تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 64

نام تاپيک: ارسال Picture Messega در 6630/6680/6681/N70/N72/N90

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezapourmanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    زير گنبد کبود

پيش فرض

ممنون و متشكر عزيزم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ورژن جدید این برنامه 1.30 آمومده....
    دارای یه سری امکانات بیشتر است...
    اگه مایل بودید آپدیت کنم...
    خوب چرا معطلي بذارش ديگه

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض فایلota

سلام.من برنامه رو نصب کردم ولی مشکلم اینه که فایل otaندارم.هر کی عکس باحال برای ارسال داره آپلود کنه ما هم بهره مند بشیم.ممنون

حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام.من برنامه رو نصب کردم ولی مشکلم اینه که فایل otaندارم.هر کی عکس باحال برای ارسال داره آپلود کنه ما هم بهره مند بشیم.ممنون
    سلام . .

این هم عکس مسیجی . . اما با فرمت Gif

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون . .

موفق باشی . .

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

خوب چرا معطلي بذارش ديگه
    باشه...
    ولی خوب حالا ورژن 1.40 آومده
    همین امروز و فردا آپلود می کنم...

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا چه جوری فرمتشو عوض کنم؟

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

آقا دمت گرم. ولي اين ورژن با گوشي من كار نميكنه. رمم هم 64 اصل.
    اگه لطف كني و ورژن جديد رو زودتر بذاري شايد ما هم بتونيم حالشو ببريم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

5

با سلام به همگی
    به وسیله این برنامه میتونید فایل های ota رو توسط گوشی های سیمبین 8 که به صورت طبیعی این فابلیت رو ندارن ارسال کنید

این کار توسط برنامه Symoy Picture SMS انجام میشه و طریقه کارش هم به این شکل هست که اول فایل های ota رو به مانند sms در میاره بعد همون اس ام اس رو ما Forward میکنیم و بدین طریق راحت میشه این فایل ها رو ارسال کرد من خودم یه ota رو از N90 به 6630 فرستادم و بدون مشل دریافت شد
    همچنین با این برنامه میتونید فایل های JPG GIF BMP PNG در سایز 72 در 28 پیکسل رو هم ارسال کنید(یعنی خودتون به فرض یه پیکچر مسیج درست میکنید در این سایز حالا به کمک هر برنامه و دیگه لازم نیست اونو به OTA کانورت کنید)
    این برنامه علاوه بر سایز 72 در 28 سایر اندازه های 144 در 56 - 216 در 84 و 288 در 112 رو هم ساپورت میکنه اما اینتور که خودش گفته بهترین حالت 72 در 28 پیکسل هست

این برنامه رو گوشی های زیر کار میکنه:
    Nokia 3230, Nokia 6260, Nokia 6600, Nokia 6620, Nokia 6630, Nokia 6670, Nokia 6680, Nokia 6681, Nokia 7610, Nokia N70, Nokia N72, Nokia N90

و اما طریقه کار:
    پس ابتدا برنامه فوق رو از لینک دریافت کنید

بعد از دریافت و نصب برنامه روی گوشی فقط کافیه فایل های ota خودوتن رو در فولدر C:/Nokia/Images و یا E:/Nokia/Images کپی کنید
    بعد وارد برنامه بشین و عکس مورد نظرتون رو انتخاب کنید میبینید که بصورت یک مسیج در میاد بعد Option>>Forward رو انتخاب کنید
    حالا کافیه فقط شماره مورد نظرتون رو وارد کنید

توجه : این روش برای اولین بار در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تسط خودم(BloodReza) عنوان شد. بنابراین اگر قصد معرفی این برنامه رو در جایی داشتید لطفن به عنوان منبع نام Phalls یا P30world رو ذکر کنید
    من این را رو n70 نصب کردم و یک کد داددم که رجستر شد و امد بیرون حالا هرچی اجراش میکنم اجرا نمیشه گوشی را ریستارت هم کردم درست نشد لطفا راهنمایی کنید فورییییییییی

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

13 ارسال Picture Messega در 6630/6680/6681/N70/N72/N90

Symot.DrawSMS.v1.40.S60v2.SymbianOS7

برنامه ای برای فرستادن و ادیت کردن اس ام اس تصویری picture SMS

Application for all celebrations!! Draw your imagination on your phone and send it to your loved one as picture SMS.

Draw picture on your phone and send it to your loved one as PictureSMS. DrawSMS has a very user friendly picture editor which allows you to draw your imaginations. You can draw with the pen, or draw different shapes and templates, and add texts of different fonts.

Once your picture is ready, send it as Picture SMS from the same screen or save it for future use. You can also draw a picture on the pc (gif, jpg, bmp or png of 72px width and 28px height) and transfer it to phone and send it as Picture SMS. There is Edit feature also to edit the pictures saved in the gallery.

Symot DrawSMS Details:

1. Hit 'Draw New SMS' option to draw a new picture message.

2. Use 'Tools' option to transfer control to the Tool keys (pen OFF, pen ON, Shapes, Templates, Text, Erasor) while drawing the PictureSMS.

3. Tool keys are very user friendly. Use appropriate Tool keys to pen OFF, pen ON, draw shapes, text, templates, erasor etc.

4. To move cursor, Use UP/DOWN/LEFT/RIGHT keys after the pen OFF tool key is pressed.

5. To draw freely, Use UP/DOWN/LEFT/RIGHT keys after the pen ON tool key is pressed.

6. To draw a shape, select the shape first and use RIGHT and DOWN Keys to fix the size of the shape and then press ENTER key.

7. Hit 'Send as SMS' option to send the picture as SMS.

8. Hitting 'Save' option saves the picture onto the gallery so that you can send it later.

9. 'Edit' option is used to edit a picture from the gallery before sending as SMS.

10. You can also draw picture (gif, jpg, bmp or png) of 72px width and 28px height or its multiples (144x56, 216x84, 288x112 etc) using any software such as Adobe photoshop, Microsoft paint etc on your PC and transfer to the phone via USB or bluetooth or Infrared and save it in phone gallery (c:\nokia\images in phone memory or e:\images in memory card). For best clarity, monochrome pictures of 72x28 pixel size is preferred. This picture can be selected from the DrawSMS application and send as Picture SMS.

Enjoy Symot DrawSMS!!

Compatible Devices

Nokia 3230
    Nokia 6260
    Nokia 6600
    Nokia 6620
    Nokia 6630
    Nokia 6670
    Nokia 6680
    Nokia 6681
    Nokia 6682
    Nokia 7610
    Nokia N70
    Nokia N72
    Nokia N90

Register with any key

حجم:46 کیلوبایت

ریجستر با هر شماره ای

دیگه نباید مشکلی باشه
    Last edited by !As@d; 11-04-2007 at 14:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mesdakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

5

دوستان خوبم سلام
    100 picture sms جدید به صورت GIFدارم
    نمیدونم چه جوری اپلود کنم؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •