تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 60 از 151 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

محد جان اين فايلو ببين !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور كه مي بيني هر شهر 3 مدل جنسش طبقه بندي ميشه ! خوب اينو بوسيله كروستب توي اكسس تونستيم بدست بياريم !
    اون مجموع هم تو اكسس تونستيم بدست بياريم !
    ولي الان اگر فايل اكسل رو نيگا كني ، يه فيلد هست به اسم مصوب و يكي هم كسر و اضافه !
    تو اون مصوب ،‌مينويسيم كه هر شهر چند تا جنس بايد ميفرستاده ، كه تو اون كسر و اضافه اگر منفي باشه يعني كم فرستاده و اگر مثبت كه يعني زياد فرستاده !
    الان من اون 2 تا مصوب و با كسر و اضافه چجور مي تونم تو اين فايل اكسس بيارم ؟ چون جايي نيست كه اونارو در بيارم !
    در ضمن ،‌چجور مي تونم تو اون ليستي كه ميده ، يه جوري اسم چند تا شهرو ----- كنم ؟
    ممنون
    سلام،

احتمالا فیلد "تعداد مصوب" باید در یک جدول موجود باشه که در این موقعیت، همانا هنگام استفاده از تابع DLookup می باشد . یعنی اول یک فیلد در کنار بقیه، در گزارش درست میکنیم با عنوان مجموع (که این کار گویا قبلا کردید) و اسمش رو مثلا میذاریم mysum (کنترل سورسش هم که هست =[خراب]+[ناقص]+[سالم] ). حالا یکی دیگه درست میکنیم با control source :

کد:

که فیلد [no] هم همون نام فیلد شهر در نمونه قبلی ماست. فیلد [city_name] هم نام فیلد حاوی اسامی شهرها در جدول موردنظر هست.
    ف ی ل ت ر کردن نام شهرها رو میشه در ابتدای باز کردن گزارش انجام داد. راههای مختلفی هم میشه اعمال کرد که بستگی به تعداد شهرهایی داره که قراره نشون داده نشن و یا بشن. مثلا میشه گزارش رو از طریق یه فرم باز کرد ودر اون فرم محدودیتها رو تنظیم کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه فاطمه وطن دوست's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منpdf فارسی خوب که همه چیز رو کامل توضیح داده باشه پیدا نکردم . به این سایت مراجعه کنید و این کتاب رو دانلود کنید ، انگلیسی خیلی راحتی داره درسته برنامه نویسی با اکسس هست اما اولش اکسس رو خیلی خوب توضیح داده . حتما هم کتاب رو دانلود کنید هم مثال های کتاب رو که گفته خیلی عالی هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.
    سلام
    راستش من این pdf رو واسه تهیه جزوه میخوام .بنابراین باید حتما فارسی باشه .
    میخواستم فقط زحمت پرینتش رو بکشم . خیلی هم دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم و اگرم بود انگلیسی بود و
    من وقت ترجمه و ... رو هم نداشتم!چون برای دوستانی میخوام که از کامپیوتر چیزی سر در نمیارن و زبانشونم زیا خوب نیست .
    در ضمن یه pdf انگلیسی حدود 16 mb دانلود کردم که با تصویر و توضیح کامل بود .
    بازم از دوستان اگر نمونه ای داشتن که فقط فارسی بود برام آپلود کنند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

quote=mohammad96;3261456]خب فک کنم یه مقدار اطلاعات بیشتر لازم باشه. مثلا اینکه چه قسمتیش اجرا نمیشه؟ و احتمالا چه پیامی نشون داده میشه؟ و ... . آیا مسئله درباره کدهاست؟[/quote]
    راستش سیستم ها روی شبکه هستن بعد اگر برا یکی دیگه share کنم اجرا نمیشه و مشکلمم این طوری حل کردم که مجبور شدم برنامه رو بریزم رو فلش بعدشم ببرم روی سیستم دیگه امتحان کنم.در اون صورت بود که اجرا میشدن.
    آقا محمد برنامه نویسی من اصلا اونطور که باید و شاید خوب نیست و دارم کلی هم وقت صرف میکنم بتونم این قضیه رو حل کنم . یعنی کد هایی که مینویسم خیلی ساده است و کاری که باید انجام بدم خیلی بزرگ .
    من برا برنامم میخوام یه جستجو بنویسم که این طوری باشه .
    یه تکس باکس داشته باشه که هرچی که توش مینویسم بره تو دیتابیس بگرده نتیجه رو بهم برگردونه . اما نتونستم برنامم رو اینطوری دربیارم اومدم براش یه combo box o گذاشتم بعد تو رویداد مربوط به after update اون اومدم دستور نوشتم این طوری :
    میاد بررسی میکنه محتویات combox رو بعد رکورد متناظر با اون رو برمیگردونه .
    این شیوه فعلا مشکل منو حل کرده اما میخوام جستجوم به شکل اون اولی باشه گفتم . چه جوری میشه نوشت ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

راستش سیستم ها روی شبکه هستن بعد اگر برا یکی دیگه share کنم اجرا نمیشه و مشکلمم این طوری حل کردم که مجبور شدم برنامه رو بریزم رو فلش بعدشم ببرم روی سیستم دیگه امتحان کنم.در اون صورت بود که اجرا میشدن.
    آقا محمد برنامه نویسی من اصلا اونطور که باید و شاید خوب نیست و دارم کلی هم وقت صرف میکنم بتونم این قضیه رو حل کنم . یعنی کد هایی که مینویسم خیلی ساده است و کاری که باید انجام بدم خیلی بزرگ .
    من برا برنامم میخوام یه جستجو بنویسم که این طوری باشه .
    یه تکس باکس داشته باشه که هرچی که توش مینویسم بره تو دیتابیس بگرده نتیجه رو بهم برگردونه . اما نتونستم برنامم رو اینطوری دربیارم اومدم براش یه combo box o گذاشتم بعد تو رویداد مربوط به after update اون اومدم دستور نوشتم این طوری :
    میاد بررسی میکنه محتویات combox رو بعد رکورد متناظر با اون رو برمیگردونه .
    این شیوه فعلا مشکل منو حل کرده اما میخوام جستجوم به شکل اون اولی باشه گفتم . چه جوری میشه نوشت ؟؟؟؟؟
    سلام،

لطفا در help اکسس عبارت "learn how to find records" رو وارد کن و اون مقاله رو ببین. بر این اساس میشه بغل تکست باکس یه دکمه قرار داد که اون یک کوئری رو (بر حسب مقدارتکست باکس) اجرا میکنه.
    Last edited by mohammad96; 11-12-2008 at 20:51.

5. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Evil Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    یه پروژه دارم با نرم افزار اکسس که باید چند روز دیگه تحویل بدم دوستانی که با اکسس کار کردن لطف کنن و راهنمایی کنن
    ممنون
    همونطوری که توی عکس مشخص کردم میخوام زمانی که این چک باکس تیک خورد توی قسمت Expr1 صفر بزنه و زمانی که تیک نخورد مبلغ فیلد قیمت رو بزنه. نمیدونم کدش رو چطوری بنویسم
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    یه پروژه دارم با نرم افزار اکسس که باید چند روز دیگه تحویل بدم دوستانی که با اکسس کار کردن لطف کنن و راهنمایی کنن
    ممنون
    همونطوری که توی عکس مشخص کردم میخوام زمانی که این چک باکس تیک خورد توی قسمت Expr1 صفر بزنه و زمانی که تیک نخورد مبلغ فیلد قیمت رو بزنه. نمیدونم کدش رو چطوری بنویسم
    بازم ممنون
    سلام،
    فکر کنم تابع IIf بتونه جوابگو باشه:

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ميتونيد دقيق تر بگيد كه دقيقا چي بايد بنويسم و كجا بايد بنويسم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ميتونيد دقيق تر بگيد كه دقيقا چي بايد بنويسم و كجا بايد بنويسم
    ممنون
    بله، در ستون جدید (ی که برای فیلد Expr1 در نظر گرفتید) در قسمت Field مینویسیم:

کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دو تا سوال ديگه داشتم
    اول اينكه چطوري تاريخ شمسي رو ثبت كنم
    و اينكه ميخوام يك گزارش درست كنم. مثلا آقاي x كد 1 و آقاي y كد 2 داره ميخوام قبل از اينكه فرم گزارش باز بشه از كاربر سوال كنه گزارش كدوم كد و چه تاريخي رو ميخواد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دو تا سوال ديگه داشتم
    اول اينكه چطوري تاريخ شمسي رو ثبت كنم
    و اينكه ميخوام يك گزارش درست كنم. مثلا آقاي x كد 1 و آقاي y كد 2 داره ميخوام قبل از اينكه فرم گزارش باز بشه از كاربر سوال كنه گزارش كدوم كد و چه تاريخي رو ميخواد
    ممنون
    سلام،

درباره سوال اول:
    کد:

و دوم: یکی از راهها اینه که گزارش از طریق یک فرم دیگه که برای این کار درست میشه، باز بشه. به این شکل که در اون فرم، محدودیتهایی که قراره اعمال بشه از طریق کنترلهایی مثل تکست باکس یا کمبوباکس، انتخاب میشه و یک دکمه (Button) گزارش رو با استفاده از دستور OpenReport باز میکنه. و در درون همین دستور هم این محدودیتها فراخوانی میشن. اگه با ماکرو بخوایم این کار رو انجام بدیم، باید در قسمت Where Condition اون مثلا بنویسیم:

[ID] = [Forms]![Your_Form_Name]![Text1] And [taarikh] >= [Forms]![Your_Form_Name]![Text2]

که فیلدهای ID و taarikh نام فیلدهای مربوطه در گزارش هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •