تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 97 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض ال سی دی مدل r-88 سامسونگ

سلام به همگی !!
    میخواستم بدونم در صورت داشتن بودجه کافی برای خرید یه LCD مدل R88 سامسونگ چیز خوبی هست یا نه و آیا با این بودجه ای که برای خرید تلویزیون 37 اینچ از این مدل لازمه (( یک میلیون و نیم )) تلویزیون بهتری هم میشه خرید یا اینکه این تلویزیون آخرشه ؟؟؟

ممنون میشم اگه توضیح بدید!!

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

من ميخوام يک دونه LCD TV ترجيحاً سونی در رنج قيمت زير 1 و 500 بگيرم.
    خودم 32D300 رو انتخاب کردم، نظر شما چيه؟
    قيمتش اگه اشتباه نکنم 1 و 150 هست! درسته؟

چند تا سوال:
    1. وضوح سری W کدومه، 1080P يا 1080i؟
    2. سونی Full HD زير 2 تومن داره؟ سامسونگ چطور!؟
    3. الان از نظر زمانی وقت مناسبی برای خريد هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hbm_7052's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به همگی !!
    میخواستم بدونم در صورت داشتن بودجه کافی برای خرید یه LCD مدل R88 سامسونگ چیز خوبی هست یا نه و آیا با این بودجه ای که برای خرید تلویزیون 37 اینچ از این مدل لازمه (( یک میلیون و نیم )) تلویزیون بهتری هم میشه خرید یا اینکه این تلویزیون آخرشه ؟؟؟

ممنون میشم اگه توضیح بدید!!
    سامسونگ بهترين گزينه براي كساني هست كه نميخوان زياد واسه lcd هزينه كنند
    مخصوصا upscaling واقعا عاليه داره مخصوص تلوزيون ايران و دي وي دي هاي معمولي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما باید دنبال LCD های HD Ready برید که LG و Xvision مدل های خوبی به نسبت پول شما ارائه کردند.برای سونی و یا سامسونگ و یا شارپ و یا توشیا و یا جی وی سی کمی باید پول خودتون رو بیشتر کنید
    شاید صد تومن.

دوست عزیز ممنون از راهنماییت.با بررسی که خودم هم کردم متوجه همین موضوع شدم.بوجه ام رو تا 1.500 تغییر دادم اگر ممکنه تو این رنج راهنماییم کنید.

در آغاز فعالیت TOUSAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

1

با سلام خدمت تمامی دوستان ...
    من در خرید تلویزیون ال سی دی دچار یک مشکل شده ام و از دوستان می خوام راهنماییم کنند . می خواستم تفاوت این دو مدل ال سی دی 32 اینچی را بدونم و کدوم یکی از لحاظ صدا و تصویر بهتره و مزایا هر کدوم چیه ؟؟
    1- 32 اینچ سامسونگ مدل La32r88b که قیمتش 1090000 تومان می باشد
    2- 32 اینچ ال جی مدل 32lb9r که قیمتش 1170000 تومان می باشد .
    البته ( در این دو مدل ) کنتراست سامسونگ 8000:1 و ال جی 10000:1 می باشد . آیا این مدل سامسونگ با توجه به پائین بودن کنتراستش مزیتی نسبت به ال جی داره ؟؟
    ممنون می شم دوستان مرا راهنمایی کنند . با تشکر
    Last edited by TOUSAN; 02-04-2008 at 14:50.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی دوستان ...
    من در خرید تلویزیون ال سی دی دچار یک مشکل شده ام و از دوستان می خوام راهنماییم کنند . می خواستم تفاوت این دو مدل ال سی دی 32 اینچی را بدونم و کدوم یکی از لحاظ صدا و تصویر بهتره و مزایا هر کدوم چیه ؟؟
    1- 32 اینچ سامسونگ مدل La32r88b که قیمتش 1090000 تومان می باشد
    2- 32 اینچ ال جی مدل 32lb9r که قیمتش 1170000 تومان می باشد .
    البته ( در این دو مدل ) کنتراست سامسونگ 8000:1 و ال جی 10000:1 می باشد . آیا این مدل سامسونگ با توجه به پائین بودن کنتراستش مزیتی نسبت به ال جی داره ؟؟
    ممنون می شم دوستان مرا راهنمایی کنند . با تشکر
    به نظر من سراغ ال جي و ماديران نريد اصلا
    همون سامسونگ براي tv &dvd از همه بهتره مخصوصا upscaling عاليه داره
    قيمتش هم خيلي مناسب هست مخصوصا در سايز 32 و 37

در آغاز فعالیت TOUSAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به نظر من سراغ ال جي و ماديران نريد اصلا
    همون سامسونگ براي tv &dvd از همه بهتره مخصوصا upscaling عاليه داره
    قيمتش هم خيلي مناسب هست مخصوصا در سايز 32 و 37
    ممنون از راهنمایی خوبتان . فقط من اطلاع زیادی در مورد upscaling ندارم اگر می تونید کمی بیشتر در مورد upscaling توضیح دهید
    Last edited by TOUSAN; 05-04-2008 at 20:12.

پروفشنال eng2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    توی π30 world

پيش فرض

ممنون از راهنمایی خوبتان . فقط من اطلاع زیادی در مورد upscaling ندارم اگر می تونید کمی بیشتر در مورد upscaling توضیح دهید
    اره چیه؟
    پس بهترین حالت سام سونگه دیگه ال سی دس؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مرجع خرید تلویزیون

اين يه مرجع واسه خريد تلوزيون

بودجه 550,000 تومن:

Samsung Slim Fit 29inch + Standard Stand

عملا بهترین انتخاب برای زیر 600 تومن هستش... 29 اینچ تصویر و حداکثر وضوح 480p مزیت خوبیه که با کمتر از این میزان هزینه نمیتونین جور دیگه بدست بیارین!! نسبت به باقی CRT ها نازکتره و جای کمتری اشغال میکنه، طیف رنگی خوب و کاملی هم داره!! (البته Sony بهتره! ولی من خودم اینو پیشنهاد میکنم بخاطر قیمت مناسب تر و اینکه فرقش واقعا برای همه بچشم نمیاد...)

نکات منفی: حجیم و سنگین، عدم ساپورت HD، سایز محدود...(CRT بزرکتر نداریم دیگه!(الان!!))

عملا بهترین انتخاب برای زیر 600 تومن هستش... 29 اینچ تصویر و حداکثر وضوح 480p مزیت خوبیه که با کمتر از این میزان هزینه نمیتونین جور دیگه بدست بیارین!! نسبت به باقی CRT ها نازکتره و جای کمتری اشغال میکنه، طیف رنگی خوب و کاملی هم داره!! (البته Sony بهتره! ولی من خودم اینو پیشنهاد میکنم بخاطر قیمت مناسب تر و اینکه فرقش واقعا برای همه بچشم نمیاد...)

نکات منفی: حجیم و سنگین، عدم ساپورت HD، سایز محدود...(CRT بزرکتر نداریم دیگه!(الان!!))

بودجه 1,200,000 تومن:

[Samsung 32inch LCD HDTV
    یکی از ارزونترین LCD های بازار که خیلی خیلی خیلی نسبت به قیمتش ارزش خرید داره! وضوح 720p و استفاده از DNie برای upscaling سخت افزاری تصاویر با رزولوشن پایین تر (مثل TV ایران و DVD)، ظاهر شیک و مناسب و Contrast فوق العاده 8000:1، ورودی HDMI و Component و S-Video و VGA (همه چی دیگه!!) و Responce Time خیلی سریع (8ms) از برتریهای این تلویزیون هستش...

نکات منفی: تقریبا هیچی!! عملا از 29 اینچ CRT تصویر کوچیکتری داره چون Wide هستش و تصاویری که ما توش میبینیم تا حد زیادی 4:3 هست و 4:3 توی این تلویزیون کوچیکتر از 4:3 توی یه تلویزیون معمولی 29 اینچ میشه!

32R88

یکی از ارزونترین LCD های بازار که خیلی خیلی خیلی نسبت به قیمتش ارزش خرید داره! وضوح 720p و استفاده از DNie برای upscaling سخت افزاری تصاویر با رزولوشن پایین تر (مثل TV ایران و DVD)، ظاهر شیک و مناسب و Contrast فوق العاده 8000:1، ورودی HDMI و Component و S-Video و VGA (همه چی دیگه!!) و Responce Time خیلی سریع (8ms) از برتریهای این تلویزیون هستش...

نکات منفی: تقریبا هیچی!! عملا از 29 اینچ CRT تصویر کوچیکتری داره چون Wide هستش و تصاویری که ما توش میبینیم تا حد زیادی 4:3 هست و 4:3 توی این تلویزیون کوچیکتر از 4:3 توی یه تلویزیون معمولی 29 اینچ میشه!

Samsung 37inch LCD
    37R88

مثل همون بالا هست فقط 37 اينچش

با توجه به قيمت 1540 الان واقع گزينه بسيار مناسبي هست
    Last edited by hbm_7052; 06-04-2008 at 12:29.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    rashtttttttttttttt

پيش فرض

سلام به همگی-سال نو مبارک ما سرانجام 46 سری دی گرفتم.3030000 جای همتون خالی-فقط یه مشکل دارم-سینما رو با کابل اچ دی وصل کردم ولی نمیتونم صدای ال سیدی رو بندازم رو سینما-چیکار کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •