خب پس این بازی سرنوشت قهرمانی ایتالیاراتاحدودخیلی زیادی مشخص میکنهکاش یووه هم میباخت دلمون خنک میشد
![]()
خب پس این بازی سرنوشت قهرمانی ایتالیاراتاحدودخیلی زیادی مشخص میکنهکاش یووه هم میباخت دلمون خنک میشد
![]()
اینتر با برد امشبش راه قهرمانی برای خودش هموار کرد
مالدینی هم که آخرین داربی باخت
بازی بدی نبود اما به نظرم باید این آدریانو رابه خاطراینکه مغزش کارنمیکنه تیربارون کرد.هرچقدراین بی مغزه اون ابراهیمویچ باشعوربازی میکنه . دیشب باید بااختلاف چندگل ای سی میلانو میزدیم اما حیف شدبازم برد بدی نبود.به امیدشکست دادن یونتوس
![]()
عجب بردی بود
جونمون در اومد تا بازی تموم شد ولی عجب گلی زد استانکویچ
این ادریانو هم یه گل هند زد وچند تا هم خراب کرد ولی در کل بد نبود و از وقتی بیرون رفت تیم کشید دفاع به نظر من نباید میومد بیرون
اگرآدریانو نمیومد بیرون گل زدمون هیچ فرقی نمیکرداما توگل خوردمون اثربدی میذاشتبه نظرم باید توخط حمله نفرات جدیدی رابه خدمت بگیریم .چون زلاتان داره کناراینها بازیش هدرمیره .
پس از شكست دو بر یک میلان در برابر اينتر/ بكام: حضور در دربي ميلان تجربه جالبي بود
هافبك انگليسي تيم فوتبال ميلان حضور در اولين دربي ميلان را تجربه اي جالب توصيف كرد.
به گزارش گازتا دلو اسپورت ايتاليا، ديويد بكام گفت: از ديد من اينترميلان خيلي خوب بازي كرد. آنها نسبت به ما با برنامه تر بودند و ما بازي احساسي ارائه كرديم.
وي افزود: براي من افتخار بزرگي بود كه در چنين بازي بزرگي حضور داشته باشم. ما اسير تاكتيك حريف شده بوديم و اين كاملا مشخص بود.
اينترميلان با 2 گل برابر آ.ث ميلان به برتري رسيد و تك گل پاتو برزيلي سودي براي روسونري نداشت.
ابراهيموويچ بعد از پیروزی اینتر برابر میلان : صدرنشيني چیزی نیست / 30 امتياز ديگر براي قهرماني باقي مانده است
مهاجم سوئدي اينتر پس از پيروزي اين تيم در شهرآورد ميلان تاكيد كرد كه هنوز راه درازي تا قهرماني در اسكودتو باقي مانده است.
زلاتان براهيموويچ پس از پيروزي دو بر يك اينتر برابر ميلان در ديدار يكشنبه شب دو تيم گفت: «امشب ما قدرت و اراده خود را برابر ميلان به اثبات رسانديم. ما فرصتهاي بسياري براي رساندن اختلاف به سه يا چهار گل داشتيم با اين حال با احترام به تيم حريف بايد گفت كه ميلان پس از اينكه دو بر صفر عقب افتاد بسيار خوب كار كرد.»
ابراهيموويچ افزود: «به هر حال در پايان مهمترين مساله پيروزي ما بود.»
مهاجم سوئدي ميلان خاطرنشان كرد: «صدرنشيني ما در جدول هيچ است. به ويژه با در نظر گرفتن اينكه هنوز 30 امتياز براي بدست آوردن وجود دارد. هواداران و بازيكنان بايد زماني خوشحالي كنند كه قهرماني ما روي كاغذ مسجل شده باشد. با گفتن اين حرف، قصد ندارم اهميت پيروزي در اين ديدار را انكار كنم اما، فكر ميكنم كه بايد هوشيار بوده و خيلي خود را دست بالا نگيريم.»
آدریانو : با دست گل زدم اما عمدی نبود
آدریانو مهاجم برزیلی تیم اینتر که در دیدار با میلان با ضربه دست گل اول تیمش را به ثمر رساند ادعا کرد حرکت او عمدی نبوده است.
به گزارش شبکه خبر ، این بازیکن برزیلی پس از پیروزی 2-1 تیمش در دربی حساس شهر میلان ، در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت : درست است که با دست توپ را لمس کردم اما هیچ عمدی در این کار نبود و دست من نیز در حالت طبیعی قرار داشت.
آدریانو افزود : من قصد داشتم توپ را با سر بزنم و هرکسی که آن صحنه را ببیند متوجه می شود که کار من عمدی نبود.وی این گل را نتیجه آموزش های خوسه مورینیو سرمربی پرتغالی خود دانست و گفت به همین دلیل این گل را به پسر مورینیو تقدیم می کند.
سانتون: از مورینیو متشکرم.
به گرازش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر-مورینیو مانند پنج بازی قبل دیوید سانتون را در ترکیب اصلی قرار داد.
مورینیو در مورد او گفت:
"دیوید یک بازیکن عالی است او توانسته خود را در شش بازی قبلی در ترکیب اصلی قرار دهد و در مقابل میلان هم نمایش خوبی داشت."
سانتون هم در مورد بازی دیشب اظهار داشت:
"من بخاطر پیروزی امشب خیلی خوشحالم.من در مقابل بازیکنان تکنیکی و سریع بودم.من مجبور بودم که تمرکز خود را حفظ کنم و کمتر نفوذ کنم و فضا ها را برای زامبروتا ببندم.
من می خواهم از مورینیو تشکر کنم چون او به من ایمان دارد و اعتمادش نسبت به من زیادتر شده است.
به من لقب مالدینی جدید داده اند من این لقب را میپذیرم و امیدوارم که آینده درخشانی مانند او داشته باشم.
بله من این پیروزی را جشن خواهم گرفت اما اول من نیاز به خواب دارم."
بکهام:اينتر ما را محو قدرت خود کرد!
به گزارش سایت رسمی کانون هواداران اینتر میلان در ایران هافبك انگليسي تيم فوتبال ميلان حضور در اولين دربي ميلان را تجربه اي جالب توصيف كرد.
به گزارش گازتا دلو اسپورت ايتاليا، ديويد بكام گفت: از ديد من اينترميلان خيلي خوب بازي كرد. آنها نسبت به ما با برنامه تر بودند و ما بازي احساسي ارائه كرديم.
وي افزود: براي من افتخار بزرگي بود كه در چنين بازي بزرگي حضور داشته باشم. ما اسير تاكتيك حريف شده بوديم و اين كاملا مشخص بود.
اينترميلان با 2 گل برابر آ.ث ميلان به برتري رسيد و تك گل پاتو برزيلي سودي براي روسونري نداشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)