سلام
Zar - Homa - Traffic
سلام
Zar - Homa - Traffic
درود
من یه زیرنویس sub/idx دارم که میخام زمان بندیشو عوض کنم
نرم افزار sub resync رو دارم ، ولی کلی سر و کله زدم و پاک کردم و دوباره نصب کردم ،ولی اصلا اجرا نمیشه
نرم افزار shift vobsub هم وقتی عدد تایم استارت و اند رو وارد می کنم دکمه ی سیو همچنان غیرفعاله
چیکار کنم ؟
چرا DvD Player بعضی زیرنویسای فارسی درست نمایش میده ولی بعضی رو خراب نشون میده؟؟
یعنی زیرنویسایی که خودم کنار فیلم Divx میندازم این مشکل داره و زیرنویس فیلمای دی وی دی نشون میده
اگه نیاز باشه نمونه سالم و خراب واستون میزارم
باید با Subtitle Workshop کار کنی کل حجمش 3مگ هست، وفارسی هم میشه و از منوها :ویرایش/زمانبندی/اضافه کردن زمان رو انتخاب کنی
سلام
من یه سری dvd های سریال هیروز رو ریختم رو هاردم وقتی که تو قسمت setup میرم و persian رو انتخاب میکنم اصلا زیرنویس نشون نمیده ولی وقتی تو dvd sub edit بازش می کنم نشون میده 2 تا زیر نویس فارسی و انگلیسی داره.
حالا من چه کار کنم.
سلام...قبل از هرچیز بابت دیرکرد معذرت
پلیری که شما باز کردید مدیا پلیر کلاسیک هست،در صورتی که من گفتم از KMplayer استفاده کنید
در مورد مشکلی که در قسمت اول نوشتید اگه بتونید عکسی قرار بدید تا من بتونم متوجه بشم،بهتر میتونم کمکتون کنم
بله دوست عزیز،متوجه بودم ولی منظور من تنظیمات زبانی سیستم شما بود
برنامه ای غیر از shift vobsub هست که بشه زیرنویس با پسوند sub رو جلو عقب برد؟
سلام
با استفاده از برنامه SubtitleCreator هم میتونید delay بدین به زیرنویس
+
از برنامه Sub resync هم میشه استفاده کرد (برای ایجاد تقارن زمانی)
سابتایتل کرییتور راهی برای تنظیم بر مبنای دیالوگ اول و آخر نداره ؟
یه راهی برای من پیدا کنید ... کلی فیلم با زیرنویس sub/idx مونده رو دستم ...
(مشکلمو بالا گفتم)
سلام
دلیل این مشکل IE8 هستش
راه حل:
- مرورگر IE8 رو پاک کنید (کلا فایرفاکس پشنهاد میشه : دی)
- یا متونید از fix استفاده کنید. دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید- یا میتونید از این برنامه به جای Subresync استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)