دست شما درد نكنه .
دست شما درد نكنه .
من از تمام دوستان و p30world معذرت می خوام . دوستان این راه دوم را امتحان کنید یکی یکی تمام راه ها را خواهم گفت . به من نظر من راه دوم خیلی عالیه . چون ایزو باستر ابدا بتونه محتویات سی دی را استخراج کنه
ارادتمند همه ی شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه لینک کمکی برای دانلود . حتما با کریستال پلیر نگاه کنید .
مرصي از آموزشت ياشار جان ولي فكر ميكنم يه جاي كار يه باگ بزرگ داره اونم اينكه وقتي توي Cryptcd ميخواي فايل رو Open كني اون فايل ابتدا در پوشه Temp - دكود ميشه و طرف ميتونه فايل رو به راحتي از تو پوشه Temp بدست بياره
سلام
از این لینک بگیرید
*** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ***
سلام
جا داره از یاشار عزیز تشکر کنم
یاشار جان ممنون
بای
من هم از ياشار به خاطر زحمتي كه تو تهيه اين فيلم كشيد تشكر ميكنم هم به خاطر اينكه حجم فايل رو تا اين حد آوارد پايين تا همه بتونن استفاده كنن و از اينكه ايشون هدفش آموختن تجربيات شخصي به ديگران است خيلي خوشحالم ولي همون تور كه گفتم اين روش يه باگ بزرگ داره و تا زماني هم كه اين باگ برطرف نشه نميشه روش حساب باز كرد.
آقا دستت درد نکنه که فیلم رو ساختی و آپلود کردی
دیگه چرا آب میبندی بهش؟![]()
از yashar8000 که زحمت تهیه و آپلود فیلم را کشیدند ، سپاسگزارم ...
از .M.C عزیز هم که زحمت آپلودش را توی پرشین گیگ کشید ، ممنونم ...
ولی یاشار جان ، اگه یک توضیح کوتاه میدادید که توش کار با برنامه CryptCD توضیح داده شده ( البته با چند تا دیگه ترکیب شده : TZCP , CopyKiller , TZEP ) کار ما را راحت میکردی !!
در مورد این روش هم برای همه موارد کاربرد نداره و همه سی دی ها این طوری نیستند . یعنی یک چیز عمومی نیست .
البته روش مشابه که به ذهن من میرسه اینه که همه فایلها توی یک فایل exe باشند ( برنامه MoleBox ) که باز هم دارای اشکلاتی هست .
راستي يه مشكل ديگه هم كه اين روش داره اينه كه در Cryptcd چون همه فايلها به صورت رمزي درميان براي اجرا بايد اول از حالت رمزي شده خارج بشن و اين خودش سرعت اجراي برنامه ارو تا حد زيادي پايين مياره مخصوصا هر چه حجم فايلهاي شما بيشتر باشد مدت زمان ديكود شدن هم بالاتر خواهد رفت. در ضمن همون طور كه قبلا هم گفتم فايلهاي ديكود شده كه از حالت رمزي خارج شدن در پوشه Temp ويندوز قرار ميگيرن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)