تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 72 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 716

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه اينترميلان : F.C. Inter Milan News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب پس این بازی سرنوشت قهرمانی ایتالیاراتاحدودخیلی زیادی مشخص میکنه کاش یووه هم میباخت دلمون خنک میشد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینتر با برد امشبش راه قهرمانی برای خودش هموار کرد
    مالدینی هم که آخرین داربی باخت

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بازی بدی نبود اما به نظرم باید این آدریانو رابه خاطراینکه مغزش کارنمیکنه تیربارون کرد.هرچقدراین بی مغزه اون ابراهیمویچ باشعوربازی میکنه . دیشب باید بااختلاف چندگل ای سی میلانو میزدیم اما حیف شد بازم برد بدی نبود.به امیدشکست دادن یونتوس

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

عجب بردی بود
    جونمون در اومد تا بازی تموم شد ولی عجب گلی زد استانکویچ
    این ادریانو هم یه گل هند زد وچند تا هم خراب کرد ولی در کل بد نبود و از وقتی بیرون رفت تیم کشید دفاع به نظر من نباید میومد بیرون

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگرآدریانو نمیومد بیرون گل زدمون هیچ فرقی نمیکرداما توگل خوردمون اثربدی میذاشت به نظرم باید توخط حمله نفرات جدیدی رابه خدمت بگیریم .چون زلاتان داره کناراینها بازیش هدرمیره .

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پس از شكست دو بر یک میلان در برابر اينتر/ بكام: حضور در دربي ميلان تجربه جالبي بود

هافبك انگليسي تيم فوتبال ميلان حضور در اولين دربي ميلان را تجربه اي جالب توصيف كرد.

به گزارش گازتا دلو اسپورت ايتاليا، ديويد بكام گفت: از ديد من اينترميلان خيلي خوب بازي كرد. آنها نسبت به ما با برنامه تر بودند و ما بازي احساسي ارائه كرديم.
    وي افزود: براي من افتخار بزرگي بود كه در چنين بازي بزرگي حضور داشته باشم. ما اسير تاكتيك حريف شده بوديم و اين كاملا مشخص بود.
    اينترميلان با 2 گل برابر آ.ث ميلان به برتري رسيد و تك گل پاتو برزيلي سودي براي روسونري نداشت.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ابراهيموويچ بعد از پیروزی اینتر برابر میلان : صدرنشيني چیزی نیست / 30 امتياز ديگر براي قهرماني باقي مانده است

مهاجم سوئدي اينتر پس از پيروزي اين تيم در شهرآورد ميلان تاكيد كرد كه هنوز راه درازي تا قهرماني در اسكودتو باقي مانده است.

زلاتان براهيموويچ پس از پيروزي دو بر يك اينتر برابر ميلان در ديدار يكشنبه شب دو تيم گفت: «امشب ما قدرت و اراده خود را برابر ميلان به اثبات رسانديم. ما فرصت‌هاي بسياري براي رساندن اختلاف به سه يا چهار گل داشتيم با اين حال با احترام به تيم حريف بايد گفت كه ميلان پس از اينكه دو بر صفر عقب افتاد بسيار خوب كار كرد.»

ابراهيموويچ افزود: «به هر حال در پايان مهمترين مساله پيروزي ما بود.»

مهاجم سوئدي ميلان خاطرنشان كرد: «صدرنشيني ما در جدول هيچ است. به ويژه با در نظر گرفتن اينكه هنوز 30 امتياز براي بدست آوردن وجود دارد. هواداران و بازيكنان بايد زماني خوشحالي كنند كه قهرماني ما روي كاغذ مسجل شده باشد. با گفتن اين حرف، قصد ندارم اهميت پيروزي در اين ديدار را انكار كنم اما، فكر مي‌كنم كه بايد هوشيار بوده و خيلي خود را دست بالا نگيريم.»

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آدریانو : با دست گل زدم اما عمدی نبود

آدریانو مهاجم برزیلی تیم اینتر که در دیدار با میلان با ضربه دست گل اول تیمش را به ثمر رساند ادعا کرد حرکت او عمدی نبوده است.
    به گزارش شبکه خبر ، این بازیکن برزیلی پس از پیروزی 2-1 تیمش در دربی حساس شهر میلان ، در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت : درست است که با دست توپ را لمس کردم اما هیچ عمدی در این کار نبود و دست من نیز در حالت طبیعی قرار داشت.

آدریانو افزود : من قصد داشتم توپ را با سر بزنم و هرکسی که آن صحنه را ببیند متوجه می شود که کار من عمدی نبود.وی این گل را نتیجه آموزش های خوسه مورینیو سرمربی پرتغالی خود دانست و گفت به همین دلیل این گل را به پسر مورینیو تقدیم می کند.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سانتون: از مورینیو متشکرم.
    به گرازش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر-مورینیو مانند پنج بازی قبل دیوید سانتون را در ترکیب اصلی قرار داد.
    مورینیو در مورد او گفت:
    "دیوید یک بازیکن عالی است او توانسته خود را در شش بازی قبلی در ترکیب اصلی قرار دهد و در مقابل میلان هم نمایش خوبی داشت."
    سانتون هم در مورد بازی دیشب اظهار داشت:
    "من بخاطر پیروزی امشب خیلی خوشحالم.من در مقابل بازیکنان تکنیکی و سریع بودم.من مجبور بودم که تمرکز خود را حفظ کنم و کمتر نفوذ کنم و فضا ها را برای زامبروتا ببندم.
    من می خواهم از مورینیو تشکر کنم چون او به من ایمان دارد و اعتمادش نسبت به من زیادتر شده است.
    به من لقب مالدینی جدید داده اند من این لقب را میپذیرم و امیدوارم که آینده درخشانی مانند او داشته باشم.
    بله من این پیروزی را جشن خواهم گرفت اما اول من نیاز به خواب دارم."

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بکهام:اينتر ما را محو قدرت خود کرد!

به گزارش سایت رسمی کانون هواداران اینتر میلان در ایران هافبك انگليسي تيم فوتبال ميلان حضور در اولين دربي ميلان را تجربه اي جالب توصيف كرد.

به گزارش گازتا دلو اسپورت ايتاليا، ديويد بكام گفت: از ديد من اينترميلان خيلي خوب بازي كرد. آنها نسبت به ما با برنامه تر بودند و ما بازي احساسي ارائه كرديم.
    وي افزود: براي من افتخار بزرگي بود كه در چنين بازي بزرگي حضور داشته باشم. ما اسير تاكتيك حريف شده بوديم و اين كاملا مشخص بود.
    اينترميلان با 2 گل برابر آ.ث ميلان به برتري رسيد و تك گل پاتو برزيلي سودي براي روسونري نداشت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •