من هستم.
فرزانگان شیراز. چطور مگه؟
من هستم.
فرزانگان شیراز. چطور مگه؟
اطلاعیه شماره 1 باشگاه دانش پژوهان بسیج:
همه چیز درباره هجدهمین دوره آمادگی المپیاد علمی بسیج ۲۰اسفند۱۳۸۶ساعت ۲۶: ۱۵
سایت رزمندگان: هجدهمین دوره آمادگی المپیاد بسیج از 2 فروردین 1387 آغاز می گردد. باشگاه دانش پژوهان بسیج در نظر دارد... طبق روال سال های گذشته یک دوره آمادگی المپیاد ویژه نفرات ممتاز علمی بسیج که در مرحله اول المپیاد آموزش و پرورش پذیرفته شده اند برگزار کند.
این دوره آمادگی المپیاد در شش رشته المپیاد های ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست، کامپیوتر و نجوم در دو گروه برادران و خواهران برگزار می گردد.
زمان ثبت نام 2 فروردین 1387 و شروع کلاس ها از صبح 3 فروردین 1387 است و تا عصر 5شنبه 8 فروردین 1387 ادامه خواهد داشت.
این دوره آمادگی المپیاد به صورت شبانه روزی بوده و از 21 جلسه کلاس آموزشی المپیاد و 2 آزمون تشریحی تشکیل شده است.
همچنین برنامه های فرهنگی و عقیدتی ویژه دانش پژوهان بسیجی در این دوره آمادگی در نظر گرفته شده است.
تعیین نفرات شرکت کننده در هجدهمین دوره آمادگی المپیاد بسیج پس از اعلام نتایج مرحله اول المپیاد آموزش و پرورش( که قرار است 15 تا 20 اسفند سال جاری اعلام گردد) توسط کمیته های علمی باشگاه دانش پژوهان بسیج و بر مبنای امتیاز دانش پژوهان بسیجی در دوازدهمین المپیاد علمی بسیج تعیین گردیده و با آنها تماس گرفته می شود.
Mr shaibow جان جواب سوال اول مثبت و منفی متمم میل دایرتالبروج(تقریبا 66.5) و جواب سوال دومم سادست فقط خیلی کار داره اسمش ابیراهی نور ستارست و اثباتش توی خیلی از کتابا هست
امیدوارم جواب سوال اول درست باشه
mr.shaibow جان
منم هستم!!!فرزانگان تهران،میشه بپرسم چرا؟؟!!!
من بازم اومدم... به دوره بسيج هم ميام...
0 الي 1 درسته...قدرمطلق R-Rشلیاقی ها مثبت نیم است.
Essentional of Astronomy...شما واسه مرحله 2 چی می خونید؟
ابنايي كه گفتي تا حدي واقعي هستن!گاهی اوقات شایعه ها بد جور واقعی هستند![]()
يه بار همين جوري حلش كرده بودم... حتي يه فرمول هم براش در آوردم... حالا يادم نيست... ولي ايده من تصوير كردن بود...با توجه به سرعت محدود نور و سرعت زمین در مدارش ثابت کنید مسیر ظاهری ستاره ای با عرض سماوی بتا بیضیه "هر چی خواستید فرض کتید فقظ ستاره خیلی دوره یهنی اختلاف منظر نداره"
گذشته از اين ها پس از مدت ها سلام!
سلام
راستی صدرا جزایری هم می شناختت می گفت مارو کچل کرد با این سوالاش![]()
اون منو از كجا ميشناشه؟ تا حالا اونو من نديدم! اون يكي صدرا نبود كه؟ در ضمن اسم شما چي هست؟!سلام
راستی صدرا جزایری هم می شناختت می گفت مارو کچل کرد با این سوالاش![]()
نمي دونين كي نتيجه ها رو ميدن؟
سوال بعدي: چرا زمان اين دوره بسيج اين قدر ضايع افتاده؟
من از صدرا "همون که آذربایجانیه " پرسیدم اصلان می شناسی گفت آره گفتم سوال نجومی زیاد می کنه باز گفت آره
پویا خوشبخت
نتیجه های مرحله اول رو بعد عید شابد یا همین آخر هفته "اخه سر کمیته خیلی شلوغه به خاطر این امتحان جدیده بعد جناب آقای رستگاریان هم خیلی دست تنهاست یه کم سخت شده !!!"
بسیج رو فقط به چشم یه تمرین نگاه کنید زمانش واستون مهم نباشه عینه اینه که برین قلمچی
راستی مرحله دوم 6 اردیبهشته "حدودا مطمئنم" یه صدا هایی هم به گوش می رسه که هرکی مثبت زده باشه قبوله یا مثلا 9 10 درصد![]()
پویا خان، به نظرت امسال مرحله 2 چی میدن؟ صدرا (صدرالدینی، همون صدرای آذربایجانی!) میگه که مکانیک می دن...
این دوره بسیج ارزش رفتن داره؟ اگه خودم بخونم چی؟
مسئله بعدی اینه: چی بخونم؟ من تا حالا مکانیک های هالیدی، 1و2و5 کروی، توماس 1 و مقدماتی ها رو خوندم. تازه Esse... رو شروع کردم.
یه سوال دیگه: مدال شما چی هست؟
در ضمن برای اینکه مرحله دو رو خوب بنویسم، چی چیز ها رو باید دقت کنم؟ از چند نفر شنیدم که نوشتن مرحله2 راه و روشی داره!![]()
بالاخره نتیجه مرحله یک هم اومد.
تبریک به همه اونایی که قبول شدن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونایی هم که نشدن براشون مهم نباشه. چون اگه سال اول و دوم باشن، اشکال کارشون رو می فهمن و با جدیت بیشتر شروع به کار میکنن. اگر هم سال سوم باشن ،معلومه که یه خیریتی بوده و راه موفقیتشون یه راه دیگه ست.
Last edited by rosemaryam; 16-03-2008 at 13:25. دليل: اضافه کردن حرفهای تکراری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)