آقا خداييش منو راهنمايي كنين:
ان 70 يا 5500 ؟
منتظرم .
در ضمن 5500 wma پخش مي كنه يا نه ؟
آقا خداييش منو راهنمايي كنين:
ان 70 يا 5500 ؟
منتظرم .
در ضمن 5500 wma پخش مي كنه يا نه ؟
Last edited by my_consort_is_my_life; 26-03-2007 at 20:05.
از آنهایی که گوشی 5500 دارند خواهشمندیم در جهت پر بار شدن این کلوپ بکوشند چون به نفع خودشان است
مزایای 5500:
صدای استریو بلند ، راحتی صفحه کلید ، مقاوم بودن (اینرو من امتحان نکردم چون دلم نمیاد) ، کوچک بودن ، داشتن چراغ قوه ، داشتن میانبر (کلید#) برای رفتن به حالت بی صدا
معایب 5500 :
وقتی برای من زنگ میزنند صدای من واضح است ولی صدای طرف به سختی شنیده میشود نمیدانم اشکال از گوشی تلفن است یا از خطوط مخابرات ، کوچک بودن صفحه نمایش ، به دلیل داشتن درپوش محل اتصالات وصل کابل ها به سختی انجام می گیرد ، زود تمام شدن باتری ، کیفیت پایین دوربین برای عکس برداری(چون میخواستند لنز دوربین را ضد ضربه کنند یه تغییراتی در آن انجام دادند) ، ضبط صدا فقط 1 دقیقه (میگویند با استفاده از نرم افزار مخصوص میشود آن را به 1 ساعت افزایش داد)
راجع به بخش اسپرت نمی دانم آیا دقیق است یا نه ؟
یه چیز داره به اسم sensor این چیست؟
لطفا مباحثه کنید
چرا 5500 دو تاپیک متفاوت دارد؟ تکلیف خود را معلوم کنیم یا این تاپیک یا تاپیک کلوپ 5500
همه باهم شروع کنیم نقاط ضعف و قوت این گوشی را بگوییم من خودم این گوشی را خریدم رودربایستی نکنیم اگه نقاط ضعف دارد بگوییم برنامه های آنرا توضیح دهیم برای صرفه جویی در وقت قبلا در ورد مطالب را بنویسید
بیایید کاری کنیم که این تاپیک ستاره دار شودممنون
WMA رو نميدونم اما اگه نظر منو ميخواي برو N70 بگير !!![]()
به نظر گوشي خوبي مياد.فقط از دوستاني كه دارن ميشه بگن آيا صفحه كليدش مشكلي داره يا نه.
چون بعضيا ميگن كه پوشش صفحه كليد از جا درمياد!!!
من خودم دارم اصلا هیچ مشکلی نداره عالیه کلیدهاشم محکمه و مشکل صدای ضعیف هم مال مخابرات است من که مشکلی ندارم تازه صداشو یه وقت ها کم میکنم !!!!
آخه يه چيزي ميگي ها
راستش من اطلاعاتي از 5500 ندارم
ولي آخه مگه ميشه گوشيي كه ضد ضربه و ضد آب باشه صفحه كليدش الكي از جا در بياد ؟!!!!!!!!![]()
من گفتم پوشش صفحه كليدش نه خود صفحه كليددر ضمن اگه يكم حوصله ميكردي و چندتا سايت ميدي
اين حرفو نميزدي.تو سايتها خارجي گفتن كه برخلاف گفته ي شركت سازنده؛ اين اصلا ضد ضربه و ضد آب نيست.
موبايلستان هم همينطور.ازش راضي نبودنپس زود قضاوت نكن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)