اگه فکر میکنید مشکل از کومودو هست بد نیست اینجا هم موضوع رو مطرح کنید تا در نسخه های دیگه این مشکل رفع بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه فکر میکنید مشکل از کومودو هست بد نیست اینجا هم موضوع رو مطرح کنید تا در نسخه های دیگه این مشکل رفع بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه مساله اینه که من رفتم توی فروم تخصصی کمودو . اون جا هم مثل من خیلی ها مشکل اتصال به v p n رو داشتند. اون جا هم چند تا روش مطرح شد و من هم همه اون ها رو امتحان کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم. در ضمن من تا دو ماه آینده اعتبار v p n دارم.
البته من بازهم پیگیری می کنم شاید به نتیجه برسم.
از این که اینقدر با حوصله به سوالات و مشکلات من جواب دادید خیلی ممنون.
بابت اکانت هم متشکرم.
کمودو را uninstall کردم سیستم رو هم ریستارت کردم ولی بازهم نمی شه به v p n وصل شد.ظاهرا سرورشون مشکل داره.
باشه واست پیام خصوصی می فرستم.
اولا این که این فایروال رایگان نیست منم حوصله گشتن دنبال سریال و کیجن و این جور چیزها رو ندارم ثانیا از کجا معلوم که این هم مثل کمودو نشه.
این دفعه می خوام یه فایروال رایگان بی دردسر رو امتحان کنم(pctools) که اتفاقا تو تست فایروال ها رتبه خوبی آورده.
همین الان من تو یاهو باهاشون حرف زدم می گه که به دستور مقامات قضایی فعالیت هامون متوقف شده.
پس نتیجه می گیریم که کمودو هم مشکل نداشت ما این همه متهمش کردیم.
من در پست قبلی خودم هم گفتم که مشکل از کمودو نیست واحیانا سرور مشکل داره ، شما بهتره که از همون کمودو استفاده کنید
دوست عزیز pctools کجا رتبه خوبی آورده که شما میخواستی اونو نصب کنی (حذف شدن در همون مرحله اول بنظرتون خوبه)!!
درسته که خیلی از فایروالهای خوب پولی هستند اما راه هایی برای آپدیت اونها وجود داره
مثلا Outpost Pro مجانی نیست اما همیشه سریالهای 200-300 روزه براش موجود هستش
در ضمن فایروال کمتر نیاز به آپدیت داره (درست برخلاف آنتی ویروس) شما اگه یه فایروال نسب کنید شاید تا مدتها آپدیتی براش نیاد
موفق باشید
نظر شما کاملا تایید میشه و من بازهم میرم سراغ کمودو چون واقعا ازش راضی ام.
در ضمن pc tools تا مرحله هفتم بالا اومده ولی خوب مسلما به پای کمودو نمیرسه.
بله دوست عزیز حرف شما تایید میشه
یه مدت به سایت matousec سر نزده بودم و در تست قبلی نسخه 3 فایروال PC Tools نتونست حتی مرحله اول رو پاس کنه
بهر حال بابت اطلاع رسانی به جای شما ممنون![]()
سلام دوستان...من امروز فایروال رو دانلود و نصب کردم...قبلا بیت دفندر داشتم که ظاهرا توی تستها نشون داده که اصلا خوب نیست..!..بهترین تنظیمات واسه کومودو چی هستش که تموم خروجی و ورودی ها رو کنترل کنه ؟..مرسی..
برای فایروال :
برو توی قسمت فایروال و از تب advanced گزینه firewall behavior settings رو انتخاب کن: حالا در تب general settings گزینه costum policy mode و در تب alert settings گزینه very high رو انتخاب کن. توی همین صفحه توی قسمت پایین همه گزینه ها رو فعال کن.
برای defence+:
برو توی قسمت defence+ و از تب advanced گزینه defence+ settings رو انتخاب کن. حالا توی قسمت general settings حالت paraniod mode رو انتخاب کن و تو قسمت پایین صفحه دو مورد اول و دوم را تیک بزن (دقت کن که مورد سوم تیک نخوره) حالا تو قسمت monitor settings همه گزینه ها رو تیک بزن
حالا apply کن.
البته در این حالت برنامه برای اجرای هر نرم افزار و هر برنامه ای در کامپیوتر از کاربر مجوز می خواهد. در ضمن در این حالت تمام ترافیک اینترنتی به شدت کنترل می شه و اگر نرم افزار به چیز مشکوکی بر خورد بکنه اون رو بلاک می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)