تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 380 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بنا به گزارشات رسيده از سوي مسوولين نسخه يPS3 بازي PES2008 داراي مشكلات Frame Rate بسيار حادي است كه به شدت بازي را تخريب كرده و سرعت اجراي آن را نيز به شدت پايين اورده است.در متن خبر نوشته شده كه PES2008 نسخه‌PS3 به دليل مشكل ذكر شده بسيار مايوس كننده خواهد بود و اگر به دنبال فوتبال سريع و روان بر روي PS3 هستيد فقط FIFA 08 براي شما باقي مي ماند

واقعا گزارشگر هیجان رو از بازی میگیره ، آدم یاد بازیهای پرسپولیس ، استقلال که در شهرستانها انجام میشه میوفته که گزارشگر نای حرف زدن نداره و وقتی توپ گل میشه فقط میگه : بله توپ وارد دروازه شد ( بدون هیچ هیجانی )
    همچنین رنگ بازی و مخصوصا چمن خیلی تیره به نظر میرسه و وقتی به PES 6 نگاه میکنید این تفاوت را احساس میکنید ، بارانی که میبارد زیاد هم طبیعی نیست و وقتی که بازی رو در مد Low اجر کنید که دیگه اصلا حال نمیده بازی .

کسانی از این بازی لذت خواهند برد که گرافیک قوی داشته باشند و بازی را در مد High بازی کنند ، چون در سایر مدها اصلا حال نمیده ، من سیستمم تقریبا بازیهای سنگین تر از این رو به خوبی اجرا میکنه اما وقتی این بازی رو روی مد High میزارم بعضی وقتها مثل زمان زدن کرنر یا ضربه ایستگاهی برای چند لحظه کند میشه .

حرکات بازیکن ها عالی شده و واقعا طبیعی بودن رو میشه حس کرد و اگر یکی دوهفته بازی کنید فکر کنم دیگه کاملا بهش عادت کنید و این هم انتقاد از بازی نکنید ( گرچه ضعفهایی داره که نمیدونم چرا مثل همون گزارشگر ، که البته میتونید صداش رو قطع کنید و خودتون به بازی هیجان بدید )
    با هات موافقم حتی تما شاگران هم دیگه نای تشویق کردن ندارن یاد ساکر6وقتی نزدیک دروازه میشدی با صدای تماشاگران روحیه میگرفتیم ولی حالا چی خیلی خشکه گل زدنشونم به آدم میزاد نرفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این فایل ویدئوئی که گذاشتن برای حرکات و تکنیک جدید در بازی خیلی تعداد و حجمش زیاده لطفا یکی لطف کنه تو یه پست اونایی که واقعا به درد میخوره رو یجا بگه ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pouriaqazvin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

با صدای تماشاگران روحیه میگرفتی
    واسه من که بیشتر اعصاب خورد کنی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

لطفا یکی هم اگه میشه یک پک کامل از عکس بازیکنهای رئال که تصویرشون خوب ساخته نشده بزاره همینوطر از بازیکنای بزرگ دیگه ممنون میشم

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا گزارشگر هیجان رو از بازی میگیره ، آدم یاد بازیهای پرسپولیس ، استقلال که در شهرستانها انجام میشه میوفته که گزارشگر نای حرف زدن نداره و وقتی توپ گل میشه فقط میگه : بله توپ وارد دروازه شد ( بدون هیچ هیجانی )
    همچنین رنگ بازی و مخصوصا چمن خیلی تیره به نظر میرسه و وقتی به PES 6 نگاه میکنید این تفاوت را احساس میکنید ، بارانی که میبارد زیاد هم طبیعی نیست و وقتی که بازی رو در مد Low اجر کنید که دیگه اصلا حال نمیده بازی .

کسانی از این بازی لذت خواهند برد که گرافیک قوی داشته باشند و بازی را در مد High بازی کنند ، چون در سایر مدها اصلا حال نمیده ، من سیستمم تقریبا بازیهای سنگین تر از این رو به خوبی اجرا میکنه اما وقتی این بازی رو روی مد High میزارم بعضی وقتها مثل زمان زدن کرنر یا ضربه ایستگاهی برای چند لحظه کند میشه .

حرکات بازیکن ها عالی شده و واقعا طبیعی بودن رو میشه حس کرد و اگر یکی دوهفته بازی کنید فکر کنم دیگه کاملا بهش عادت کنید و این هم انتقاد از بازی نکنید ( گرچه ضعفهایی داره که نمیدونم چرا مثل همون گزارشگر ، که البته میتونید صداش رو قطع کنید و خودتون به بازی هیجان بدید )
    اون کند شدن بازی و افت فریم هیچ ربطی به سیستم قوی نداره.شما با قویترین سیستم دنیا هم که بازی کنید در جاهای شلوغ افت فریم دارید و بازی میلرزه.این مشکل خود بازی هست و نه سیستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pentoriko's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تـــــــــــهـــــــــــران

14 سلام

كسي تا حالا پيراهن بازيكن حريف رو كشيده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چي جوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

چقدر گل زدن توی این بازی راحته!
    کافیه که وسط زمین توپ برسه به بازیکنی مثل اتوئو، مدافعان حریف مثل ماست! دریبل میخورن و وقتی به دروازه نزدیک میشید، چشماتون رو ببندید و دکمه شوت رو تا ته فشار بدید، احتمال 50 درصد گله! حتی توی تاپ پلیر
    توی pes 2008 برای گل زدن نیاز به تاتکیک درست و حسابی نیست، برعکس pes 6
    Last edited by hardblack04; 29-10-2007 at 17:12.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا بي خيال دكمه ي شوت رو تا اخر فشار بدي توپ ميره خونه اصغر اقا

با هات موافقم حتی تما شاگران هم دیگه نای تشویق کردن ندارن یاد ساکر6وقتی نزدیک دروازه میشدی با صدای تماشاگران روحیه میگرفتیم ولی حالا چی خیلی خشکه گل زدنشونم به آدم میزاد نرفته
    مگه شما نگفتي بازيو بعد از نيم ساعت از رو هاردت پاك كردي چطور اين همه به جزييات بازي واردي انقد تابلو نياش مي فروشنت ها از ما گفتن

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان به نظر من که خیلی بازی باحالی

هرکی هر چی بگه از ارزشهای این بازی کم نمیشه

درضمن فکر کنم شما اصلا خوبی های این بازی رو ندیدن مثلا وقتی یک بازیکن رو ادیت میکنی میتونی به هش 2 حالت خوشحالی بعد از گل تعریف بکنی

که خیلی حالت های زیاد وقشنگی داره

درضمن من دارم صورت بازیکنان تیم ملی رو ادیت میکنم

هر وقت تموم شد برای همه میزارم
    چون به ادیت هود بازی خوب وارد نیستم یه کم طول میکشه اما سعی میکنم بیشتر وقت روش بزارم

درضمن اون بازیکنانی که توی تیم ملی نیستن ولی توی باشگاهای معروف مثل پرسپولیس هستن رو هم دارم وارد بازی میکنم و هر وقت آماده شد براتون میزارم

داره خودمونی میشه omid07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

این هم از Option فایل کامل
    فقط باید توی بازی هز دفعه که وارد می شوید یک بار Option فایل را Load کنید (برای افرادی که Gamepad ندارند)
    اسامی تیم ملی هم درست هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    in option ro bayad koja berizi ????????

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •