درایور رو پاک کن دوباره نصب کن اگه نشد باید ویندوز عوض بشه
درایور رو پاک کن دوباره نصب کن اگه نشد باید ویندوز عوض بشه
ولی اصلا درایوری نصب شده تا unistal کنم ویندوز هم دوباره نصب کردم ولی بازم نشد
راه حل دیگری دارید؟؟؟؟؟![]()
یک ورژن دیگه ای از ویندوز رو نصب کن
وای چقدر استقبال
من کامپیوترمو دادم سرویس حالا که گرفتمش هر دفعه تلفن زنگ میزنه خود بخود روشن میشه
پرسیدم گفتن موقع بالا اومدن دگمه delete رو بزن تویpower managment گزینه ringon modem رو disable کن
اینکارم انجام دادم و سیو کردم ولی درست نشد.
یادمه قبلا هم یکبار این مشکلو داشتم که یکی از دوستام با چند بار رفتن توی این قسمت درستش کرد ولی دقیق نمیدونم چیکار کرد
من کامپیوترمو دادم سرویس حالا که گرفتمش هر دفعه تلفن زنگ میزنه خود بخود روشن میشه
پرسیدم گفتن موقع بالا اومدن دگمه delete رو بزن تویpower managment گزینه ringon modem رو disable کن
اینکارم انجام دادم و سیو کردم ولی درست نشد.
یادمه قبلا هم یکبار این مشکلو داشتم که یکی از دوستام با چند بار رفتن توی این قسمت درستش کرد ولی دقیق نمیدونم چیکار کرد دیگه فقط گزینه PME Event Wake Up
enable هست
سلام دوستان
باس رم سيستم من درحالت نرمال در بايوس 533 درج شده
من جديدأ رم با باس 667خريدم و با مادربوردم مشكلي نداره
فقط امروز متوجه شدم در بايوس تنظيمي وجود داره بنام
system memory multiplier
كه در حالت auto روي 533 قرار داره
ولي ميشه اين رو از حال اتوماتيك به 2و2.66و3 رساند در حالت 3 فركانس به 600 مگاهرتز ميرسه كه تقريبا مناسب رم جديد من است البته در پنجره توضيحات كه درسمت راست قرار داره هيچ اختاري در مورد عوض كردن فركانس نداره و فقط ميگه اگر فركانس درست نباشد سيستم بوت نميشه و حافظ ستاپ بايد خالي بشه
سوالي كه دارم اينه كه آيا با تغيير اين فركانس سيستم در آينده مشكل دار ميشه يا نه
با تشكر
ببخشيد من چجوري ميتونم بفهمم که تک تک قطعات سيتمم چيست اعم از پاور کيس سي پي يو و ...
لطفا سريع تر جواب بدهيد فوري
سلام
اگه حرفه اي هستيد سيستم رو باز كنيد وببينيد اگر نه
نر م افزار هايي مثل اورست يا Dr.Hardware 2006 ويا SiSoftware Sandra Pro 2007 رو بگيري كه كامل سيستم رو بررسي ميكنند البته خود ويندوز هم داره (بايد در ran دستورMsinfo32 رو تايپ كني) ولي بدرد نمي خوره ولي نرم افزار هاي بالايي خيلي كاملند
موفق باشيد
سلام اون مراحلي كه گفتي درسته
فقط مطمعني موقع خروج save رو زدي
بايد F10 براي سيو كردن بزني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)