تیریپ گل زدنش مث تو بود ولی نزدیکتر از سمت چپ
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
تیریپ گل زدنش مث تو بود ولی نزدیکتر از سمت چپ
آره.دیدم.عین گل من بود ولی از پشت محوطه جریمه.بازیکن حریف توپ رو با سر دور کرد که رسید به آقایی و اون هم بی محابا یه تریپ خفن اومد و اون شوت سنگینو زدش.دمش گرم.خیلی قشنگ بود.فقط حیف که فاصلش با دورازه زیاد نبود.ولی همونم خیلیه.
سلام. من هم برد پرسپولیس را به شما تبریک می گم.
گل آقایی هم قشنگ بود به قول قطبی یک گل اروپایی بود.
حالا یه بار صحنه یه گل رو ندیدم مگه چطوری بود (باید صبر کنم تا در اخبار ببینم)
در شرایطی نا متعادل همچین ضربع ایی خیلی چسبید.من که خیلی حال کردم باهاش.ایشالله گلای قشنگتری از این تیم ببینیم.
تبرییییییییییییییییک.
وینگو بگوویچ سرمربی کروات پاس همدان با تبریک برد تیم پرسپولیس مسابقه تیمش را در برابر صدرنشین لیگ برتر دیداری تماشایی دانست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس, بگوویچ در کنفرانس خبری پس از پایان بازی دو تیم پاس همدان و پرسپولیس گفت:« قبل از هر چیز باید به پرسپولیسی ها تبریک بگویم. به نظر من هر دو تیم امروز فوتبالی زیبا را به نمایش گذاشتند. ما می توانستیم در 20 دقیقه ابتدایی بازی سرنوشت آن را رقم بزنیم. ما اشتباهاتی داشتیم که پرسپولیس موفق شد از آنها بهره ببرد اما در نیمه دوم دو تیم بازی برابری را به نمایش گذاشتند.»
خبرنگاری از بگوویچ پرسید که آیا افت بدنی عامل شکست شما در مقابل پرسپولیس بود؟ مربی پیشین قرمزهای پایتخت در پاسخ گفت:« ما تا ثانیه آخر تلاش کردیم که نتیجه را عوض کنیم اما نکته مهم مساله ای است که آقای قطبی هم به ان اشاره کرد؛ گل اولی که ما خوردیم در سطح اروپا بود نکته ای که پیش از بازی به بازیکنانم تذکر داده بودم این بود که بازیکنان پرسپولیس شوتزن های فوق العاده ای هستند و در ریباندها باید دقت لازم را در برابر این تیم کرد.تیم ما امسال به کلی تغییر کرده و برخی بازیکنان ما تجربه بازی در لیگ برتر را ندارند اما پرسپولیس خوب یارگیری کرده و بهترین ها را در پست هایی که به بازیکن نیاز داشت جذب کرده است. خریدهای پرسپولیس موثرترین بازیکنان تیم هایشان بودند که بسیاری از آنها سابقه بازی ملی را هم دارند. »
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي پس از برتري در هفته هفتم ليگ برتر برابر پاس همدان اظهار داشت: ديدار سختي را در ورزشگاه قدس برگزار كرديم چرا كه حريف بازي را خيلي خوب شروع كرد و به گل رسيد. در ادامه، بازيكنان پرسپوليس بازي را به درستي كنترل كرده و موفق به گلزني شدند.
وي ادامه داد: پس از دريافت گل در خانه حريف، بسيار دشوار است كه تيمي نتيجه را به تساوي بكشاند؛ اما نفرات پرسپوليس با گل بسيار تماشايي عباس آقايي، مقدمات پيروزي را فراهم كرد.
قطبي اظهار داشت: آقايي زيباترين گل فصل تا هفته هفتم را به ثمر رساند. معتقدم در پايان فصل بهترين گل معرفي خواهد شد چرا كه اروپايي بود.
سرمربي پرسپوليس تصريح كرد: در نيمه دوم بيشتر به فكر كنترل بازي بوديم و نسبت به نيمه اول عملكرد بهتري داشتيم.
وي گفت: پاس تيمي است كه سرعت بالا و سازماندهي خوبي دارد؛ اما بازيكنان ما انگيزه زيادي براي برتري داشتند و در پايان به خواسته مان رسيديم.
قطبي خاطر نشان كرد: نباختن براي پرسپوليس مهم است. پس از گذشت هشت هفته، در هيچ ديداري بازنده نبوده ايم.
وي با اشاره به حضور هواداران پرسپوليس در ورزشگاه قدس همدان تاكيد كرد: تيم ما بهترين تماشاگران دنيا را دارد. خوشحال كننده است كه در همه شهرستان ها براي حمايت تيم محبوبشان به ورزشگاه مي آيند.
ايول پرسپوليس برد !! همه فكر مي كردند ديگه دوران خوبش تموم شد به خصوص وقتي يه گل هم از پاس خورد ولي دم قطبي گرم ! راستي پيراهن پاسي ها چه باحال بود نه ؟!!! بچه ها اين آقاي قطبي لقب نداره ؟ يه چيز تو مايه هاي سلطان و پادشاه و كاپيتان و ژنرال و ...واسش بزاريم![]()
حالا بذار یه مدت بگذره . کاری نکرده که فعلا !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)