تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 272 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض کاپیتان جان تری مصدوم شد

کاپیتان جان تری مقابل فولام دچار مصدومت در ناحیه ی فک و گونه ی صورت شد و چند هفته بازی را از دست داد.وی فردا صبح زیر تیغ جراحی خواهد رفت و بازی او در مقابل والنسیا مبهم است.

جان تری مقابل فولام دچار مصدومیتی نسباتاً شدید شد.ظاهرا تکه ای از دندان وی شکسته و در گونه ی وی فرو رفته و دچار خونریزی شدید شده است.

پزشکان هنوز زمان دقیقی برای بهبود تری اعلام نکرده کرده اند.خبر مصدومیت تری علاوه بر ترساندن مقامات چلسی،سرمربی تیم ملی انگلستان را به شدت عصبانی کرده است زیرا وی در مورد بهبودی وی برای بازی مقابل روسیه تردید دارد.

احتمال بازی نکردن وی مقابل والنسیا درچارچوب لیگ قهرمانان اروپا در چهارشبه بسیار ضعیف است.

منبع: world-chelsea.com
    ------------------------------------------------

اخبار تکمیلی:

جان تری بعد از بازی با فولام بلافاصله مورد عمل جراحی قرار گرفت و حداقل یک هفته نمی تواند تمرین کند.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در روزنامه جام جم نوشته كه يكي از روزنامه هاي تركيه از احتمال مربيگري دنيزلي در چلسي حرف زده ....

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

در روزنامه جام جم نوشته كه يكي از روزنامه هاي تركيه از احتمال مربيگري دنيزلي در چلسي حرف زده ....
    خبرشو صفحه قبل گذاشتم

روزنامه ترکیه ای "فتوماک" در گزارشی که صحتش تایید نشده است از حضور مصطفی دنیزلی به عنوان سرمربی آینده تیم فوتبال چلسی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ترکیش دیلی نیوز، تیم فوتبال چلسی پس از جدایی خوزه مورینیو به دنبال مربی جدید می گردد و تا به امروز نام های بسیاری از مربیان بزرگ اروپا از جمله فابیو کاپلو، مارکو فان باستن و گاس هیدینک از سوی رسانه ها به عنوان جانشین این مربی پرتغالی مطرح شده است.

برپایه این گزارش، روزنامه فتوماک با تیتر بی اساس" دنیزلی به چلسی می رود" از حضور قریب الوقوع سرمربی پیشین تیم ملی ترکیه در رقابت های لیگ برتر انگلیس خبر داده است. این داستان برپایه واقعیت نیست اما فتوماک به نقل از علی سین رئیس باشگاه فنرباغچه نوشته است:" من دنیزلی را به رومن آبراموویچ پیشنهاد دادم. من به او گفتم دنیزلی دو برابر مورینیو در چلسی کارایی دارد و با این بازیکنان باکیفیتی که دراین تیم حضور دارند او می تواند به موفقیت دست پیدا کند. "

این روزنامه از استقبال آبراموویچ از پیشنهاد علی سین خبر داد و گفت این مربی بزودی مربی چلسی خواهد شد. سین که از آوریل 1981 تا دسامبر 1982 و از دسامبر 1994 تا 1998 دو بار رئیس باشگاه فنرباغچه بوده روابط بسیار نزدیکی با تجار روسی دارد و یکی از کسانی است که در خصوص قرارداد خرید گاز طبیعی ترکیه از روسیه برای کشورش فعالیت کرده است.

بنابرگزارش ترکیش دیلی نیوز، دنیزلی سال گذشته در ایران رهبری تیم فوتبال پرسپولیس را بر عهده داشت و با این تیم به عنوان سومی رقابت های لیگ برتر دست پیدا کرد. اوایل سپتامبر شایعاتی به گوش می رسید مبنی بر اینکه او علاقمند است هدایت تیم ملی ایران را بر عهده بگیرد.

منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    --------------------------------------

دیگه نمی دونم چی بگم ... زبونم بند اومده

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

حالا نه خیلی تیم وضعیت خوبی داره تازه پشت سر هم بد شانسی میاریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

7

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ترکیش دیلی نیوز، تیم فوتبال چلسی پس از جدایی خوزه مورینیو به دنبال مربی جدید می گردد و تا به امروز نام های بسیاری از مربیان بزرگ اروپا از جمله فابیو کاپلو، مارکو فان باستن و گاس هیدینک از سوی رسانه ها به عنوان جانشین این مربی پرتغالی مطرح شده است.

برپایه این گزارش، روزنامه فتوماک با تیتر بی اساس" دنیزلی به چلسی می رود" از حضور قریب الوقوع سرمربی پیشین تیم ملی ترکیه در رقابت های لیگ برتر انگلیس خبر داده است. این داستان برپایه واقعیت نیست اما فتوماک به نقل از علی سین رئیس باشگاه فنرباغچه

نوشته است:" من دنیزلی را به رومن آبراموویچ پیشنهاد دادم. من به او گفتم دنیزلی دو برابر مورینیو در چلسی کارایی دارد و با این بازیکنان

باکیفیتی که دراین تیم حضور دارند او می تواند به موفقیت دست پیدا کند. "

این روزنامه از استقبال آبراموویچ از پیشنهاد علی سین خبر داد و گفت این مربی بزودی مربی چلسی خواهد شد. سین که از آوریل 1981 تا

دسامبر 1982 و از دسامبر 1994 تا 1998 دو بار رئیس باشگاه فنرباغچه بوده روابط بسیار نزدیکی با تجار روسی دارد و یکی از کسانی است

که در خصوص قرارداد خرید گاز طبیعی ترکیه از روسیه برای کشورش فعالیت کرده است.

بنابرگزارش ترکیش دیلی نیوز، دنیزلی سال گذشته در ایران رهبری تیم فوتبال پرسپولیس را بر عهده داشت و با این تیم به عنوان سومی

رقابت های لیگ برتر دست پیدا کرد. اوایل سپتامبر شایعاتی به گوش می رسید مبنی بر اینکه او علاقمند است هدایت تیم ملی ایران را بر

عهده بگیرد.

من یکی که باور نمی کنم ... آخه چلسی کجا ... دنیزلی کجا ... اون حتی نتونست پرسپولیسو به جایی برسونه ، بعد بره بشه مربی یه تیم آشوب زده مثل چلسی من یکی که باور نمی کنم باید صبر کرد خبرای بیشتری منتشر بشه .

این تیکه رو دقت کنید

من به او گفتم دنیزلی دو برابر مورینیو در چلسی کارایی دارد
    فقط یه کودنه به تمام معنی می تونه این حرفو بزنه

اگه قضیه واقعیت داشته باشه باید بگم که شاهد کلکسیون دست گل های آمبراموویچ هستیم .......!
    Last edited by persianastronomy; 30-09-2007 at 21:44.

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

6

اینم برای هواداران گرانت که از این به بعد دوسش داشته باشن !

Morinio جان امیدوارم خوشت بیاد

Last edited by persianastronomy; 30-09-2007 at 22:04.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ایول دمت گرم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

ابول خیلی باحال بود

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

فردا یه بازی فوق العاده سخت با والنسیا در مستایا داریم!!!!!

ظاهرا جان تری هم به لیست بلند بالای مصدومین اضافه شده

خدا رحم کنه!!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض چلسی نژاد پرستی هواداران را تحمل نمی کند

بروس باک مدیر باشگاه چلسی بیان کرد که این باشگاه هیچگونه شعار ضد یهودی برای انتساب آورام گرانت را تحمل نخواهد کرد و باعث سیاهی هواداران دانست.

گرانت بعد از تساوی مقابل فولام مورد خشم هواداران قرار گرفت و شعار های ضد یهودی سر دادند.

باک ادعا کرد که برخی از این شعارها که بعد از تعیین گرانت زده می شود برای جلب کردن هواداران به نژاد پرستی و تبعیض نژادی است.

باک هشدار داد که این شعارها و اتفاقاتی که در حال روی دادن هستند چهره ی هواداران چلسی را تیره می کند.
    وی از هواداران به خاطر این اعمال بسیار ناراحت است.

world-chelsea.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •