تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 60 از 242 اولاول ... 105056575859606162636470110160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

طریقه افزایش صدا ورژن جدید با صدای باور نکردنی؟؟؟منم قبلا از این روش برنامه mpkg استفاده میکردم تا اینکه اتفاقی به یه روش جدید دست پیدا کردم حالا نمی دونم چون قبلا این برنامه نصب بوده با هم قاطی شده این جوری صدا رو زیاد کرد یا نه. در کل برنامه winamp رو از لینک زیر دانلود کنید و از خود برنامه با کلی امکانات و اکوالایزر و کیفیت پخش بالا لذت ببرید وقتی هم برنامه رو نصب کردید اجرا کردید می بینید که به صورت اتوماتیک صدای گوشی وحشتناک بالا میره اصلا قابل مقایسه با این روش قبلی نیستش نیستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منتظر نظرتون هستم

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

از تمام دوستان از جمله samboliya..mojrem...iesaha..mamoli eshghi...كه سعي در پر بارتر كردن اين تاپيك ميكنن صميمانه تشكر ميكنم ( شايد برخي از دوستان از قلم افتاده باشن كه معذرت ميخوام)
    به نظر من اين تاپيك بين تمام تاپيك ها و تالار هاي گفتگو يكي از پر بار ترين كلوپ هاست
    كه در اون بدون هيچ گونه دريغ تمام دوستان سعي در افزايش سطح معلومات همديگه دارند
    ان شالله با همكاري تمام دوستان روز به روز شاهد پيشرفت كلوپ معظم A1200باشيم

داره خودمونی میشه Mamali_eshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    cine city

12

Iesaha جان ممنون از winamp آخره برنامه است .من volomup رو نسب نکرده بودم چون کار نکرد ولی این برنامه عالیه. به همه بچه ها پیشنهاد میکنم نسبش کنن .
    لینکی داده بودی ناقص بود عزیز کلی دردسر کشیدم تا پیدا شد اینم لینک صحیح :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه واز نشد مایوس نشید گیر بدین بهش وا میشه. اگه نشد بگین تا واستون up کنم.

یا حق ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    cine city

14

بچه ها کسی بلده اسم برنامه هایی که رو گوشی نسب میکنیم رو عوض کنه مثلا برنامه هایی که اسمشون چینیه رو خودمون یه اسم دلخواه بزاریم ؟ ممنون میشم اگه کسی بتونه جواب بده .

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    cine city

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم این برنامه winamp بلند ترین صدایی که میتونه از گوشیتون در بیاد رو داره اول 3تا equlazer اولرو تا ته بیارین پایین وگرنه دهن اسپیکر گوشیتون سرویس میشه بعد با هر گوشی که خواستین کل صدا بزارین.

یا حق...

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

11 سلام . كمكم كنين !!!

شاید اون اشناتون داره می پیچونتت یا جمهوری رو بلد نیست . تو خود علا الدین و مغازه های اون دسته خیابون پره آ1200 هست . بهش بگو اگه نداشت بیاد تجریش پاساژ نیکو بگیره خودم دیدم تقریبا یک دوم مغازه ها آ1200 داشتن . تو پاساژ قائم هم یه اشنا داشت گفت 245
    یا علی مدد
    نه بابا اينجوريام كه شما مي گين نيست جمهوري رو هم بلده بنده خدا تو اين يه هفته چندين بار رفته علاءالدين و برگشته ولي اكثر مغازه ها نداشتن اونايي هم كه داشتن با قيمت بالا ميدادن بالاي 270 تومن البته من خودم هم با چند فروشگاه تو تهران تماس گرفتم كه گفته اين آشنامون رو تاييد مي كرد ... فكر نكنم كه شما تازگيا اونجا بوده باشين روز به روز داره كمياب تر ميشه و قيمتهام باهاش بالاتر ميره ...
    از شما mojrem عزيز يه خواهشي دارم ...
    اگه ميتونيد يه پرسو جويي بكنين يا اين كه مغازه اي جايي رو سراغ دارين كه اين گوشي رو با قيمت مناسب ميده و ترجيحا" نزديكاي علاءالدين باشه يه دنيا ممنونتون ميشم كه آدرسش رو برام بذارين راستي اين پاساژ قائم كجاست؟ حتما" داره؟

امکان نداره من تازگیها اونجا بودم.بگین طبقاته دیگره پاساژ و همچنین پاساژ کناریش (بزرگ مهر) هم بگرده

محاله نباشه!
    تازگيا يعني كي ... همه طبقات پاساژ رو گشته بزرگ مهر رو هم همينطور ... دوست عزيز اگه شما هم جايي رو سراغ دارين آدرسش رو برام بذارين ممنون ميشم

واما سه سؤال:
    1- البته اين آشنامون امروز صبح يه مغازه اي رو پيداكرده بود كه يه دونه داشته و به قيمت 265 تومن ميداده ... به نظر شما قيمتش مناسبه؟ تازه اگه دوباره بره و داشته باشه ...
    2- راستي به نظر شما چرا تعداد اين گوشي تو بازار داره كم و كمتر ميشه؟ به خاطر كيفيتش نباشه ...
    3- يكي مي گفت كه اين موتو ها دائما" منو عوض ميكنه نظر شما چيه ؟
    و دو نظر از شما:
    1- من تاحالا با موتورولا كار نكردم تمام پستهارو هم خوندم مي خواستم بدونم مني كه هيچي از اين گوشي نميدونم ميتونم با خريدش تاحدودي مثل شما بشم آخه اونطور كه پيداست شماها قبلا" موتو داشتين و حالا آ1200 خريدين البته اين رو هم بگم كه به وفور علاقمند به يادگيري هستم!
    2- ماذربورد كام من مشكل داره و هراز چند گاهي ريست ميشه يه وقت اگه حين انتقال فايلها و برنامه ها كام من هنگ كنه يه ريست كنه مشكلي كه براي گوشي پيش نمياد؟
    Last edited by Ali_Best; 06-09-2007 at 22:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به امید خدا منم شنبه به جمع A1200 ها می پیوندم! علی_بست جان راست میگه! هیچکدوم از مغازه هایی که یه ماه پیش پر A1200 بودن دیگه یکی دو تا بیشتر ندارن!
    ولی روبروی علائدین میشه پیدا کرد! من هم چینشو دیدم هم سنگاپور! همه با یه باتری و یه سی دی! کدومشو بگیرم من؟!

داره خودمونی میشه rezasuzuki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام به همگی
    من 1 ماهی میشه که دارم امار این گوشیرو در میارم. چند تا نکته ظریف مونده که میخواستم از اونایی که آ1200 دارن بپرسم
    1-کیفیت و بلندی صدای پخش موزیک از هدفون در حد خیلی خوب هست؟؟؟
    2- فایلهای آفیسو ویرایش میکنه؟؟؟
    3-با توجه به حافظه داخلی کم چند تا اس ام اس را در حافظه میتونه نگه داره ؟؟؟
    4- برنامه ظبط مکلامات تلفنی داره؟؟؟
    5-بعنوان فلش دیسک میشه ازش استفاده کرد؟؟یعنی بدون نصب نرم افزار ارتباطی با کامپیوتر شناخته میشه؟؟؟
    6-ضرافت درب شیشه ای گوشی تا چه حده ؟؟؟تو این مدتی که شما داشتین شل نشده یا فنر لولاش ضعیف نشده؟؟
    7-کسی با گارانتی غیر فیتکو خریده که 2 تا باتری و 2 تا سی دی داشته باشه؟؟؟
    دم همتون گرم
    خداییش من هم تا هالا کمتر تاپيكی به این کار درستی دیدم

داره خودمونی میشه moto baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

راستی یادم رفت بگم این برنامه winamp بلند ترین صدایی که میتونه از گوشیتون در بیاد رو داره اول 3تا equlazer اولرو تا ته بیارین پایین وگرنه دهن اسپیکر گوشیتون سرویس میشه بعد با هر گوشی که خواستین کل صدا بزارین.

یا حق...
    سلام . با چه گوشیایی مثلا میشه کل انداخت ؟ یه سری گوشی چینی به اسم Bluetooth هست 5تا اسپیکر داره به اونا میرسه؟
    من v3xداشتم تقویت صدا کردم این اواخر اسپیکرش فقط خر خر میکرد اون جوری نشه ؟

داره خودمونی میشه rezasuzuki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض کمیابی ا1200

سلام به همگي
    Ali_Best درست میگن a1200 کمیاب شده اما من از نمایندگی فروش فیتکو پرسیدم گفت 2 الی 3
    دیگه حتما میاد !!؟؟!!
    شاید تا اوون موقع مشکل صدای کم از طرف کارخونه حل بشه !!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •