تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 60 از 1174 اولاول ... 1050565758596061626364701101605601060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

روبينيو: فاصله رئال با بارسلونا بيشتر مي شود

خبرگزاري فارس: مهاجم برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: در بازي هاي آينده، فاصله ما با بارسلونا در صدر جدول بيشتر مي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، روبينيو اظهار داشت: اطمينان دارم در هفته هاي آينده فاصله ما با رقيب اصلي بيشتر مي شود و مي توانيم با اقتدار بيشتري به سمت قهرماني حركت كنيم.
    روبينيو افزود: رئال ساراگوسا تيم بسيار خوبي بود. حريف قدرتمندي داشتيم و از قبل نيز مي دانستيم كه بازي سختي در پيش داريم. فشار زيادي به ما وارد شد و براي برطرف كردن آن حداقل يك نيمه وقت لازم بود.
    روبينيو در بازي مقابل رئال ساراگوسا يك پاس منجر به گل داد و يك گل نيز به ثمر رساند تا بيش از پيش مورد حمايت هواداران قرار بگيرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تجليل از دي استفانو به خاطر انتخاب رئال مادريد

خبرگزاري فارس: رئيس افتخاري باشگاه رئال مادريد اسپانيا در ورزشگاه سانتياگو برنابئو مورد تجليل قرار مي گيرد.

به گزارش خبرگزاي فارس و به نقل از آس اسپانيا، مسئولان يوفا، فيفا و فدراسيون فوتبال اسپانيا، 16 فوريه(27 بهمن) در سانيتاگو برنابئو از آلفردو دي استفانو تجليل به عمل مي‌آورند.
    اين مرد آرژانتيني بخاطر بيماري همسرش راهي اسپانيا شد و در حالي كه در آن زمان بارسلونا پول كامل درمان همسرش را پرداخت مي‌كرد، با نيمي از آن مبلغ و به اصرار همسرش به رئال مادريد پيوست؛ اما هرگز خود را به خاطر مرگ همسرش نبخشيد و به احترام او حتي پس از قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا هرگز خوشحالي نكرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

روبن: حرف نمي‌زنم چون اسپانيايي بلد نيستم

خبرگزاري فارس: بازيكن هلندي تيم فوتبال رئال مادريد دليل كم‌حرفي و گوشه‌گيري در رختكن و تمرينات را عدم تسلط به زبان اسپانيايي دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، آرين روبن كه پس از رفع مصدوميت جدي خود، اولين گل را در كوپا دل‌ري به ثمر رسانده است، گفت: مصدوميت باعث كاهش قيمت من شده؛ اما اين طبيعت فوتبال است و براي من اهميتي ندارد. قصد ترك رئال مادريد را ندارم و شايعه مذاكره با آس‌ رم ايتاليا كذب محض است.
    روبن افزود: با كسي مشكل ندارم و اگر حرف نمي‌زنم به اين خاطر است كه اسپانيايي بلد نيستم. نزديكان من به خوبي مي‌دانند كه بهترين رابطه را با هم تيمي‌هاي خود دارم، فراموش نكنيد كه غير از من 3 هلندي ديگر در رئال مادريد هستند و مربي آلماني ما نيز زبان مرا مي‌فهمد.
    من این روبن رو دوووووووست دارم خدا کنه بتونه تو رئال جایگاشو پیدا کنه!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هاینزه هم که به مدت 5هفته از میادین دور موند!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چلسي و تاتنهام به دنبال سالگادو

خبرگزاري فارس: منابع خبري بريتانيا از تماس دو باشگاه انگليسي با وكيل مدافع رئال مادريد خبر دادند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، روزنامه‌هاي صبح بريتانيا از مذاكرات تلفني دو باشگاه چلسي و تاتنهام به مدير برنامه هاي ميشل سالگادو، مدافع نيمكت نشين رئال مادريد خبر دادند.
    سالگادو، داماد لورنسو سانس رياست سابق رئال مادريد از سهامداران فعلي اين باشگاه است.
    وي در زمان مربيگري كاپلو، به طور كامل از تركيب ثابت رئال مادريد كنار گذاشته شد و عملا به يك بازيكن ناآماده و درجه دوم تبديل شد.
    وكيل سالگادو معتقد است كه وي مي‌تواند دوباره به روزهاي اوج خود بازگردد.
    چلسي جدي‌ترين مشتري سالگادو است؛ اما مقامات باشگاه تاتنهام نيز گوشه چشمي به وي دارند.
    هواداران رئال مادريد با انتقال اين مدافع قديمي به انگليس و چنين خداحافظي مملو از سكوتي مخالف هستند.
    Last edited by kasra_khan2003; 09-01-2008 at 16:20.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض برند شوستر، تیم بارسلونا را بخاطر رفتارشان با رونالدینیو سرزنش کرد

به نقل از سایت گل:
    شوستر گفت که رفتار تیم بارسا با رونالدینیو بسیار غیرمنصفانه بوده و اضافه کرد که بیش از 30 سال است که بارسلون همین رویه را در مقابل ستاره های خود در پیش گرفته!
    این کاملا غیر عادلانه است! 30 سال است که ستاره های بارسا در نهایت از در پشتی می گریزند! آنها همین کار را با من کردند، زمانی که در بارسا بودم.
    رونادینیو فوق العاده بوده، او به بارسا کمک کرد، شانس آنها را بالا برد، بهشان کمک کرد تا در لیگ قهرمانان پیروز شوند و دو بار در لالیگا، دیگر چه چیزی از یک بازیکن میتوان خواست؟
    من انکار نمی منک که در چند ماه اخیر بازی او بسیار افت داشته، اما برای بازی کنی به سن او، بسیار شرم آورکه بگوییم کارش به آخررسیده!
    بهترین بازیکنان کسانی هستند که به شما هویت می دهند، و شما نباید آنها را فراموش کنید!
    من تاکید میکنم که هنوز نحوه رفتار آنها را فراموش نکردم!
    هیچ کسی در آنجا نتوانست بازنشسته شود و یا حداقل منصفانه بازنشسته شود! و فکر نمی کنم اشکال از طرفداران باشد!

=============================
    خودم ترجمه کردم، اگه زیاد خوب نیت، دیگه ببخشید
    ===========
    حق با اون هست! فیگو رو یادتون بیاد! یا حتی ریوالدو!
    مسی هم چند وقت پیش اعتراض کرده بود که چرا تمام کارهای خوبی که رونی برای بارسا کرده رو فراموش کردید!
    خود همین شوستر بعد از 7 - 8 سال از بارسا اومد به رئال تا انتقام رفتار بد بارسا رو به این شکل بگیرد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همه بچها عزیز و در درجه اول به امید برد رئال در بازی امشب و در درجه دوم باید بگم که امتحانات نزدیک اتمام است و من هم از این به بعد بیشتر سر خواهم زد حالا این وال پیپر زیبای کاسیاس رو داشته باشید تا بعد:
    به امید دیدار:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ريال در جام حذفي 2 بر 1 به مايوركا باخت .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادريد در خانه مايوركا مغلوب شد

خبرگزاري فارس: در شب دوم از دور رفت مرحله يك هشتم نهايي جام حذفي اسپانيا(كوپا دل ري) تيم رئال مادريد تن به شكست داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، بازيكنان اين تيم مقابل رئال مايوركا تن به شكست دو بر يك دادند تا در بازي برگشت كار سختي براي صعود به جمع چهار تيم برتر اسپانيا در جام حذفي داشته باشند.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شوستر: فقط به فوتبال اسپانيايي معتقدم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم رئال مادريد گفت: در تيم من، تمام بازيكنان موظف به اجراي فوتبال ناب اسپانيايي هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس، برنارد شوستر در مصاحبه اخير خود راز موفقيت در مادريد را پياده كردن فوتبال ناب اسپانيايي دانست.
    وي در گفت و گو با آس اسپانيا، سخناني عنوان كرد كه در زير مي‌خوانيد:

* وضعيت كنوني رئال مادريد را چگونه ارزيابي مي كنيد؟
    همه چيز تحت كنترل است و مشكل خاصي وجود ندارد. رئال مادريد با اقتدار در صدر قرار دارد. در مورد تيمي كه با اختلاف 7 امتياز در صدر است، چه مي شود گفت؛ به جز اينكه همه چيز خوب است.

* نيم فصل دوم براي بيشتر تيم‌ها جنبه انتقامي دارد. اينطور نيست؟
    قطعا همينطور است. در بيشتر بازي‌هاي خود پيروز شده‌ايم. اين تيم‌ها براي جبران شكست‌هاي خود مقابل ما صف‌آرايي مي كنند. براي قهرماني بايد اين نيم فصل را نيز با موفقيت پشت سر بگذاريم.

* قبول داريد كه عملكرد شما بهتر از كاپلو بوده است؟
    چنين نظري ندارم. نمي شود در اينگونه مسائل مقايسه صورت داد. اينكه در يك زمان مشخص تيم من 12 امتياز بيشتر از تيم كاپلو دارد، مهم نيست چرا كه هر مربي شرايط خاص خودش را دارد. مهم اين است كه كاپلو رئال مادريد را به قهرماني رساند و من نيز بايد همين كار را انجام بدهم.

* چه شد كه دو سال پيش دعوت بكن‌باوئر را رد كردي و در اسپانيا ماندي؟
    دعوتي از سوي او صورت نگرفت. اين شايعه را مطبوعات آلمان بر سر زبان‌ها انداختند. بكن باوئر فقط اعلام كرده بود كه اگر بخواهم، آماده مذاكره است. اين به درد من نمي خورد چرا كه خيلي وقت ها درخواست‌هاي خود را كرده ام. حالا ديگر انگيزه اي براي كار در آلمان ندارم.

*راز موفقيت شوستر در چيست؟
    تا رئال مادريد را به قهرماني نرسانم، خود را موفق نمي دانم. منظورم از قهرماني نيز كسب مقام نخست ليگ قهرمانان اروپا، لاليگا و كوپا دل ري است. فقط به فوتبال اسپانيايي معتقدم. در تيم من، تمام بازيكنان موظف به اجراي فوتبال ناب اسپانيايي هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •