تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 60 از 131 اولاول ... 105056575859606162636470110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 591 به 600 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آذر و امجدیه
    ویدا مشایخی
    انتشارات خجسته

این کتاب وقایع زندگی دختر دبیرستانی همراه با آذر و امجدیه است....آذر اسم دوست راوی کتاب است که نگاه ویژه ای به دنیا و اطرافش دارد و همین طرز تفکر او بر زندگی راوی تاثیر می گذارد و دیگری امجدیه نام استودیومی است که برای تماشای مسابقات به آنجا می روند....ماجرا های کتاب در بازه زمانی یک ساله و احساسات این دختر نوجوان عاشق فوتبال است.....

چندنکته هست که باید توضیح بدم ..اول اینکه بن اصلی کتاب براساس زندگی واقعی خود نویستده بوده اما به طور مثال شخصیت آذر شخصیت تخیلی و فانتزی بوده که در واقعیت وجود نداشته است....
    دیگه این که محور اصلی داستان فوتبال نیست بلکه نوجوانی دو دختر است که به فوتبال گره می خورد...درواقع این کتاب علاوه بر توضیحاتی که در مورد اتفاقات فوتبال آن زمان می دهد زندگی مردم در آن دوران را نیز نمایش می دهد....
    و یک نکته ی دیگر این که آذر شخصیت محوری داستان نیست بلکه فقط دوست او ست که نقش مهمی را در زندگی آن سال های او ایفا می کند....
    این نکات رو گفتم چون در چندید نقد و مطلبی که راجع به این کتاب خوندم این ها رو به غلط توضیح داده بودند....

اما نظر من در مورد این کتاب...به نظر من موضوع جالب و نویی داشت و نثرش هم خیلی روان و جذاب بود...آخر کتاب هم جالب بود...به طور کلی کتاب قشنگی بود یه چیزی مثل عطر سنبل عطر کاج بود....بهتون توصیه می کنم حتما بخونیدش ...

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تاریخ محاصره لیسبون

ژوزه ساراماگو
    کیومرث پارسایی

رایموندو در یک دفتر انتشاراتی به عنوان مصحح کار می کند . او در حال تصحیح نمودن کتابی با نام تاریخ محاصره لیسبون است و ناگهان تصمیم می گیرد تاریخ را تغییر دهد و در جایی که مسیحیان پرتغالی برای بیرون راندن مسلمانان مراکشی از صلیبیون کمک می خواهند جواب اری صلیبیون را به نه تغییر می دهد و این تغییر تاریخ ، مبنای تغییر سرنوشت رایموندو می شود ..... قدرت جسارت تغییر تاریخ و در قبال ان شیرینی تغییر سرنوشت خویشتن و ......
    اصلا از کتاب خوشم نیومد اصلا . خیلی سرد بود حوصله ام را سر می برد و واقعا برام جذابیتی نداشت . خود موضوع و مفهومی که پشتش بود البته به نظرم جذاب و جدید بود اما روند و سبک نوشتنش واقعا حوصله ام را سر برد

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تاریخ محاصره لیسبون

ژوزه ساراماگو
    کیومرث پارسایی

رایموندو در یک دفتر انتشاراتی به عنوان مصحح کار می کند . او در حال تصحیح نمودن کتابی با نام تاریخ محاصره لیسبون است و ناگهان تصمیم می گیرد تاریخ را تغییر دهد و در جایی که مسیحیان پرتغالی برای بیرون راندن مسلمانان مراکشی از صلیبیون کمک می خواهند جواب اری صلیبیون را به نه تغییر می دهد و این تغییر تاریخ ، مبنای تغییر سرنوشت رایموندو می شود ..... قدرت جسارت تغییر تاریخ و در قبال ان شیرینی تغییر سرنوشت خویشتن و ......
    اصلا از کتاب خوشم نیومد اصلا . خیلی سرد بود حوصله ام را سر می برد و واقعا برام جذابیتی نداشت . خود موضوع و مفهومی که پشتش بود البته به نظرم جذاب و جدید بود اما روند و سبک نوشتنش واقعا حوصله ام را سر برد
    جدا از کتاب خوشت نیومد..؟! من این کتاب رو نخوندم و تازه دارم برای اولین بار از شما تعریفش رو می شنوم ولی با توضیحی که از موضوعش دادی به نظر خیلی جالب می یاد...موضوع بکر و جذابیه....پس سبک نوشتنش خوب نبود نه...! سبک کتاب کوری همچین بد نبود ...

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

جدا از کتاب خوشت نیومد..؟! من این کتاب رو نخوندم و تازه دارم برای اولین بار از شما تعریفش رو می شنوم ولی با توضیحی که از موضوعش دادی به نظر خیلی جالب می یاد...موضوع بکر و جذابیه....پس سبک نوشتنش خوب نبود نه...! سبک کتاب کوری همچین بد نبود ...

بله . به نظر خودم هم موضوع خیلی جذابی را انتخاب کرده بود

ساراماگو یکی از نویسنده های مورد علاقه منه . کتاب کوری ، سالروز مرگ ریکاردو ریش ، همه نام ها ، دخمه را هم خیلی دوست داشتم . انا خوسیفا هم بد نبود .
    سبک نوشتن این کتاب مثل بلم سنگی بود تا یک حدی
    البته واقعا نمی تونم بگم چیز بدی بود اما اصلا با من سازگار نبود . دو داستان موازی . یک داستان عشقی در حال حاضر و یکی تغییر و تحریف تاریخ محاصره لیسبون

در مورد داستان عاشقانه اش گفته می شه که یک جور خود زندگی نامه است و ساراماگو نقل کرده که «رايموندوسيلوا» (مصحح) در واقع خود اوست، و «ماريا سارا» (مافوق رايموند و سيلوا) همسر او خانم «پيلار دل ريو» است.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خاكستر

گراتزيا دلدا
    بهمن فرزانه

اولي دختركيست فقير كه با پسري اسيابان دوست مي شود و هرچند بعد متوجه مي شود كه وي داراي همسر است اما گول حرفهاي او را مي خورد و صاحب فرزندي مي گردد ... اولي اشتباه مي كند و پا به راه خطا مي گذارد اما عقوبت اصلي گناه او را فرزندش تحمل خواهد كرد ..... فرزندي كه در جامع نامشروع خوانده مي شود بين محبت مادري و شرمساري از وجود چنين مادري گرفتار است ......

خوب بود اما به نظرم به اندازه بقيه داستان هاي دلدا قوي نبود اما باز هم ساختار داستان هاي او رو داشت . خطا و تاوان خطا. عذاب وجدان و پايان هاي بديع و غير قابل باور . همينهاست كه من به خاطرش دلدا را دوست دارم

يك نكته جالب توي كتاب شرايطي بود كه مي دونيم داريم دروغ مي شنويم اما خودمون دلمون مي خواد باور كنيم

بهمن فرزانه راجع به دلدا مي گه كه به نظرش اون گابريل گراسيا ماركز نويسندگان زن است. حالا هي من بگم بهتون خيلي خوبه دلدا و هي از اين تعريف ها بكنم اگه يك كتاب خوندين ازش

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه خورده دربارهء ادبیات کلاسیک و بی هیجان ، اما قصه پرداز جین آستین بنویسید
    اما ، عقل و احساس، غرور و تعصب و منسفیلد پارک

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

خاكستر

گراتزيا دلدا
    بهمن فرزانه

اولي دختركيست فقير كه با پسري اسيابان دوست مي شود و هرچند بعد متوجه مي شود كه وي داراي همسر است اما گول حرفهاي او را مي خورد و صاحب فرزندي مي گردد ... اولي اشتباه مي كند و پا به راه خطا مي گذارد اما عقوبت اصلي گناه او را فرزندش تحمل خواهد كرد ..... فرزندي كه در جامع نامشروع خوانده مي شود بين محبت مادري و شرمساري از وجود چنين مادري گرفتار است ......

خوب بود اما به نظرم به اندازه بقيه داستان هاي دلدا قوي نبود اما باز هم ساختار داستان هاي او رو داشت . خطا و تاوان خطا. عذاب وجدان و پايان هاي بديع و غير قابل باور . همينهاست كه من به خاطرش دلدا را دوست دارم

يك نكته جالب توي كتاب شرايطي بود كه مي دونيم داريم دروغ مي شنويم اما خودمون دلمون مي خواد باور كنيم

بهمن فرزانه راجع به دلدا مي گه كه به نظرش اون گابريل گراسيا ماركز نويسندگان زن است. حالا هي من بگم بهتون خيلي خوبه دلدا و هي از اين تعريف ها بكنم اگه يك كتاب خوندين ازش

یک چیز دیگه را در مورد این کتاب فراموش کردم بگم . این کتاب تنها رمان خانم دلدا است که به فیلم تبدیل شده است . فیلم توسط Febo Mari تهیه شده و هنر پیشه معروف تاتر ایتالیا Eleonora Duse نیز در این فیلم بازی کرده و این بازی اولین بازی و فکر کنم آخرین بازی او در سینما بوده است .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

...................
    Last edited by danial_848; 04-07-2009 at 07:23. دليل: eshtebah shod

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

تیمبوکتو

پل استر
    شهرزاد لولاچی

مستر بونز سگ یک مرد نویسنده خانه به دوش است . صاحب وی به علت یک مریضی سخت از دنیا می رود . مستر بونز سگیست که حرفهای صاحبش را کاملا متوجه می شود . او فکر می کند که انسانها بعد از مرگ به جایی به نام تیمبوکتو می روند . صاحبش به او گفته: جایی که دنیا تمام می شود تیمبوکتو شروع می شود .
    داستان از دیدگاه همین سگ نقل می شود . سختی هایش بعد از مرگ صاحبش ، ارزویش برای مرگ ؛ سعی وی در خودکشی ، ........
    خیلی داستان متفاوت و قشنگ و لطیفی بود . موضوع جدید و جالب و متن رووان و جذاب . خیلی خوشم اومد . مقایسه های قشنگی داشت مثلا وقتی ادمها اذیتش می کردن و می زدنش ، صاحبش به خوابش می یومد و می گفت از ادمها بدت نیاد چون سگی این کار رو نمی کنن اونها به خودشون هم رحم نمی کنن و بعد براش مثال می زد که همون بلا را سر انسانها هم می یارن ... یک جوری این کتاب داشت خوی وحشی ادمها را هم تصویر می کرد

ویل صاحب سگ یک نویسنده امریکایی از یک پدر و مادر لهستانی یهودیست و جالبه بدونید در حقیقت پدر و مادر پل استر لهستانی و یهودی بوده اند . قیافه جذاب و خاصی هم داره این پل استر
    یک جایی خوندم ویلی و مستر بونز در حقیقت قرار بوده شخصیت های فرعی یکی از داستان های بزرگ استر باشند اما اون این قدر جذب این دو تا شخصیت می شه از ایده قبلی دست می کشه و می گذاره اونها داستان مستقل خودشون رو داشته باشند .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سه گانه نيويورك

پل استر
    شهرزاد لولاچي/ خجسته كيهان

كتاب شامل سه داستان است : شهر شيشه اي ، ارواح و اتاق در بسته .
    كتاب ها يك جورايي سبك معمايي داره كاراگاهي كه به دنبال حل يك معماست اما تفاوت توي دو تا نكته است اولاً كه معما هرگز حل نمي شود و دوما كه معما هيچ گاه پليسي نيست جنايتي در كار نيست معما فهم لحظه ها و انديشه هاي خاص انسان هايي خاص است ...... افرادي عجيب ، سرگشته و تنها درون شهرهاي بزرگ امروزي ....
    فوق العاده بود عالي بود و البته من به شخصه ارواح و اتاق در بسته رو به شهر شيشه اي ترجيح مي دادم و به خصوص اتاق در بسته خيلي خيلي قشنگ بود . من از داستان ها و فيلم هاي ناتمام متنفر بودم دلم نمي خواست اخر داستان را نويسنده نقل نكنه اما اين بار عالي بود ..... ادمهاي داستانهاش ادماهي عجيبي بودن و سوفي خيلي گناه داشت كه عاشق مردي به اين عجيبي شد تو زندگي يكي از سخت ترين چيزها اينه كه عاشق كسي بشي كه اون قدر متفاوته و باز مي شه گفت سوفي خوشبخت بود كه اون قدر هم عاشقش نبود

ظاهرا اين كتاب مهم ترين كتاب پل استر هست و با نوشتن همين كتاب مشهور شده
    كتاب به خاطر ماهيت معماييش از اون كتاب هايي هست كه تا تمومش نكنيد زمينش نمي گذاريد ولي در عين حال يك حال و هوايي داره كه واقعا بعدش ادم دلش مي خواد دوباره كتاب را بخونه يك جوري كه 4 يا 5 ماهيي طول بكشه شايد شبي فقط 2 يا 3 صفحه

11. 3 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •