این همه سایت upload![]()
اگر منظورتون این پسته:
این که مشکلی نداره.برای من دانلود شد.البته تا آخر نرفتم.
هرکي از قالب اين دو وبلاگ خوشش مياد بهم بگه تا براش بفرستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرکي از قالب اين دو وبلاگ خوشش مياد بهم بگه تا براش بفرستم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mighat.s; 14-11-2007 at 15:56.
شما هم گیر دادیها
من همین امروز 4 تاDVD کامل ازش دانلود کردم ( یه چیزی تو مایه های 16 گیگ ) خیلی هم خوب جواب دادش ... چرا الکی از سایت به این باحالی ایراد میگیرین ؟!
![]()
بيخيال جونم! ما اينترنت لاکپشتي داريم. نميتونيم حتي ده مگ از اينترنت دانلود کنيم چه برسه به 4 تا dvd!
اين لينکو هم داشته باشيد. فقط، سريعتر دانلود کنيد چون اينا مال دو ماه پيشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه میشه ؟!!
پس ADSL تون چی شد ؟!
هرچقدر هم که اینترنتتون ذغالی باشه کم کم 2 مگ رو دارین ... ندارین ؟!!!
اینجا اینترنت ذغالیشون 4 مگه ... من هم ۱۵ دارم که کف میکنم وقتی میخوام یه فیلم دانلود کنم ... خط من چون قدیمیه جواب نمیده ۴۰ مگ بگیرم ... شما هرچقرهم که ذغالی باشین باید ۲ مگو داشته باشین![]()
ببینم مگه شما تاحالا این ور آب نبودید؟شما هرچقرهم که ذغالی باشین باید ۲ مگو داشته باشین
سلام!
بفرماييد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همگي نسخه کامل! اين اکانت premiuim هست و حذف نميشه!
اين دو پست آخريم دويست سيصد تا پست ارزش داشت ها!
2 مگ؟!عجب! ما اينجا 256 کيلو هم نيست چه برسه به 2 مگ!
موفق باشيد!
اونوقتی که من تهرون بودم هنوز اینترنتی وجود نداشت توی ایران ... ماها هم به یه شبکه BBS کانکت میشدیم با برنامه Ter500 و حال میکردیم واسه خودمون ... هنوزم ویندوز 3.1 رو دارم .. خواستی بگو برات بفرستم
دلم میخواد یه سر بیام ، اگه یه پارتی کله گنده داری بگو که ... ... ...
Last edited by Inkareeeeeeeeee; 29-11-2007 at 19:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)