میشه توضیح بیشتری بدی می ترسم آپدیت کنم فاطحه گوشی خونده بشه ممنون
میشه توضیح بیشتری بدی می ترسم آپدیت کنم فاطحه گوشی خونده بشه ممنون
بذار ناراحت شي كه هنوز كه عيد نشده قيمتش 440 شده!
نه عزيزم مثل اينكه تو باغ نيستي من خودم داشتم به ahmad ميگفتم كه ناراحته 30 40 تومن نباشه چون دير يا زود قيمت اين گوشي هم افت زيادي ميكنه حالا تو برگشتي به من ميگي بذار ناراحت شي!!!![]()
حتي اگه الان 400 هم باشه ناراحت نيستم و نميشم چون دسته من كه نيست خوب قيمتش افت كرده اين وسط گناه من چيه؟!اگه اينطور باشه آدم بايد مرتب تو زندگي غصه چيزائي كه از دست داده يا انجام نداده رو بخوره
بهترين طرز فكر اينه كه ادم در هر لحظه بهترين كار رو انجام بده و به گذشته يا آينده دل نبنده
ببين عزيزم متاسفانه تو اين مملكت هيچي سره جاي خودش نيست
مثلا همين n95 كه تازه اومده رو ميدن تقريبا 2 ميليون تومن !!!!!!!!!! تو فكر ميكني 2 ميليون مي ارزه؟![]()
خوب معلومه كه نه
درضمن بزار خيالتو راحت كنم قيمت اين گوشي ها پائينتر از حدي هستند كه ما ميخريم ولي چاره اي نيست و مجبوريم انتخاب كنيم پس مطمئن باش n73 به قيمت واقعيه خودش (كارخونه) مطمئنن مي ارزه و حتي بي نظيره
ولي با قيمت ايران نميدونم خودت تصميم بگير
بچه ها یه سری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا ارزش N73 رو بدونید
سلام
من يه بحث جديد رو مي خوام باز كنم
اينكه با توليد گوشي در ايران گوشي هاي وارداتي تعرفه گذاري مي شوند كه اين تعرفه 65 در صد است.
آيا فكر نمي كنيد بعد از اين اتفاق ديگه نتونيم ان 73 بخريم؟؟؟؟و به نظر من قيمت ان 73 بعد عيد بالا هم ميرود
نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟[
ما که خیلی وقته ان73 رو خریدیم دیگه غم این چیزارو نداریم![]()
فري جون حالا نظرت چيه ؟
نرم افزار mum sms و fexplorer براي ان73 ميخوام كسي داره؟
بچه هاي با حالي كه دارن به ما هم بدن مثل فري جون![]()
عزیز با این مطلبی که شما گفتی هیچ بعید نیست که گرونتر هم بشه![]()
نه عزیز شرمنده این نرم افزارارو ندارم اتفاقا خودمم دنبالشونم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)