تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 949 اولاول ... 105056575859606162636470110160560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدایی این پارسی نت عالیه

من 14,400 دادم یه 256دو گیگ گرفتم

الان دارم با سرعت 75 کیلو بایت معادل 600 کیلو بیت در ثانیه رو IDM دانلود می کنم

پشتیبانی درست ناره ولی انصافن قطعی هاش کمه واگه یهب بار قطعی داشته بشه می صرفه ادم صبر کنه تا درست شه

راستی مهدی پی سی اون روش صفر کردن رو برام بفرست چون یه بار 700 مگ منو دزدیدن

حتما هر چند بار لوگ بگیرین ومک ادرستون رو چک کنید اگه عوض شد ودر ساعاتی که دانلود ندارید دانلود انجام شده بدونیدپسورد لو رفته و باید پسورد رو عوض کنید.

من که تا حالا از از این پارسی نت راضیم.

نفهمیدم هنوز پارسی نت جزو فن اوا است یا خودش پپ شد.

2. این کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من چند وقت مجبور شدم بیشتر به شبانه رو بیارم ولی روز به روز سرعتش بد تر می شه

شما الان هر شب ا ز ساعت دو شب به بعد

تا چه ساعتی وصل هستید ؟

و چقدر دانلود دارید ؟

و با چه سرعتی؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

تا چه ساعتی وصل هستید ؟

و چقدر دانلود دارید ؟

و با چه سرعتی؟
    من كه همونطور كه بهت گفتم ، شبانه رايگان ندارم ، ولي شبا و روزا سرعت من با آي دي ام ، روي 59 60 هست
    راستي برو توي تنظيمات مودم و داون استريم و آپ استريم رو ببين چند ميزنه
    آخه براي من با 512 ، سرعت از شما كمتره

5. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

تا چه ساعتی وصل هستید ؟

و چقدر دانلود دارید ؟

و با چه سرعتی؟
    من 256 دارم شبانه سرعت دانلودم بین 30 تا 35 هستش

7. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عرضم به خدمتتون که وقتی حال رو با یک سال پیش مقایسه می کنم می بینم که شبانه از دو تا پنج عملا برای من دیال اپ هست البته در اخرین ساعات شبانه گاها پیش می اد که یک هو به 50 به بالا هم می رسه و بعضی روز ها تا 10 صبح هم قطع نمی شه ولی در کل تو این هفته که اصلا شبانه در ست نداشتم مثل این که قرار هست بهتر بشه.

اخیرا یک سرویس شارژ کردم که 10 گیگ هست با چهار تا جمعه رایگان
    40 تومان هم پرداخت کردم ! یک جور ریسک بود ولی پذیرفتم.
    واقعا حکایت اینتر نت ما تو این ملکت برای خودش داستانی داره جمعه پیش بعد از دانلود ماشین حساب اوردم وطی محاسباتی بسیار پیچیده وبا جمع تفریق ومشتق و... پی بردم به طور دقیق الان 3 گیگ حدودا از 10 گیگ مصرف شده البته 7 گیگ نشون می داد که بای د4 گیگ به خاطر جمعه کم می کردم
    کارمون رسیده بابت یه مثقال حجم به چرتکه انداختن!

جمعه اولی هفته پیش بود با سرعت 35 کیلو بایت در ثانیه در ای دی ام ظرف 24 ساعت 4 گیگ حدودا دانلود کردم

جمعه دومی هم تازه شروع شده و خدا رو شکر مثل این که با سرعت 55 کیلو بایت برثانیه استارت رو داخل ای دی ام زده تا ببینمتو 24 ساعت اینده دستخوش چه تغییراتی می شه واین جمعه می تونم چند گیگ از ش بکشم!!

من که می ترسم از پی سی دور باشم دی سی بندازن..مثل جمعه قبل که یکی دوبار دی سی شدم و سریع متصل شدم

خبر میزان دانلودم رو در جمعه دوم رایگان به شما می دم

موفق باشید بای

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزارش جمعه دوم:

4 گیگ دانلود کردم در حالی که انتظار بیشتر از این ها بود ..چون سرعتم این بار پنجاه تا هفتاد متغیر بود.

متاسفانه عاملی که باعث شد این مقدار یشتر نتونم ساعات اینترنت شبانه بود

این شبانه رو کاریش هم نداری رو خود سرویس اصلی هم اثر می زاره از ساعت 12 تا 2 با 58 دانلود می کرد..رسید به دو شدش 5!!! و مثل این که این تا هفت هم ادامه داشت در حالی که من اصلا با شبانه کانکت نبودم

تا شبانه قطع شد..البته حدودش رو حدس می زنم چون وصل نبودم وبا سرویس اصلیم بودم.. دوباره سرعت رفت بین 50 تا 70 تا ساعت 12 شب حدود 4 گیگ دانلود داشتم.

ویدیو های اموزشی انصافا خوبی هم گرفتم.

الان با شبانه وصل شدم سرعت از 2 تا 10 کیلو بایت متغیر هست!
    در حالی که یک سال پیش این موقع ما شبی یک گیگ از سبانه می گرفتیم...الان بعیده به 100 مگ هم برسه

این توضیحات رو لحاظ کنید البته برا همه ممکنه ای نطور نباشه

این سرویس جمعه رایگانم ظاهرا بیشتر از 4 گیگ اصلا امکانش نیست تو 24 ساعت گرفت

پس می شه 4 تا جمعه چهار تا 4 گیگ یعنی 16 گیگ به علاوه اون 10 گیگ قرار داد مجموعا دست بالا 26 گیگ!

قیمت پرداختی من به پپ:40 هزار تومان

ضمنا در این سرویس باید مدیریت مصرف داشته باشید و10 گیگ رو توی ماه طوری پخش کنید که جمعه ای سوخت نشه!

یعنی گیگی برام1540 تومان می افته! تاره اگگهههههه بتونم دو جمعه بعدی رو هم 4 گیگ بگیرم

این در حالی است که افرادی که سفارش می گیرن دانلود می کنن دست بالا برای دانلود هر گیگ با رایت روی دیسک های ورباتیم 900 تومان می گیرن!

26 گیگ می شه 23400 تومان!! هر چقدر هم پول پست حساب کنید باز اختلاف قیمت با 40 به طرز فاحشی محسوس هست

که اگه پول برق مصرفی رو در نظر بگیریم واین که اون 900 تومان دانلودر ها هم دست بالا گفتم تفاوت خیلی بیشتر می شه!!!

فقط باید اعتماد کنید واونم هر چی که می خواید دانلود کنید رو قبول کنه ( کاری به این نداشته باشید اون چقدر بند ویت داره..شما سفارش تو نو می گییرید! )

می بینید که واقعا می صرفه

البته اگر شبانه کار نکرد!!! که اون وقت جای این صحبت ها نیست

یحتمل از این پس رو حد اقل ممکن شارژ کنم ودانلودم رو بدم دست یک دانلودر منصف!

کاملا به صرفه تره
    همین الان دو گیگ فن اوا 14400 هست..10 گیگ و 20 گیگ که دیگه خیلی بالا تر می ره
    می تونید حساب کنید

سپردن دانلود به دانلودر های حتی گیگی 900 تومان بهتر و بسیار به صرفه تر ازخرید سرویس بالا برای حجم بیشتر لا اقل از این ای اس پی لعنتی

ای اس پی دیگه هم رفتن برای من صرف نمی کنه چون وب گردی الان عالیه سرعت دانلود هم رو هر سرویسی که من گرفتم 50 بوده! ولی پرداخت هزینه برای 10 گی گو 20 گیگ که بشینم دانلود کنم اون طور دیگه صرف نداره مگر مورد خاص!
    در دسر رانژه هم..نگم بهتره.
    جایی که منم هستم صبا هم تعریفی نداره.بقیشونم همینن ...تازه این اوضاعمونم خراب می شه کلی هم الفی داره!

موفق باشید بای

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    کسی نیست؟

کسی از این سرویس های نامحدود استفاده کرده؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرعت دانلودتون همونی هست که در سایت درج شده و واقعا همین هست و بیشتر نمی شه؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من 14,400 دادم یه 256دو گیگ گرفتم

الان دارم با سرعت 75 کیلو بایت معادل 600 کیلو بیت در ثانیه رو IDM دانلود می کنم
    ميتونيد توضيح بديد چطوري با يه خط 256 كيلو بيت به اين سرعت دانلود در IDM رسيدي ؟
    من خودم 512 فناوا رو دارم سرعت دانلود به زور به 60 ميرسه
    چرا اطلاعات غلط ميديد ؟؟ همچين چيزي محاله
    خودتون حساب كرديد معادل 600 كيلوبيت اونوقت يادتون نبوده خط شما 256 هست ؟؟؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ميتونيد توضيح بديد چطوري با يه خط 256 كيلو بيت به اين سرعت دانلود در IDM رسيدي ؟
    من خودم 512 فناوا رو دارم سرعت دانلود به زور به 60 ميرسه
    چرا اطلاعات غلط ميديد ؟؟ همچين چيزي محاله
    خودتون حساب كرديد معادل 600 كيلوبيت اونوقت يادتون نبوده خط شما 256 هست ؟؟؟!!
    دوست من صبانت 128 ميده، سرعت رو ميزنه يك مگ!
    توي خلوتي شبكه با سرعت 100 تا هم ميشه داون كرد
    مثل اينكه يه پورت 1 مگ رو بين 4 نفر تقسيم ميكنن
    فكر كنم اين سرويسي هم كه ايشون از فن آوا گرفته ، به همين صورته!
    البته ايشون بايد داون استريم و آپ استريمشونو ببينن!!
    اين 512 شما واقعيه

در ضمن محمد جان ، اون تعرفه هاي سايت فن آوا ،معلوم نيست براي چه قرني هست

13. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SIMPATICO4949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من دیشب کامپیوتر رو گذاشتم برای دان از ساعت 2 شروع کردم تا ساعت 6 دانلودام تموم شده بود صبح که رفتم به مصرفی اکانتم سر بزنم دیدم مصرف دیشب رو به حسابم زده و از اعتبارم کم کرده زنگ زدم بهشون گفتن سرویس رایگان شبانه شده از ساعت 3 و از حسابتون کم شده
    نا مردا از قبلش خبر نمیدن تا اینجوری از اکانت آدم کم بشه
    من شیرازم و از دیتا نت که نمایندگی فن آوا رو گرفته سرویس گرفتم هر کی که شک داره که از این دیتا نت اکانت بگیره بهش توصیه میکنم که اشتباه من رو تکرار نکه
    نه سرویس بدرد بخوری داره و نه چیزی به نام پشتیبانی دارن اصلا نمیدونن چیه
    تقریبا دو هفته هست که ازشون سرویس گرفتم تو این مدت حداقل 20 بار ارور 691 گرفته و هر بار تا چند ساعت قطع بوده بهشون که زنگ میزنم میگن این ارور رو همه دارن خودش درست میشه اگه میتونی برو تو سایت پسوردت رو عوض کن
    من تا چند روز دیگه اعتبارم تموم میشه و میخوام برم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم
    به فن آوا تو تهران هم میل زدم اما فکر نکنم تاثیری داشته باشه اگه کسی از فن آوا اینجا هسته که میتونه جواب من رو بده من منتظرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •