ده سال با کامپیوتر سرو کاردارم تو این ده سالم همش با مکستور کار کردم الان میخام یه سیستم جدید ببندم عمرا از مکستور استفاده کنم
سامسونگ
مکستور
ده سال با کامپیوتر سرو کاردارم تو این ده سالم همش با مکستور کار کردم الان میخام یه سیستم جدید ببندم عمرا از مکستور استفاده کنم
منم مكستور دارم
خداييش انقدر هم كه مي گين بد نيستش
در حد كار راه انداختن هستش
ولي تو نسل حال ديگه كم اورده
سلام.
کارایی Maxtor های جدید (DM23) رو نمی دونم ولی اینجا چک کنید تا بهترین انتخاب رو داشته باشید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از مکستور و سامسونگ باید یه نظر سنجی برای ادمهای متعصب و منطقی بزارید!!اخه همه با تعصب دارن جواب میدن.
من با هاردهای مکستور چندتا کار کردم یه 80 یه 120 و یه 200 که اولش صدا نداشتن اما بعد مدتی صدای زیاد تولید میکنند.
هاردهای قدیمی مکستور انصافا خر کار بودن اما مشکل صدای زیاد رو همه داشتن. و از نظر سرعت هم ابتدا خوبن اما بعدا کند میشن.یه خوبی که دار ند دماشون پایینه.نسل جدید مکستور ها که همون سگست هست صداش خیلی کم شده و سرعتشم بد نیست.اما سامسونگ به نظرم از نظر سرعت خیلی از مکستور بهتره و صدا هم نداره ولی عیبی که داره من خودم دیدم دمای بالاشونه.که شنیدم جدیداش این مشکل رو نداره.
بین این دو من سامسونگ رو انتخاب میکنم.ولی در کل فکر کنم وسترن عالی باشه البته خودم کار نکردم اما زیاد شنیدم.
اکثرا ندیده و نداشته فکر می کنند وسترن بهترینه. حتی بدون ذکر محصولی خاص نام Western رو بالاتر می دونن که درست نیست. بخاطر تعریف هایی که شنیدن.
الان در رده متوسط Seagate و Samsung و حتی Hitachi مدل های بهتری نسبت به Western دارن. در همه حجم هایی که کاربران فعلی نیاز دارن.
ما گفتیم سامسونگ بنداز
گفت سر وصدا داره مکستور بزن
همین مکستور زد بد هم نیست خوبه
اذیت نکرده
آقا من دو تا هارد قبلیم مکستور بوده و seagate !
مکستور الان رو سیستمم هست 500 گیگش ! راضیم ازش !
ولی دیروز یه دونه 1.5 TB سامسونگ هم گرفتم ! تستش که کردم خبرتون می کنم !
هارد دیسک مکستور من که 500 بود هنوز 1 سال از گارانتیش نگذشته به فنا رفت, خود هارد به درک اطلاعاته با ارزشم هم فعلا رو هواست امیدوارم بتونم بازیابیش کنم وگرنه تا آخر عمر خودمو برای خریدن maxtor نمی بخشم.توی سایت سیگیت که برین لیست بلند بالایی از هاردهای معیوبش رو براتون به نمایش گذاشته.(همونطور که میدونین سازندهء هاردهای مکستور هم سیگیته)
از بنده گفتن بود دیگه انتخاب با خودتون!![]()
سابقه مکستور کجا ...
سابقه سامسونگ کجا ...
من یه 300 گیگ مکستور دارم 4سال بدون هیچ مشکلی
Last edited by HardWare Professor; 04-07-2010 at 20:12.
هارد مطمئن ميخواي سيگيت سري جديدش مخصوصا سري بلك به دليل داشتن 2 پرداشگر عالي هستند . اين هارد تو سون بهترين عملكرد رو دارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)