من که با ان73 فیلم میگیرم خیلی خوبه با فرمت mp4 فیلمبرداری میکنه درضمن شما نباید انتظار داشته باشید مثله یه هندیکم واستون فیلم بگیرهولی با توجه به اینکه دوربینه یه گوشیه به نظرم فیلمش خیلی خوبه
من که با ان73 فیلم میگیرم خیلی خوبه با فرمت mp4 فیلمبرداری میکنه درضمن شما نباید انتظار داشته باشید مثله یه هندیکم واستون فیلم بگیرهولی با توجه به اینکه دوربینه یه گوشیه به نظرم فیلمش خیلی خوبه
بله جواب داد
v2.628
rm-133
حالا چطور به3 تبدیلش کنم؟ از پس آپگریدش که بر نیومدم
خیلی اذیت میکنه.هر وقت دوست داره قاطی میکنه.
فریجون از راهنماییهات ممنون![]()
منم همچین انتظاری از دوربین یه گوشی نداشتم اونم با 15fps > من گفتم که اونو با N70 مقایسه کردم اما بگذریم....
احتمالا همین روزا میرم واسه خرید لطف کنین و یه سری راهنمایی راجع:
1)تشخیص اصلی بودن (اون موضوع رقم هفت و هشت سریال که باید صفر باشه چقدر صحت داره؟ آخه واسه گوشیهای سونیاریکسون اصل چینهم همین دو رقم صفرند؟)
۲) نظر شما راجع به خریدن بدون ضمانتش چیه؟
سلام عزیزم والا منم اینو شنیدم که رقم هفتم و هشتم باید صفر باشه حالا راستو دروغشو نمیدونم والا ولی گوشیه خودمو چک کردم رقم هفتم و هشتمش صفر بود
در مورد ضمانتم باید بگم من خودم بدون گارانتی خریدم راستش زورم میومد 100 تومن بیشتر بدم واسه گارانتی
این دیگه به خود آدم بستگی داره که تا چه حد ریسک پذیر باشه ولی نظر خودم اینه که در کل نمیارزه اینهمه پول واسه گارانتی بدی
ورزن 3 ن73 فکر میگنی اپگریت نشدش باشه
ببين عزيزم اگه واقعا عكس برات مهمه برو و يك k800 بگير ولي هر كس جاي تو باشه نمياد 400 تومن يا بيشتر پول بده كه فقط باش فيلمبرداري كنه!!!!!!!! تو بايد همه مزاياي گوشي رو با هم در نظر بگيري تا بعدا پشيمون نشي
درضمن لطفا ديگه برنامه هاي java رو با symbian مقايسه نكن چون بيشتر شبيه مقايسه پيكان و 206 ميمونه
هنوز كلي فرصت هست تا برنامه هاي بي نظيره os 9.1 خودشون رو نشون بدن فقط بايد صبر كرد...
دوسته خوبم منظوزت چيه؟!!!
اگه منظورت ورژن 2 هست خوب بايد بگم بله هست
اگر منظورت ورژن me هست كه بايد خودت زحمت تبديلش رو بكشي
نميدونم منظورت رو متوجه شدم يا نه
ببين عزيزم همه نوع ورژني هنگ ميكنه منم كه ورژن 3.06 دارم گاهي هنگ ميكنه حتي هنگام تماس گرفتن!!!
ولي خوب سرعتش در اين ورژن جديد كمي بالاتره و سريعتر منو ها رو باز ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)