تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پرسپولیس یا استقلال؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • پرسپولیس

84 61.76%
  • استقلال

52 38.24%
صفحه 60 از 75 اولاول ... 105056575859606162636470 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 750

نام تاپيک: پرسپوليس و استقلال رفيق و رقيب قديمي

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدافع استقلال دیدار با پرسپولیس را از دست داد

بیژن کوشکی مدافع تیم فوتبال استقلال نتوانست مجوز همراهی این تیم را برای بازی مقابل پرسپولیس کسب کند.
    به گزارش خبرنگار مهر، بیژن کوشکی که اوایل فصل جاری به تیم فوتبال استقلال پیوسته بود به دلیل عدم تحویل به موقع مدارکش به سازمان لیگ برتر نتوانست مجوز بازی مقابل پرسپولیس دریافت کند.

ظاهرا هنوز بیست و یک روز از مهلت مورد نظر سازمان لیگ برتر برای ثبت قرارداد کوشکی نگذشته است و او نمی تواند زودتر از این تاریخ برای تیمش بازی کند.

بدین ترتیب کارت بازی بیژن کوشکی برای بازی هفته دهم صادر خواهد شد و این مدافع جوان می تواند استقلال را در بازی مقابل پگاه گیلان همراهی کند.

با توجه به غیبت کوشکی در بازی با پرسپولیس به احتمال زیاد در این بازی حجازی بازهم از ترکیب صادقی و قربانی در قلب خط دفاعی تیمش استفاده خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناصرابراهیمی در گفتگو با مهر:
    پرسپولیس نباید استقلال زخمی را دست کم بگیرد

مربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس به هیچ وجه نباید استقلال زخمی را دست کم بگیرد چون در این صورت نتیجه بدی مقابل این تیم کسب خواهد کرد.
    ناصر ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مظلب اظهار داشت: اینکه بگوییم چون استقلال تیم نهم جدول است و پرسپولیس صدرنشین بنابراین نتیجه بازی به سود قرمز ها خواهد بود حرف بی پایه و اساسی است. چرا که سابقه تاریخی این دو تیم نشان داده همیشه تیم هایی برنده بوده اند که انگیزه بیشتری برای پیروزی داشته اند و استقلال دراین شرایط سرشار از انگیزه است.

وی در ادامه تصریح کرد: به اعتقاد من هرتیمی بتواند در این دیدار میانه زمین را به دست بگیرد برنده است. هر دو تیم در عمق میدان ضعف دارند و از این ناحیه ضربه پذیرند. تیمی که بتواند بخوبی حریف را تحت فشار قرار دهد نهایتا با دست پر از زمین خارج می شود.

مربی با سابقه فوتبال کشورمان افزود: پرسپولیس و استقلال 2-4-4 بازی می کنند و در این نوع دفاع فاصله مدافعان با یکدیگر زیاد است و بخصوص در فوتبال ما که هنوز این نوع دفاع کردن جا نیفتاده است.

تیم های استقلال و پرسپولیس فردا در چارچوب هفته نهم رقابت های لیگ برتر ساعت 30/15 در وزشگاه آزادی به مصاف هم می روند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولادی در گفتگو با مهر:
    جایم در دربی خالی است / وقفه در لیگ امارات یک معضل بزرگ است

مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت: جایم در دربی خالی است که بتوانم با گلزنی به استقلال هواداران میلیونی پرسپولیس را خوشحال کنم.
    مهرداد اولادی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان مطلب فوق افزود: دوست داشتم در این بازی حضور داشتم و با گلزنی به استقلال هواداران پرسپولیس را خوشحال می کردم اما مطمئنم هستم بازیکنان جدید پرسپولیس که بسیار باتجربه هستند می توانند ضمن ارائه یک بازی زیبا، 3 امتیاز مسابقه را هم کسب کنند.

وی با بیان این مساله که ضعیف بودن استقلال دلیل بر برتری قطعی پرسپولیس نیست، اضافه کرد: بازی پرسپولیس و استقلال با تمام مسابقات لیگ ایران فرق دارد و نتایج بدست آمده درمسابقات دیگر اهمیتی برای این بازی ندارد.

مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس همچنین تاکید کرد: تمام بازی های پرسپولیس را دراین فصل پیگیری کردم و خیلی خوشحالم که آنها با قدرت تمام صدرنشین لیگ برتر هستند. امیدوارم در دربی نیز بتوانند استقلال را شکست داده و صدرنشینی خود را شیرین تر کنند.

وی درمورد مصدومیت خود اضافه کرد: 3، 4 روز بعد از مصدومیت کاظمیان از ناحیه مچ پا دچار مصدومیت شدم ولی درحال حاضر با انجام تمرینات فیزیوتراپی مناسب، آماده حضور درمسابقات آینده الشباب هستم.

اولادی با بیان این موضوع که از دست دادن نخستین بازی الشباب در لیگ امارات بسیار ناراحت کننده بود، خاطرنشان کرد: می خواستم بعد از یک سال و نیم دوری برای تیم الشباب به میدان بروم اما متاسفانه مصدومیت به من اجازه نداد تا با حضور موفق در این دیدارو گلزنی برای تیم خود، در موفقیت این تیم نقشی داشته و بدین گونه محبت های مسئولان باشگاه و هواداران تیم را پاسخ بدهم.

وی اضافه کرد: تعطیلی و وقفه در برگزاری لیگ امارات یک معظل بزرگ است که به تیم ها و آمادگی بازیکنان لطمه می زند اما من به همراه مبعلی و کاظمیان تلاش می کنیم تا با حضور پرقدرت در تمرینات گروهی، همچنان آمادگی خود را برای حضور در مسابقات حفظ کنیم.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس درمورد درخشش ایرانی ها در هفته اول لیگ امارات تاکید کرد: این موضوع بسیار قابل توجه و خوشحال کننده بود و امیدوارم درهفته های بعدی هم شاهد درخشش ایرانی های شاغل در لیگ امارات بوده تا به بهترین شکل از اعتبار فوتبال ایران دراین کشور دفاع کرده باشیم.

اولادی درپایان گفت: در هفته دوم لیگ امارات بازی سختی را با العین پیش رو داریم اما باید در زمین خودمان آنها را شکست دهیم زیرا به 3 امتیاز این دیدار نیاز داریم، البته همه چیز به خودمان بستگی دارد و اگر بازی واقعی خود را ارائه دهیم حتما در این دیدار پیروزی خواهیم شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قلعه نویی در گفتگو با مهر:
    برد دربی بیشتر از قهرمانی لیگ ارزش دارد / شرایط برای بازگشتم به استقلال مساعد نیست / تیم ملی از بی مدیریتی فدراسیون لطمه دید

خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: فوتبال ورزش بی رحمی است. شاید اگر سرنوشت ضربات پنالتی در جام ملتها مقابل کره جنوبی به گونه دیگری رقم می خورد و تیم ملی به جمع چهار تیم برتر آسیا می رسید او امروز محبوب ترین مربی وطنی بود و حتی حضورش تا جام جهانی روی نیمکت تیم ملی تضمین شده بود.
    به گزارش خبرنگارمهر، اما اتفاقات فوتبال برای او بی رحمانه رقم خورد تا به عنوان یک مربی شکست خورده مقابل افکارعمومی قرار بگیرد و با دفاعیات خود بخش عمده ای از محبوبیت اش را از دست بدهد.

با تمامی ناملایمات فوتبال، تا همین جا افتخارات او در دوران بازیگری و مربیگری غیرقابل انکار است و رسیدن به جایگاه سرمربیگری تیم ملی در اوج جوانی او را به عنوان چهره ای شاخص هنوز در کانون توجه فوتبال دوستان قرار داده است.

او هرچند امروز بواسطه وضعیت بلاتکلیف فدراسیون فوتبال شرایط نامشخصی در تیم ملی دارد اما درفوتبال داخلی همواره یکی از گزینه های مربیگری تیم های لیگ برتری و یک "جانشین دائمی" برای هدایت تیم پرطرفداراستقلال است.

هواداران استقلال هنوزخاطرات قهرمانی لیگ برتر و شکست ناپذیری او مقابل رقیب سنتی را هنوز فراموش نکرده اند.

در آستانه دربی شصت و سوم پایتخت با امیرقلعه نویی بطورمشروح پیرامون این دیدار، همکاری اش با تیم ملی، شرایط پرسپولیس، احتمال بازگشتش به استقلال و انتخابات فدراسیون فوتبال به گفتگو نشستیم که ماحصل آن را در زیر می خوانید :

* خبرگزاری مهر: دربی سنتی پایتخت در راه است . شما هم معتقدید این بازی هم مثل بقیه بازیها سه امتیاز دارد و حساس نیست ؟

- امیر قلعه نویی: نه، اصلا این بازی قابل قیاس با بقیه بازیهای لیگ نیست. هرچند این مسابقه هم تنها سه امتیاز دارد ولی سابقه دربی، طرفداران پرشماردوتیم ، توجه رسانه ها، نتیجه نهایی این مسابقه که تا مدت ها در ذهن هواداران می ماند و ... ، این مسابقه را از سایر بازی ها متمایز می کند.

* نتیجه دربی تا چه اندازه اهمیت دارد؟

- همین قدربگویم که هواداران دو تیم حاضرند قهرمانی لیگ را از دست بدهند اما این بازی را از حریف سنتی شان ببرند. در واقع حساب این بازی را از بقیه بازیهای لیگ جدا کنید.

* شاید به خاطرهمین حساسیت هاست که کمترشاهد بازیهای زیبایی در دربی های گذشته بودیم ؟

- اگرمی شد این حساسیت ها را کم کرد، بازیهای استقلال و پرسپولیس بهترین بازیهای فصل می شد اما همانطور که گفتم حواشی این مسابقه کاملا روی کیفیت فنی آن تاثیر دارد و به همین خاطر تجربه نشان داده تیم هایی که دراین مسابقه شرایط روحی بهتری داشتند با وجود شرایط فنی پایین تر توانستند برنده این بازی باشند.

*هواداران استقلال تجربه خوبی از رویارویی شما با پرسپولیس دارند . حاصل 6 بار رویارویی شما با پرسپولیس 3 برد و 3 تساوی بوده است . راز شکست ناپذیری شما در دربی چیست؟

- من همواره تلاش کردم روی مسائل روحی - روانی بازیکنان کار کنم. مسائل فنی در درجه دوم اهمیت قرار دارد. تیمی که در میدان از نظر فکری تمرکز داشته باشد می تواند در اجرای دستورات تاکتیکی هم موفق باشد و از لحظه ها حداکثر استفاده را ببرد.

* شرایط دربی شصت وسوم را چگونه می بینید؟

- هر دو تیم فصل جدید را با تغییرات مدیریتی و کادرمربیگری آغاز کرده اند و این تغییرات در نتیجه گیری هر دو تیم تاکنون کاملا مشهود بوده است. پرسپولیس بسیار با تدبیر و هوشمندی خاصی نقاط ضعف فصل گذشته خود را با جذب نفرات جدید پوشش داد و تاکنون هم موفق بوده . ولی استقلال با توجه به نفرات جدید و جوانی که به خدمت گرفته هنوز انسجام تیمی لازم را ندارد و تابحال نتایجش مطابق انتظارات نبوده است. با تمامی اینها معتقدم نه صدرنشینی پرسپولیس و نه نتایج ضعیف استقلال دلیلی برای پیروزی یا شکست این دو تیم در بازی روز یکشنبه نیست.

* خیلی ها معتقدند پرسپولیس به لحاظ فنی شرایط بهتری نسبت به استقلال دارد و بازی گروهی این تیم کاملا برتر از استقلال است؟

- هیچ تضمینی وجود ندارد که پرسپولیس در این بازی هم بتواند بازیهای گذشته خود را تکرار کند. دراین مسابقه بازیکنان دو تیم کاملا تحت تاثیر جو مسابقه هستند و همانطور که گفتم تیمی پیروز میدان است که بر شرایط روحی مسلط باشد.

* اما به گواه اغلب کارشناسان پرسپولیس در کنار نتایج خوبی که این فصل گرفته بازیهای قابل قبولی هم به نمایش گذاشته است ؟
    - ببینید منکر بازیهای خوب پرسپولیس نیستم. همان روز که حمید استیلی تمرینات این تیم را با 6-7 بازیکن شروع کرد، گفتم او موفق می شود. نقش استیلی در پرسپولیس انکار ناپذیر است. حمید مربی باهوش و خوش فکری است که تجربیات سالهای گذشته را به خوبی در تکامل پرسپولیس امروز بکار گرفته اما حساب دربی با بقیه بازیها جداست.

* شما فکرمی کنید درکنارمسائل روحی - روانی چه عوامل دیگری دراین دیدار تعیین کننده باشد؟

- نوع چیدمان دو تیم و تصمیم گیری سریع نسبت به اتفاقاتی که درجریان مسابقه رخ می دهد می تواند بسیارتعیین کننده باشد.

* با در نظر گرفتن تمامی جوانب شانس کدام تیم را برای پیروزی در دربی بیشتر می بینید؟

- نمی شود پیش بینی کرد. هرتیمی که از نظر روحی آماده تر باشد و از لحظه ها بهتر استفاده کند. بالا و پایین جدول و آمار و ارقام برای بیرون از مسابقه است. داخل زمین شرایط روحی - روانی برنده را تعیین می کند.

* کار افشین قطبی را چگونه دیدید؟ او از روز اول قول داده پرسپولیس را قهرمان کند و تا بحال هم تیمش در صدر جدول است ؟

- به نظر من هنوز زود است درباره ایشان قضاوت کنیم. او باید چند سال در فوتبال ایران کارکند تا بشود در مورد عملکردش نظر داد. قطبی برای اولین بار است که به عنوان نفر اول کار می کند. البته او نشان داده که با علم روز فوتبال آشناست و تجربه خوبی از همکاری با مربیان بزرگ دنیا دارد ولی به نظر من شانس بزرگ موفقیت او داشتن دستیار خوبی مثل حمید استیلی بوده که کمبودها و شناخت او را نسبت به فوتبال ایران پوشش داده است.

* خیلی ها دربی را آخرین فرصت حجازی برای ادامه همکاری با استقلال می دانند . دراین صورت شما اصلی ترین گزینه داخلی برای هدایت استقلال خواهید بود. آیا احتمال بازگشت شما به استقلال وجود دارد؟

- نه درحال حاضرشرایط برای بازگشتم به استقلال مساعد نیست و امیدوارم شرایط آینده استقلال به گونه ای رقم بخورد که تغییری در کادر فنی بوجود نیاید . تصور می کنم من دینم را با قهرمانی دو سال گذشته آنهم در حضور 100 هزار تماشاگر به این تیم ادا کردم.

* این را هم باید قبول کنید که شما بعد از سه سال استقلال را قهرمان کردید؟

- در دو سال قبل از قهرمانی هم استقلال همواره یک پای ثابت قهرمانی لیگ و جام حذفی بود و از همان سال اول استقلال جزو تیم های مدعی قهرمانی بود. بهرحال من آرزوی موفقیت کادر فعلی را دارم و امیدوارم استقلال به روزهای اوجش برگردد.

* بپردازیم به تیم ملی. وضعیت همکاری فعلی شما با تیم ملی چگونه است؟

- قرارداد یکساله من با تیم ملی به پایان رسیده و ادامه همکاری به نظر فدراسیون بستگی دارد.

* اما به نظر می رسد کمیته انتقالی نظری روی تمدید قرار داد شما ندارد؟

- بهرحال بنده تابع تصمیمات فدراسیون هستم و از روزی که تیم ملی را در بدترین شرایط پس از جام جهانی تحویل گرفتم هدفم تنها خدمت بوده و تا زمانی که از من بخواهند در خدمت تیم ملی خواهم بود.

* بعضی از اعضای کمیته انتقالی اعتقاد دارند درمقطع کنونی که رئیس فدراسیون فوتبال مشخص نیست و تیم ملی بازیهای مقدماتی جام جهانی را در پیش دارد باید یک نفر به عنوان سرمربی موقت انتخاب شود تا تیم ملی از بلاتکلیفی فدراسیون دچار لطمه نشود . آیا در صورت چنین پیشنهادی حاضرید به صورت موقت هدایت تیم ملی را بپذیرید؟

- ترجیح می دهم در این باره اظهار نظر نکنم.

* این خبر صحت دارد که رئیس سازمان تربیت بدنی از شما برای تیم ملی برنامه خواسته است ؟

- بهتر است در این مورد هم حرفی نزنم.

* تعویق انتخابات فدراسیون فوتبال را چگونه ارزیابی می کنید؟

- تعویق انتخابات به ضرر فوتبال است. تیم ملی از بهمن ماه باید درمسابقات مقدماتی جام جهانی شرکت کند و فوتبال ما هنوز درگیر کشمکش های کمیته انتقالی و سازمان تربیت بدنی است. همین مسائل بیش از همه قبل ازجام ملتها به تیم ملی لطمه زد و حالا بازهم همان اتفاقات دوباره درحال تکرار شدن است.

* یعنی می گوئید ناکامی تیم ملی در جام ملتها ناشی از بلاتکلیفی مدیریت فدراسیون بود ؟

- چرا که نه . مشخص نبودن رئیس فدراسیون باعث شد نتوانیم برنامه هایی که برای آمادگی تیم مد نظر داشتیم را اجرا کنیم. کمیته روابط بین الملل آن قدرضعیف عمل کرد که بازی تدارکاتی با حریفانی که مد نظر داشتیم عملی نشد چرا که به موقع نسبت برای "رزرو" روزهای فیفا اقدام نکردیم . تیم ملی با ضعیف ترین دوره تدارکاتی خود به جام ملتها اعزام شد ولی کسی این مسائل را ندید. تیم ملی در بازیهای 2000 لبنان هم با تدارکاتی به مراتب بهتر و برپایی اردوی ایتالیا در همین مرحله حذف شدند و کسی از آنها خرده نگرفت در حالیکه بنده با فدراسیونی روبرو بودم که دوبار دبیرکل آن تغییر کرد و کمیته روابط بین الملل هم کمترین همکاری برای انجام بازیهای تدارکاتی با ما نداشت.

* به نظر می رسد هنوز یادآوری اتفاقات جام ملتها برای شما ناراحت کننده است؟

- من همان زمان تمام مسئولیت ها برعهده گرفتم . همه از من انتظار داشتند ولی کسی نگفت که تیم ملی با چه شرایطی روانه جام ملتها می شود. شکست تیم ملی نتیجه عوامل زیاد دیگری هم بود که بخش عمده ای از آن به مشکلات ناشی از نبود مدیریت واحد و مقتدر در فدراسیون برمی گشت. با این وجود تیم ملی با غیرت و تعصب بازیکنان تا دیدار مقابل کره جنوبی پیش رفت و در آخر هم با ضربات پنالتی حذف شد.

* برای آینده چه برنامه ای دارید ؟ احتمال دارد مسئولیت یکی از تیم های لیگ برتری را قبول کنید؟

- درحال حاضرتنها برنامه ام شرکت درکلاس پیشرفته مربیگری است که آبان ماه درتهران برگزارمی شود و قصد دارم تا سطح علمی و تئوری مربیگری ام را هرچه بیشتر افزایش دهم. به همین خاطرهم پیشنهاد تیم پگاه را رد کردم تا با تمرکز کافی در کلاس مربیگری حرفه ای فیفا شرکت کنم .

گفتگو : ناصر تقی پور

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افشین قطبی :
    استقلال را شکست می دهیم / هنوز هم مطمئنم پرسپولیس قهرمان می شود

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با ابراز رضایت از حضور در دربی تهران تاکید کرد که تیمش برنده دیدار با استقلال خواهد بود و همچنان به سوی قهرمانی پیش خواهد رفت.
    به گزارش خبرنگار مهر، افشین قطبی در حاشیه مراسم ضیافت تیم های استقلال و پرسپولیس پیش از دربی شصت و سوم تهران که شب گذشته در هتل المپیک برگزار شد با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: مسابقه پرسپولیس - استقلال یک بازی حساس است که هر تیم بتواند با خونسردی و تدبیر لازم بازی کند در آن پیروز خواهد شد.

وی با اشاره به شرایط تیم فوتبال استقلال گفت: استقلال تیم خوبی است و به علت بدشانسی در رده های میانی جدول ایستاده است. این تیم اگر دربازی فضا و فرصت لازم در اختیار داشته باشد می تواند هر تیمی را شکست دهد. ما این را می دانیم و سعی می کنیم در بازی روز یکشنبه به این تیم فضای لازم برای بازی ندهیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تاکید دوباره بر اینکه "برای وی نتیجه بیش از ارائه بازی زیبا اهمیت دارد"، افزود: دوست دارم در هر بازی اول نتیجه را کسب کنیم. در این بین انجام بازی زیبا را هم مدنظر داریم اما بیش از آن نتیجه مهم است.

قطبی با ابراز خوشحالی از اینکه در شصت و سومین دربی شهر تهران به عنوان سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس روی نیمکت خواهد نشست، اذعان داشت: من درخیلی از دربی ها بوده ام اما این دربی متفاوت از آنهاست، از آن جهت که بازی استقلال و پرسپولیس سراسر احساس و شور است و مردم با خود احساس را به ورزشگاه می آورند.

وی ادامه داد : در این 8 هفته که هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را برعهده داشته ام هرجا که مردم مرا دیده اند از بازی مقابل استقلال می گویند. این نشان می دهد که دربی برای مردم و هواداران پرسپولیس خیلی مهم است.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد: از ابتدای مسابقات لیگ گفته ام که پرسپولیس قهرمان لیگ می شود و اطمینان دارم که تیم من می تواند به این مهم دست یابد.

قطبی در پاسخ به منتقدانش که اظهارات وی در خصوص قهرمانی پرسپولیس را غیر واقع می دانند گفت: در این مورد هرکس می تواند اظهار نظر خود را مطرح کند اما من نظر خود را دارد و مطمئنم که می توانیم با این بازیکنان، کادر فنی و مدیریتی به قهرمانی لیگ برتر دست یابیم.

وی درپاسخ به این سئوال که " برای مقابله با غرور بازیکنان پرسپولیس چه برنامه ای دارید؟"، گفت: اگر بازیکنان من مغرور شده باشند این باور را خیلی زود از بین خواهیم برد. با حرف زدن، تمرین کردن بیشتر و تعویض بازیکنان به جای غرور اطمینان خاطر را در آنها تقویت می کنیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به شایعاتی که پیرامون اختلاف نظر وی با بازیکنان تیمش چون علیرضا واحدی نیکبخت مطرح شده است، گفت: ازهیچ کدام از بازیکنان تیم ناراحت نیستیم و هیچ اختلافی با آنها ندارم. بازیکنان و مربیان پرسپولیس مانند برادران من هستند.

قطبی با تعریف و تمجید از ناصر حجازی سرمربی تیم فوتبال استقلال، از تقابل با وی استقبال کرد و افزود: من هر کسی که مانند ناصر حجازی به فوتبال ایران خدمت کرده باشد را قابل احترام می دانم. وی یکی از بهترین دروازه بانان تاریخ فوتبال ایران بوده و خوشحالم که روز یکشنبه مقابل او و تیمش می ایستیم.

وی با ابراز اطمینان از برتری تیمش مقابل استقلال خاطرنشان ساخت: ما در این بازی پیروز می شویم اما نمی توانم نتیجه بازی را پیش بینی کنم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره احتمال ایجاد تغییر در ترکیب اصلی تیمش گفت: من همیشه سعی می کنم بهترین بازیکنان را به زمین بفرستم. تا به امروز که دو روز به بازی مانده نیز هنوزبرای انتخاب ترکیب اصلی تصمیم نگرفته ام. اما آنچه مسلم است در سیستم خود تغییری به وجود نخواهیم آورد و تنها سعی می کنیم با نوع بازی خود حریف را ناچار به اعمال تغییر در روش و سیستم بازی کنیم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو فارس

بياتي‌نيا: استقلال بداقبال است

خبرگزاري فارس: مهاجم مصدوم استقلال گفت: اميدوارم تيم ما برنده شود؛ هرچند بسيار بدشانس هستيم.

محسن‌بياتي‌نيا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مسابقه با پرسپوليس بسيار حساس است و نمي‌توان نتيجه آن را پيش‌بيني كرد. اين مسابقه هيچ ارتباطي با جايگاه دو تيم در جدول رده‌بندي ندارد.
    وي افزود: اميدوارم استقلال در اين مسابقه پيروز شود. البته بايد متوجه اين مسئله باشيم كه دربي فقط سه امتياز دارد.
    بياتي‌نيا ادامه داد: استقلال در اين فصل با بدشانسي‌هاي فراواني روبرو بوده است. نمي‌دانم چرا اينقدر بد آورديم. در مسابقه با سپاهان به راحتي فرصت‌هاي گل را از دست داديم؛ اما يك توپ كه روي دروازه ‌ما آمد، گل شد.
    وي افزود:‌ نمي‌خواهم از مهاجمين استقلال انتقاد كنم زيرا خودم مهاجم بوده‌ام و فرصت‌هاي زيادي را از دست داده‌ام. منظورم بدبياري استقلال است. اميدوارم بدشانسي‌هاي ما هر چه زودتر به پايان برسد.
    بياتي نيا درخصوص اينكه باور دارد استقلال را طلسم كرده‌اند، گفت: نه به جادو و طلسم اعتقادي ندارم؛ ما فقط بداقبال هستيم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

كاويانپور: اميدوارم پرسپوليس برابر استقلال پيروز شود

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استيل آذين گفت: اميدوارم پرسپوليس در دربي 63 بتواند استقلال را شكست دهد.

حامد كاويانپور در مصاحبه‌ با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره دربي حساس تهران اظهار داشت: به عنوان يك پرسپوليسي، همه چيز را به نفع تيم قرمز مي‌بينم چون علاقه خاصي به اين تيم و هوادارانش دارم.
    وي ادامه داد: اميدوارم دربي شصت سوم با زيبايي خاصي انجام شود زيرا بازي مطلوب، بازتاب‌هاي خوبي در آسيا و فراتر از قاره خواهد داشت.
    بازيكن سابق پرسپوليس تصريح كرد: دوست دارم تيم برنده، پرسپوليس باشد چون از صميم قلب دوستش دارم. اميدوارم يكشنبه سكوهاي ورزشگاه آزادي با حضور هواداران به رنگ قرمز درآيد و همه يكصدا تيم محبوبم را تشويق كنند.
    وي درباره تيم فعلي‌اش اظهار داشت: استيل آذين هم در شرايط خوبي قرار دارد و با كسب پيروزي خوب مقابل تيم جوانان، به نظرم به شرايط ايده آل تيمي رسيده‌ايم. اگرچه در ليگ بازي‌هاي سختي را پيش رو داريم.
    هافبك اسبق تيم ملي ايران گفت: علاقه قلبي خاصي به پرسپوليس دارم؛ اما اكنون فقط به استيل آذين فكر مي كنم چون از اول فصل به علي پروين عهد بسته ام و تا آخرش با او هستم.
    وي ادامه داد: فراموش كردن پرسپوليس هرگز امكان پذير نيست؛ اما مي خواهم با انجام بازي هاي مطلوب، استيل آذين را براي رسيدن به اهدافش در ليگ دسته اول كمك كنم.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

بگوويچ: انگيزه استقلال بيشتر از پرسپوليس است

خبرگزاري فارس: سرمربي پاس همدان درباره دربي سرخابي گفت: در بازي امسال، انگيزه بازيكنان استقلال بيش از پرسپوليسي‌ها است.

وينگو بگوويچ در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره دربي تهران عنوان كرد: پيش بيني نتيجه مسابقه استقلال و پرسپوليس امكان‌پذير نيست چرا كه در همه دربي‌ها شرايط با ساير ديدارها متفاوت است.
    وي ادامه داد: نه تنها در ايران؛ بلكه همه دربي‌هاي جهان در شرايط خاصي برگزار مي شود و به دليل مبهم بودن، نمي توان پيش از شروع مسابقه نتيجه را به صورت قطعي پيش بيني كرد.
    سرمربي كروات خاطر نشان كرد: آبي‌پوشان در فصل جاري به دليل ناكامي در ديدارهاي قبلي، انگيزه بيشتري از پرسپوليس دارند. اگرچه شرايط پرسپوليس مطلوب تر از آنها است.
    وي با اشاره به مربيگري اش در تيم تهراني، تاكيد كرد: زمانيكه سرمربي پرسپوليس بودم، همه كارشناسان به دليل در اختيار داشتن نفرات بهتر، شانس پيروزي ما را بيش از استقلال مي دانستند؛ اما در 2 مسابقه اي كه انجام داديم، چنين اتفاقي رخ نداد.
    وينگو گفت: پرسپوليس بازي هاي بهتري را تا هفته هشتم انجام داد؛ اما نمي‌توان به دليل عملكرد اين تيم در هفته هاي گذشته، اين تيم را مقابل استقلال، پيروز معرفي كرد.
    تيم هاي استقلال و پرسپوليس در هفته نهم ليگ برتر يكشنبه ساعت 15:30 در ورزشگاه آزادي ديدار خواهند كرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

نيكبخت: خيلي‌ها دوست دارند من را وارد حاشيه كنند

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هميشه كادر فني را يكي از بهترين‌ها عنوان كرده‌ام؛ ولي خيلي‌ها دوست دارند مرا وارد حاشيه كنند.

عليرضا نيكبخت واحدي مصاحبه‌اي با خبرنگار خبرگزاري فارس انجام داد كه در زير مي‌خوانيد:

فارس: تمرينات چند روز اخير را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
    مثل هميشه، پس از برد، خوب و شاداب بوده‌ايم. منتظر ديدار با استقلال هستيم.

فارس: وضعيت خودت چگونه است؟
    خوشبختانه در حالت فرم هستم؛ ولي كمي دچار مشكل از ناحيه پا هستم.

فارس: منظورت چه مشكلي است؟
    زانوي پاي راستم كمي دچار مشكل است كه فكر كنم زياد حاد نيست.

فارس: در مقابل ذوب‌آهن دچار اين مشكل شدي؟
    در ديدار برابر ذوب‌آهن كمي دچار مشكل شدم؛ ولي در تمرينات گذشته، ناگهان پاي راستم دوباره پيچ خورد. واقعا خدا به من رحم كرد.

فارس: آيا با بازيكني هم برخورد داشتي؟
    خير؛ ولي با زمين سفت نفت برخورد داشتم. به نظرم اين زمين بسيار سفت است؛ ولي ناشكري نمي‌كنم. همين كه در اين اوضاع، در اين زمين تمرين مي‌كنيم، غنيمت است.

فارس: دليل درگيري شما با هواداران در تمرينات چيست؟
    درگيري خاصي با هواداران نداشته‌ام چون سعي كرده‌ام به هر طريقي كه شده، به آنها احترام بگذارم. مي‌دانم كه خيلي‌ها به من علاقه زيادي دارند.

فارس: پس شايعات اخير صحيح نيست؟
    برخي هوادار نيستند. وقتي برخي فقط مي‌آيند كه به بازيكنان توهين كنند، چه جوابي مي‌دهيد؟ پس من هم مجبور هستم تذكري به مشكل‌سازان بدهم.

فارس: براي دربي هنوز هم برنامه خاصي نداري؟
    قبلا گفته‌ام، همه بازي‌ها 3 امتيازي است. سعي مي‌كنم خوب باشم. از نظر من، حساسيت زيادي ندارد.

فارس: پس چرا ممنوع‌المصاحبه شده‌ايد؟
    فكر نكنم ممنوع‌المصاحبه شده باشم. هر باشگاهي سياستي دارد كه بازيكنان به علت وارد نشدن به حاشيه‌هاي گوناگون، بايد آن را رعايت كنند. بهترين كار اين است كه به دنبال حرف و حديث‌هاي زيادي نباشيم تا سوءاستفاده گران به آن دامن بيندازند.

فارس: دليل ناراحتي قطبي از تو به چه دليل است؟
    اصلا دوست ندارم وارد حاشيه شوم. قبلا مي‌گفتيد كه چرا نيكبخت صحبت نمي‌كند يا جلوي دوربين نمي‌رود.

فارس: منظورت چيست؟
    هيچوقت در مورد كادر فني بد نگفته‌ام. حتي بارها با شما هم صحبت كرده‌ام، در مورد شخص صحبت نكرده‌ام و گفته‌ام پرسپوليس يكي از بهترين كادرهاي فني را دارد چون تا به الان نتايج خوبي گرفته ‌است. خيلي ها دوست دارند در مورد من حرف و حديث درست كنند.

فارس: منظورت چه كساني است؟
    يك دفعه گفتم، اسم نمي‌برم؛ ولي بايد بگويم خيلي‌ها دوست دارند نيكبخت را به هر طريقي كه شده، وارد حاشيه كنند. هميشه به فكر اين هستم كه فقط در زمين جواب آنها را بدهم.

فارس: عملكرد قطبي را چگونه ارزيابي مي‌كنيد؟
    او مربي خوب و بزرگي است. واقعا با وجود آقاي قطبي، استيلي، مرزبان و عزيزيان، كادر فني بزرگي داريم. به تمام آنها احترام مي‌گذارم.

فارس: آيا مي‌داني قطبي حمايت كامل خودش را از شما اعلام كرده است؟
    از لطف او سپاسگذارم. من هم قول مي‌دهم هيچوقت براي موفقيت كم كاري نكنم تا جواب زحمات كادر فني را بدهم.

فارس: در پايان اگر حرفي داريد، بگوييد؟
    اميدوارم هواداران ما هميشه سعي كنند فقط پرسپوليس را تشويق كنند و به بازيكن و تيم‌هاي حريف كاري نداشته باشند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در گفت و گو با فارس

روشن: اين دربي مساوي ندارد

خبرگزاري فارس: مهاجم سابق تيم فوتبال استقلال گفت: باتوجه به اينكه هر دو تيم براي تغيير شرايط نياز به سه امتياز دارند، اين دربي مساوي ندارد.

حسن روشن در گفت و گو با فارس، وضعيت كلي استقلال براي غلبه پرسپوليس را بهتر دانست و اظهار داشت: در يك جمع بندي كلي، شرايط استقلال براي نتيجه گرفتن در بازي فردا بهتر است. حرفم به معناي اين نيست كه استقلال بازي‌هاي خوبي انجام مي‌دهد يا بازيكنان بهتري از حريف دارد؛ بلكه به دليل شرايطي است كه اين تيم دارد.
    وي افزود: استقلال در شرايطي قرار دارد كه بايد ببرد. اين تيم براي خروج از اين وضعيت، راه ديگري ندارد. بازيكنان بايد به هواداران جواب پس بدهند و از سوي ديگر، با هيئت مديره طرف هستند. تيمي كه اين طور زخمي است، شرايط خطرناك تري دارد.
    مسئول آكادمي فوتبال استقلال عنوان كرد: فردا استقلال است كه حمله را آغاز مي‌كند. اگر توپ هاي استقلال در همان اوايل گل شود و بعد عقب نشيني نكند و دوباره گل بزند كه بازي را به نفع خود تمام مي كند؛ اما اگر حمله كند، توپ‌ها گل نشود و اين پرسپوليس باشد كه توپ برگشتي را گل كند، شرايط فرق مي كند.
    روشن شرايط روحي پرسپوليس را بهتر از استقلال توصيف كرد و گفت: پرسپوليس به لحاظ روحي خيلي شرايط عالي دارد؛ اما اين يك ديدار حيثيتي است؛ به خصوص براي استقلال. شماري مي خواهند ناصر حجازي نتيجه بگيرد و شماري هم نمي‌خواهند. اين بازيكنان براي ناصر هم كه شده بايد تلاش كنند.
    پيشكسوت استقلال درباره حضور اول قطبي در دربي، گفت: اينكه او از حواشي خبر ندارد و به تيمش مي تواند كمك كند تا فقط به فوتبال فكر كنند؛ اما اگر بازي به بحران بخورد، نمي‌تواند شرايط را جمع كند.
    روشن عنوان كرد: اميدوارم بازي به گونه‌اي برگزار شود كه اگر هم تيمي باخت، هوادارانش راضي ورزشگاه را ترك كنند و از آن وقتي كه صرف كردند، لذت ببرند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •