ساسی مانکن و سعید آسایش هم واسه خودشون که نمیخونن چرا اونا رو گوش نمیدی ؟
ساسی مانکن و سعید آسایش هم واسه خودشون که نمیخونن چرا اونا رو گوش نمیدی ؟
نه دوست عزیز ناراحت نشو من 27 سال دارم این خواننده هم خیلی وقته می شناسم اول کیبورد یاماها اومد بالا البته سری 1000 می تونی سرچ کنی ببینی توی کاراش امکان نداره این خواننده خوب به صداش افکت نده اول با تیون بود بعد ملودین الانم با ویو شیلد که یه حالتی به صدا میده من یه کارشو داشتم که با گیتار توی پارک جمشیده می گفتن خونده که اصلا با کاراش قابل قیاس نیست
خوب مجید داره عدایه داریوش درمیاره چون قشنگ میشه فهمید که سلطان پاپ غم داریوشه اینم می تونی یه سرچ بزنی ببینی من کاری ندارم اهنگ های مجیدو با پویا بیاتی -ارش یوسقیان علی روزگار -مخصوصا علی اصحابی مقایسه خیلی ها هستن ولی الان من حضور ذهن ندارم می بیینی که دارن از همه دیگه تقلید می کنن که اونم الان علی اصحابی توی البوم جدیدش که شعرشو یه دکتر نمی دونم چی گفته البومش ترکونده کاراش میکسومستر خوبی هم داره
اعتقاد من اینکه یعنی خواننده خوب و مردمی اینه که خودشو تکرار نکنه مجید فقط یه ساز بلده گیتار که همه این سازو کمو بیش بلدن به قول ما تنظیم کننده ها ساز جواد
همه کاراش یه فضا حرکت می کنه فقط دارم تغییر می کنه همه گامو رو توی همه کاراش میاره سلفشاش اکثرا تقلیدی یا به زور زحمت کامپیوتر شما بیشتر دقت کنی متوجه میشی اگه عاشق شعرای مثل خراطها هستی منتظر البوم جدید علی رضا همون علی رضا و حمید رضا خودمون باش بعد مقایسه کنن باز اگه حرفی زدم که موجب بهم ریختن اعتقاد شما شد معذرت می خوام نظر شخصی من و دوستان من و 98 درصد خواننده های ایرانی است
ما چی کار داریم به این که آهنگاشو چه جوری میسازهنه دوست عزیز ناراحت نشو من 27 سال دارم این خواننده هم خیلی وقته می شناسم اول کیبورد یاماها اومد بالا البته سری 1000 می تونی سرچ کنی ببینی توی کاراش امکان نداره این خواننده خوب به صداش افکت نده اول با تیون بود بعد ملودین الانم با ویو شیلد که یه حالتی به صدا میده من یه کارشو داشتم که با گیتار توی پارک جمشیده می گفتن خونده که اصلا با کاراش قابل قیاس نیست
خوب مجید داره عدایه داریوش درمیاره چون قشنگ میشه فهمید که سلطان پاپ غم داریوشه اینم می تونی یه سرچ بزنی ببینی من کاری ندارم اهنگ های مجیدو با پویا بیاتی -ارش یوسقیان علی روزگار -مخصوصا علی اصحابی مقایسه خیلی ها هستن ولی الان من حضور ذهن ندارم می بیینی که دارن از همه دیگه تقلید می کنن که اونم الان علی اصحابی توی البوم جدیدش که شعرشو یه دکتر نمی دونم چی گفته البومش ترکونده کاراش میکسومستر خوبی هم داره
اعتقاد من اینکه یعنی خواننده خوب و مردمی اینه که خودشو تکرار نکنه مجید فقط یه ساز بلده گیتار که همه این سازو کمو بیش بلدن به قول ما تنظیم کننده ها ساز جواد
همه کاراش یه فضا حرکت می کنه فقط دارم تغییر می کنه همه گامو رو توی همه کاراش میاره سلفشاش اکثرا تقلیدی یا به زور زحمت کامپیوتر شما بیشتر دقت کنی متوجه میشی اگه عاشق شعرای مثل خراطها هستی منتظر البوم جدید علی رضا همون علی رضا و حمید رضا خودمون باش بعد مقایسه کنن باز اگه حرفی زدم که موجب بهم ریختن اعتقاد شما شد معذرت می خوام نظر شخصی من و دوستان من و 98 درصد خواننده های ایرانی استمهم اینه که آهنگاشو دوست داریم و گوش میدیم.
مجید بارها کنسرت گذاشته، توی کنسرت هم ملت رفتن و دیدن که صدای خودش چه جوریه !
همین داریوش که شما میگی و به نظرت سلطان غمه من اصلا با آهنگاش احساس غم بهم دست نمیده !!
پس نمیتونم بیام بگم داریوش بد میخونه ... من جوری نیستم که با آهنگای داریوش حال کنم.
شما آمار 98 درصد خواننده های ایرانی رو چه جوری بدست اوردی ؟![]()
اول اینکه خوب شد فهمیدیم شما از علی اصحابی خوشت میاد ..... ولی متاسفاهنه با آلبوم جدیدش اون آلبوم قبلش رو هم برد زیر رادیکال .
پویا بیاتی و روزگار رو هم که چند وقته اومدن تو بازی و امکان نداره بتونن مثل استاد خراطها اسمی واسه خودشون دست و پا کنن .
در مورد این هم که گفتی فقط گیتار نمیدونم منظورت چیه ؟ تو آلبوم جدید مجید خراطها که همه خواننده ها رو کنسل کرد همه سازها استفاده شده البته اگه بشناسی .
در مورد داریوش هم نظری ندارم چون از بزرگان موسیقی ایران هست و من نمیدونم کدوم آهنگش رو شما مجید خراطها تقلید کرده ؟
در مورد 98 درصد دوستان شما هم من نظری ندارم چون نمیدونم شما کجا هستی که این طور رفیق هایی داری این جایی که ما هستیم ( ایران ) تو کوچه و خیابون با وجود غیر مجاز بودن آهنگ های مجید خراطها شنیده میشه .
و میتونی یه سر به سایت های موزیک بزنی میزان نمره آلبوم و تعداد دانلود و نظرات رو هم بخونی .
مجید خراطها سلطان غم و احساس و استاد پاپ ایران .
اولین که نظری ندارم با نقلو قول کردن فرق داره به کسی میگن استاد که توی بهترین دانشگاه موسیقی کار کرده باشه دستگاهارو بلد باشه تونسته باشه سبک جدیدی بیاره میگن استاد نه این خواننده شما که اسمش توی هیچ سایته موسیقی دان نیست دوست عزیز این حمایت شما قابل تحسینه تا اونجایی که من می دونم بعد از انقلاب شادمهر بود که تونست موسیقی ایرانی رو تا جایی که بوتنه روش حساب کرد جلو ببره حالا کاری با تحریرهای احسان خواجه امیری نداریم ببنید ریشه خیلی مهمه دانشگاه خیلی مهمه دستگاه خیلی مهمه نه یه احساس وقتی من بتونم اینارو بلد باشم خیلی جلو می افتم تا بخوام با یه شعر که توش حرف جدایی صدام به بغض تبدیل کردن من حاضرم قسم بخورم خوده شما امکان نداره اهنگ سبب شادمهر رو توی یک هفته گوش نکنید چون با اهنگای مجید فاز میگیرید به هرحال بحث زیاده اگه خواستید من بیشتر بازش می کنم براوتن با مدرک نه با اعتقاد بهتون ثابت می کنم مجید درحد یه خواننده حرفه ایی نیست واسه رفع کوتی عالیه نه به قول ما واسه جاده حالا من نمی دونم باز شما نظری نداریی یا داری نمی خوایی بگیی باز میگم نظر شما قابل احترامه من احترام میذارم ولی حقیقت و باید قبول کنید صدا خیلی مهمه موسیقی خیلی مهمه ایدید کردن شعر با موزیک خیلی مهمه میکسو مستر خیلی مهمه ولی شما فقط به شعر این خواننده با حس تقلیدی این خواننده حال می کنید ولی واسه جهانی شدن راه بسی درازه
دوست من شما حرف از دانشگاه موسیقی زدی شما مگه میدونی مجید خراطها از کجا شروع کرده ؟
اتفاقا من یکی از دلایلی هم که با مجید خراطها حال میکنم اینه که مثل خواننده های که شما نام بردی به خاطر پول نمیخونه ..... که 3 تا آهنگ بخونه و بعد بعدش بره دنبال عشق و حال و پول . مجید خراطها واسه دلش و به عشق هواداراش داره میخونه . و هیچ وقت هم واسه پول و معروف شدن از مملکت فرار نمیکنه .!
ولی دوست من شما هر کاری کنی نمیتونی جلوی این محبوب شدن روز به روز و اوجی که مجید خراطها گرفته رو بگیری . محبوب شدن زورکی نیست .
بازم حرف از تقلید زدی مثل پست های قبل بدون داشتن حتی یک مورد مثال پس جوابی نمیدم .
در مورد این هم که گفتی شعر من و بقیه دوستاران استاد خراطها هم باشعر . آهنگسازی عالی و صدایی همواره با عشق و احساس و سوز خاص صدای مجید عزیز حال میکنیم .
سلطان غم و احساس استاد خراطها![]()
سلطان احساس رو تو گوگل سرچ کنید
خداییش من عاشق مجید خراطها م
اهنگاش مو رو به تن سیخ می کنه
من خیلی با این آهنگ حال میکنم
قرار تنهاییه ما
قرار تنهايي ما ، روز جدايي فردا بود
خلاصه فردا واسه ما شروع کل دردا بود
فردا قرار بود من و تو از هم ديگه جدا بشيم
فردا قرار بود همدم گريه بي صدا بشيم
از تو چه پنهون گل من ، من خيلي وقته بي تو ام
ديروز و فردا نداره برام چه سخته بي تو ام
يادش بخير قلب تو بود براي من سنگ صبور
مي خواستم عاشقت کنم
هر طور شده حتي به زور
حالا که نيستي لااقل تسکين به قلب من بده
اون که نخواست پيشم باشي حالا کجاست صبرم بده
چه جوري باور بکنم رقيب من نازت کنه
شبا کنارت بخوابه از خواب بيدارت کنه
يادته که زير بارون تو دعا کردي بميرم
منم قول دادم که ديگه عکستو بغل نگيرم
تو دعات گرفت و مردم اما عاشقم هنوزم
با همون يه قاب عکست مي گذرونم شب و روزم
لحظه هاي آخر تو مي ره از يادم به سختي
بدرقه ات اومدم اما دست تکون ندادي رفتي
يه دلخوشي دارم هنوز ، حالا که دارم مي ميرم
هر وقت که بارون بباره تو رو کنارم مي بينم
نگاه به چشم خيس من به عشق پاکم نکنيد
رفيق من رفته سفر چند روزي خاکم نکنيد
شايد خوشش نياد که من تو خاک و خونه پيرهنم مردم چرا اون نمياد با گل سرخ به ديدنم توقع داشتم ميميرم حداقل نگاه کنه حتي نيومد لحظه اي با جسم من وداع کنه
سلطان احساس ایران فقط مجید خراطها .
هیچکس با تخریب نمیتونه این عنوان رو از آقا مجید بگیره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)