تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 60 از 2403 اولاول ... 1050565758596061626364701101605601060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز ساعت 12 ظهر اينترنت پارس آنلاين 48 كيلو بايتيم فعال شد.البته چون تو اوج ترافيك شروع به كار كردم سرعت بين 28 تا 38 در نوسان بود.
    تجربه adsl براي بار اول فوق العادست!!!
    تو 1 ساعت 120 مگ دانلود داشتم.
    ببينم ميتونم ركورد 50 گيگ تو يك ماه رو بشكنم.
    چه سرویسی گرفتید؟ 512؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چه سرویسی گرفتید؟ 512؟
    نه.384 با محدوديت 50گيگ.كه البته بعيده به 50 گيگ برسم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان 24 ساعت كه گذشته فقط يك بار تونستم به سرعت بين 42 تا 44 دست پيدا كنم.نميدونم چرا اينقدر ترافيك هست.عموما سرعتم بين 17.5 تا 32 در نوسان هست و به حالت ايده آل (48)فاصله داره.
    البته به سروري كه ازش دانلود ميكنم هم بستگي داره مثلا همين الان (10:48) دارم يه فايل 22 مگابايتي از مايكروسافت دانلود ميكنم با نرم افزار dap و سرعت زير 48 اصلا نمياد.!!!
    در حالي كه تو همين لحظه بعد از اتمام دانلود از مايكروسافت يه ويديو از گوگل با dap دانلود ميكردم كه سرعتش بالاتر از 20 نميرفت!
    Last edited by kavehmech; 02-03-2009 at 11:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

1 hi

دوستان همگی خسته نباشید

من حدود 1 سال و نیم هستش که از شرکت پارس آنلاین adsl گرفتم ، سرعت 128 و محدودیت 8 Gig در ماه !

تو این هفته های خیلی زنگ زدم به نمایندگی تهران در مورد سرعت ping ...گفتم چرا اینقدر این سرعت ping بالاست واسه رشت ، یه بار گفتن مشکل از ماست ، به زودی درست میشه ، دفعه بعد گفتن که سیستمت ویروس داره احتمالا ،دفعه بعدتر یدونه دیگه از کارشناسان گفتن رشت در موقع ترافیک مشکل ping رو داره که یه تیم داره روش کار میکنه ، گفتم تا آخر ماه یعنی پایان اسفند درست میشه ، گفت آره 100% !!!!!!!!!

دفعه بعد هم گفتن که سرعت پینگ بین 300 تا 500 عادی هستش ، ما کارمون اینه ! گفتم بچه ها دارن زیر 160 میگیرن سرعت ping رو ، گفتش خوب اونا خیلی خوب میگیرن دیگه ! و همچنین گفتش که واسه رشت یکم کنده !

دیگه والا موندم ! من به ping زیر 250 نیاز دارم ولی صبحها که امتحان میکنم افتضاح هستش و روزهای تعطیل فقط میشه گفت خوبه و ساعاتی که ترافیک خیلی کمه

نمیدونم دیگه چیکار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کاش بالاخره یه شرکت درست و حسابی بیاد تو این رشت خراب شده یه شرکتی بزنه !!!واقعا دیگه خودشونو گیر آوردن !!!!!!

دوستان پیشنهادتون چیه ؟ چرا اینقدرping بالاست ؟آیا امکان داره درست بشه یا نه ؟ چون من قبلا به ping نیاز نداشتم امتحان نکرده بودم ، آیا قبلا هم همینطوری بوده یا نه ؟شدیدا به ping زیر 250 نیاز دارم ، اصلا به سرعت نیازی ندارم ....

ممنون میشم کمکم کنید
    Last edited by mollaxi; 03-03-2009 at 15:11.

5. این کاربر از mollaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان همگی خسته نباشید

من حدود 1 سال و نیم هستش که از شرکت پارس آنلاین adsl گرفتم ، سرعت 128 و محدودیت 8 Gig در ماه !

تو این هفته های خیلی زنگ زدم به نمایندگی تهران در مورد سرعت ping ...گفتم چرا اینقدر این سرعت ping بالاست واسه رشت ، یه بار گفتن مشکل از ماست ، به زودی درست میشه ، دفعه بعد گفتن که سیستمت ویروس داره احتمالا ،دفعه بعدتر یدونه دیگه از کارشناسان گفتن رشت در موقع ترافیک مشکل ping رو داره که یه تیم داره روش کار میکنه ، گفتم تا آخر ماه یعنی پایان اسفند درست میشه ، گفت آره 100% !!!!!!!!!

دفعه بعد هم گفتن که سرعت پینگ بین 300 تا 500 عادی هستش ، ما کارمون اینه ! گفتم بچه ها دارن زیر 160 میگیرن سرعت ping رو ، گفتش خوب اونا خیلی خوب میگیرن دیگه ! و همچنین گفتش که واسه رشت یکم کنده !

دیگه والا موندم ! من به ping زیر 250 نیاز دارم ولی صبحها که امتحان میکنم افتضاح هستش و روزهای تعطیل فقط میشه گفت خوبه و ساعاتی که ترافیک خیلی کمه

نمیدونم دیگه چیکار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!کاش بالاخره یه شرکت درست و حسابی بیاد تو این رشت خراب شده یه شرکتی بزنه !!!واقعا دیگه خودشونو گیر آوردن !!!!!!

دوستان پیشنهادتون چیه ؟ چرا اینقدرping بالاست ؟آیا امکان داره درست بشه یا نه ؟ چون من قبلا به ping نیاز نداشتم امتحان نکرده بودم ، آیا قبلا هم همینطوری بوده یا نه ؟شدیدا به ping زیر 250 نیاز دارم ، اصلا به سرعت نیازی ندارم ....

ممنون میشم کمکم کنید
    دقیقا مشکل من هم اینه!

اتفاقا امروز ظهر رفتم Speedtest که یه تست بگیرم بزارم، پینگ رو نشون بدم، که برق رفت و ...

مشکل این پینگ وقتی نمایان میشه که میخوام بازی های آنلاین انجام بدم! پینگ بالا مساوی هست با Lag شدن در بازی!

من همش فکر میکردم از خودم هست! خیلی جون کندم درست بشه، اما نشد!

7. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

1 hi

کسرا جان منم دیگه واقعا عصابم خورد شدههر وقت زنگ میزنم این نمایندگی رشت ، میگه مشکل ping واینجور مشکلات رو زنگ بزنین به نمایندگی تهران ! زنگ میزنی اونجا 6 دقیقه فقط رو حالت خودکار هستش و این به اون پاس میده ، اون یکی به اون یکی و آخرش یه خانوم یا آقایی خودشو معرفی میکنه !بعدشم 4 تار چرت و پرت میگه !دیگه خدایی اینقدر زنگ زدم تو همین 1 هفته اخیر خودم خسته شدم خوش به حال بقیه استانها ، اینجا که مرکزش اینطوریه وای به حال بقیه دوستان فردا صبح هم فکر کنم آقای بخشی هستش ،دوستان لااقم یکم همکاری کنیم زنگ بزنیم همگی شاید یه چیزی شد !! فردا ساعت 8:30 صبح فکر کنم آقای بخشی هستش ! تنها آدمی که دیدم خیلی با انصافه و آدم واقعا خوبیه تو این نمایندگی رشت همین آقای بخشی هستش .... یا اگه نشد همگی دوستانی که ناراضین ، فردا زنگ بزنیم نمایندگی پارس آنلاین تهران

من تقریبا بعدازظهرها سرعت پینگم خوبه ..(البته خوب خوب که زیر 250 هستش بیشتر واسم ، مثل بعضی ها که زیر 170 دارن ، البته 100% در رشت خراب شده نیستش !!) الان که ساعت 16:04 دقیقه هستش میانگین سرعت پینگم 261 هستش :(البته این بهترین لحظشبود فکر کنم ، مدام بالا و پایین میره خراب شده !!!)

من از قسمت Start -Run رو اجرا میکنم و بعدش داخل Run تایپ میکنم cmd و بعدش در صفحه سیاه که باز میشه مینویسم ping بعدش یه back
    space میزنم (منظور خط فاصله هستش ) و 4 رقم شماره اول تلفن رو وارد میکنم و enter میزنم ....مثلا واسه ما که اینطوری هستش 4224 هستش اینطوری type میکنم:

ping 4.2.2.4

دوستان لطف کنن اینطوری یه پینگی بگیرن و یه عکسی بذارن ببینیم چطوریه !مقایسه کنیم ببینیم هیچ کی اصلا پینگ زیر250 یا کلا پینگ پایین دریافت میکنه یا نه ؟

ممنون عزیزان
    Last edited by mollaxi; 08-03-2009 at 13:48.

9. این کاربر از mollaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ميشه يكي بگه پينگ چيه؟چه شاخصيه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز، باز برو خدا رو شکر کن! مال من حداقلش 403 هست

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ميشه يكي بگه پينگ چيه؟چه شاخصيه؟
    اگر اشتباه نکنم، مدت زمانی که طول میکشه تا درخواست شما بره و برگرده، رو پینگ میگن!

یعنی شما وقتی تو Internet Explorer میزنی Yahoo.com ، زمانی که این درخواست میره و برمیگرده و در نتیجه صفحه شروع به لود شدن میکنه رو Ping میگن.

مثلا ممکنه شما ADSL512 داشته باشی، اما پینگتون بالا هست، وقتی میزنی Yahoo.com ، چند ثانیه باید صبر کنی، بعد به سرعت ( به دلیل بالا بودن سرعت ADSL ) صفحه بالا میاد.

اما برای آنهایی که مثلا بازیهای آنلاین انجام میدن، این پینگ خیلی مهم هست! چون دیر رسیدن پاسخ برای اونا مساوی با شکست هست!

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم، مدت زمانی که طول میکشه تا درخواست شما بره و برگرده، رو پینگ میگن!

یعنی شما وقتی تو Internet Explorer میزنی Yahoo.com ، زمانی که این درخواست میره و برمیگرده و در نتیجه صفحه شروع به لود شدن میکنه رو Ping میگن.

مثلا ممکنه شما ADSL512 داشته باشی، اما پینگتون بالا هست، وقتی میزنی Yahoo.com ، چند ثانیه باید صبر کنی، بعد به سرعت ( به دلیل بالا بودن سرعت ADSL ) صفحه بالا میاد.

اما برای آنهایی که مثلا بازیهای آنلاین انجام میدن، این پینگ خیلی مهم هست! چون دیر رسیدن پاسخ برای اونا مساوی با شکست هست!

ممنون.پس ميگم چرا وب باز كردنم با اين سرعت در مقايسه با dial up تقريبا فرقي نكرده.آره.من هم اين مشكل رو دارم.فقط بعضي وقت ها لحظه اي خوب ميشه و سايت سريع باز ميشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •