فکر کنم مشکل همین باشه، اصلا توابع رو نمیشناسه.
باید چیکارش کنم؟
فکر کنم مشکل همین باشه، اصلا توابع رو نمیشناسه.
باید چیکارش کنم؟
بستگي به كامپايلرتون داره
يا فايلهاي هدرتون يه جاي ديگه هست
كه ميتونيد با استفاده از تنظيمات آدرس دهي كنيد
در بعضي موارد هم با نوشتن
درست ميشهusing namespace std;
كلا پيشنهادم اينه از ++Dev C استفاده كنيد
بهتره
اين دردسر ها رو هم نداره
سلام
دو تا سوال داشتم
اول اینکه یک تابعی می خواهم تعریف کنم که یک عبارت را از ورودی بگیرد و بر اساس یک تابع if ، مقداری را برگرداند. مثلا به این شکل
int PSR (char n)d
if (n==ASB)d
return 16
else if (n==HTU)d
return 15
...
(این d ها رو واسه این گذاشتم که پرانتز بسته بهتر نمایش داده شود)
اما یک مشکلی دارم. کامپایلر بهم ارور های مختلفی می ده. یه بار می گه این ASB و HTU و... متغیر هایی اند که مقدار دهی نشده اند ، یک بار می گوید که اعلام نشده اند و... .
اگر می شود یک راهنمایی کنید که چگونه می توانم این تابع را بنویسم.
سوال دوم اینکه چگونه می توانم خروجی های یک برنامه را در یک فایل Text ذخیره نمایم؟
سلام
شما اینجا برای تابع تعریف نکرده اید که اگر n مقداری غیر از HTU,ASB داشته باشد چه چیزی به خروجی ارسال شود
در مورد سوال دوم هم به قسمت
کافیست شما یک فایل ایجاد کنید ( اگر موجود نباشد) وآن را باز کنید اطلاعات خود را در آن بنویسید و در آخر آن را ببندید
دستور ساخت یک فایلباز کردن یک فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبستن فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنوشتن در فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخواندن از فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسال نو مبارککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
جواب سوال اوتون رو كه دادند ولي سوال دومكه ميمونه اينكه چه نوع فايلي باشه تصادفي يا ترتيبي
و طريقه نوشتن اطلاعات چجوري باشه؟ ركورد به ركورد - باينري - كركتر كركتر و ...
ممنون. مشکل اول تا حدی رفع شد. اما وقتی تابع رو تست کردم خروجی مورد نظرم رو چاپ نکرد. برنامه رو واستون کامل می زارم:
#include "stdafx.h"
#include <iostream>
using std::cin;
using std::cout;
using std::endl;
#include <cmath>
#include <string>
#include <cstdlib>
using namespace std;
int PSR (char);
int main()
{
char a;
int b;
cin>>a;
b=PSR(a);
cout<<b<<endl;
system ("Pause");
return 0;
}
int PSR (char n){
char SHR;
if (n==SHR)
return 16;
else
return -1;
}
در اینجا وقتی که برنامه رو اجرا می کنم و SHR رو تاپی می کنم و اینتر را می زنم ، برنامه این ارور را می دهد:
Run-Time Check Failure #3 - The variable 'SHR' is being used without being initialized.
این ارور رو هم در محل مخصوص باگ ها یا خطاهای برنامه نویسی که کامپایلر نشان می دهد نمایش داده نمی شود. بلکه در یک پنجره ای جداگانه نمایش داده می شود.
در مورد خروجی ها هم می خواهم همانگونه که در برنامه خروجی تولید می شود (با دستور cout) به همان شکل هم در فایل تکست ذخیره گردد. پشت سر هم و با رعایت setw() ها.
ممنون
Last edited by sepand_salehi; 19-03-2011 at 20:41.
سلام دوستان
من با برنامه Borland C++ مینویسم (خود استاد گفت با این بنویسین)؛ برنامه رو که مینویسم و Run رو میزنم، دست اجرا نمیکنه.
منظورم اینه که برنامه درسته و ارور و وارنینگ هم نمیده، وقتی مثلا دو عدد میخواد و بهش میدم، جوابو نمیزنه و یهو خارج میشه. و بعد که دوباره run رو میزنم، جواب رو هم میده. یا مثلا وقتی میگم 1 تا 100 رو چاپ کن، اصلا وقت نمیده نگاه کنم ببینم چی چاپ کرده! باز میشه و میبنده.
راهی هست؟
يه هدر به نام
conio.h
اضافه كنيد
آخر برنامه دستور
getch();
v
رو بنويسيد
میشه دقیقتر بگین چی رو کجا بنویسم؟
ببخشید من با این ترتیب نگرفتم![]()
اول اولش بنویس:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گت سی اچ هم اگه نذاری برنامه اجرا میشه و سریع پایان میابه که نمیتونی جواب آخر رو ببینی
اون دستور رو میذاری که جوابو نشون بده و بعد با زدن یه دکمه از برنامه خراب(ویرایش:خارجدیدم حیفه پاکش کنم) شه...
یه تجربه:برنامه ایرادی نداره مطمئن باش یه جا یه اشتباهی هست(نه همیشه)
اینجارو ببین:
اونایی که تو پست اول گذاشتم رو ببین کار میکنه یا نه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)