این فایل مشکوک رو اپلود کردم .لطفآ تستش کنید
کم کم دارم شک میکنم به نسخه winrar ای که دانلود کردم.
چون به فایل setup وینرار هم گیر میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
password: 123
این فایل مشکوک رو اپلود کردم .لطفآ تستش کنید
کم کم دارم شک میکنم به نسخه winrar ای که دانلود کردم.
چون به فایل setup وینرار هم گیر میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
password: 123
من خودم با سه تا برنامه آنتی ویروس کسپر اسکای مک آفی و نود سی دو تست کردم رو سه تا سیستم مختفل هم فایل اصلی رو هم بعد از نصب همه آنتی ویروس ها هم به روز بدونویروسی شناسایی نشد ما ایارنی ها عادت داریم جای تشکر از کسی به یکی گیر بدیم ممنون من عمرا دیگه اگه نرم افزاری بزارم واسه دانلود ....
موفق و پیروز باشید
جاوید
جاوید جان چرا ناراحت شدی.پیش میاد نباید زودی از کوره در بری عزیزبابت نرم افزار هم ممنون.(تشکر یادم رفته بود بکنم
)مامنتظریم دوباره یییهوووووووویی ما رو بامعرفی نرم افزارهای واجب الاحتیاج خوشحال کنی.
![]()
آخه من واقعا نمیدونم چرا واسه من error میده!!! میده یه فابیلی رو توی ویندوز پیدا نمیکنه و ... یا اصلا بعضی وفتا میگه نسخه تازه تری رو دانلود کنید! و خلاصه بیچارم کرده به خدا!!
من فایل شما رو تست کردم و ویروس یا تروجانی نداشت . با kasper و nod البته .
جاوید جان ما ارادت داریم.... قبلا هم تشکر کردیم ... واسه ما هم دیگه نرم افزارای اینجوری نمیزاری؟؟؟؟
آقا دستت درد نکنه.واقعا کار بزرگی انجام دادی.ایشاالله هرچی از خدا خواستی بهت بده.
منم کل برنامه رو دانلود کرد تقریبا 70 درصد کار میکنه که کلی کمکه.
هیچ ویروس یا مشکلی یم نداشت.
@bahareh_bus
بعضی مواقع پیش میاد که آنتی ویروس بنا به دلایلی قاطی میکنه. برای خود منم یکی دو بار پیش اومده.
پیشنهاد من اینه که آنتی ویروس خودتونو کامل پاک کنید و دوباره نصبش کنید. آخرین ورژن فاینال کسپرسکی اینه: 6.0.2.614
منم دانلود کردم و سپس با nod32 اسکن کردم هیچ ویروس یا تروجانی یافت نشد
بله هیچ ویروسی نداره اونایی که می گن ویروس داره احتمالا آنتی ویروسشون قاطی کرده بهتره هر چه زودتر ببرنشون دکتر نشون بدن![]()
دوستان من بعد از دوبار نصب كردن به اين نتيجه رسيدم كه اين ورژن Middle East نيست
اين همون نسخه Corporate هست كه زبون فارسي رو هم ساپورت نمي كنه
اين دو تا عكس رو ببينيد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)