تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 152

نام تاپيک: در مورد Nokia N73 Music Edition

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

1- در مورد گارانتی های معتبر، عملاً فقط اتصالات در حال حاضر گوشی برای عرضه کردن داره؛ تازه نمی دونم چرا همیشه نسبت به بقیه تأخیر فاز داره (گوشی های جدید تر رو دیرتر وارد بازار می کنه).
    ایراتل که خودشون میگن فعلا گوشی نمیارن. من از نمایندگی های فروششون پرسیدم. در ضمن تو بازار هم گوشی جدید با گارانتی ایراتل ندیدم! شما به چشتون خورده؟
    نیا هم این مشکل رو داره که رسماً نمایندگی فروش نداره. یکی تو پارک وی ادعا میکنه که تنها نماینده نیا هستش و جالبه که از اتصالات هم گرونتر میده! یه فروشگاه دیگم تو علاالدین هست که اونم میگه تنها نماینده نیا هستش، قیمت هاش از پارک وی ارزونتره ولی خب گوشی جدید دیر دستش میرسه.

2- در مورد اختلاف قیمت هم که متأسفانه اصلاً کم نیست. مثلاً همین N73 با گارانتی اتصالات حدود 615 هزار تومنه در حالیکه گارانتی متفرقش 460 هزار تومن در علاالدین پیدا میشه! جالبه اتصالات N90 رو 640 هزار تومن میفروشه در حالیکه بدون گارانتیش 370 هزار تومنه! خلاصه میخوام بگم من هم حاضرم برای گارانتی بهتر، پول بیشتری بدم ولی حس می کنم گارانتی های اصلی هم بی جهت دارن گرونتر گوشیهاشونو قیمت میذارن و برخلاف گفته شما تصور می کنم بی حساب و کتاب شده! خدا میدونه N73 Music Edition رو جناب اتصالات با چه قیمتی خواهند فروخت! من که فکر می کنم رو 800 هزار تومن باشه.

3- شخصاً حساسیتم روی گارانتی، صرفاً بخاطر بحث رجیستره! قبلاً البته چون آپگرید فرمور فقط از طریق Nokia Service Center میسر بود، به این قضیم فکر می کردم ولی الان فقط نگرانیم از رجیستر نبودن گوشی متفرقست.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

1- در مورد گارانتی های معتبر، عملاً فقط اتصالات در حال حاضر گوشی برای عرضه کردن داره؛ تازه نمی دونم چرا همیشه نسبت به بقیه تأخیر فاز داره (گوشی های جدید تر رو دیرتر وارد بازار می کنه).
    ایراتل که خودشون میگن فعلا گوشی نمیارن. من از نمایندگی های فروششون پرسیدم. در ضمن تو بازار هم گوشی جدید با گارانتی ایراتل ندیدم! شما به چشتون خورده؟
    نیا هم این مشکل رو داره که رسماً نمایندگی فروش نداره. یکی تو پارک وی ادعا میکنه که تنها نماینده نیا هستش و جالبه که از اتصالات هم گرونتر میده! یه فروشگاه دیگم تو علاالدین هست که اونم میگه تنها نماینده نیا هستش، قیمت هاش از پارک وی ارزونتره ولی خب گوشی جدید دیر دستش میرسه.

2- در مورد اختلاف قیمت هم که متأسفانه اصلاً کم نیست. مثلاً همین N73 با گارانتی اتصالات حدود 615 هزار تومنه در حالیکه گارانتی متفرقش 460 هزار تومن در علاالدین پیدا میشه! جالبه اتصالات N90 رو 640 هزار تومن میفروشه در حالیکه بدون گارانتیش 370 هزار تومنه! خلاصه میخوام بگم من هم حاضرم برای گارانتی بهتر، پول بیشتری بدم ولی حس می کنم گارانتی های اصلی هم بی جهت دارن گرونتر گوشیهاشونو قیمت میذارن و برخلاف گفته شما تصور می کنم بی حساب و کتاب شده! خدا میدونه N73 Music Edition رو جناب اتصالات با چه قیمتی خواهند فروخت! من که فکر می کنم رو 800 هزار تومن باشه.

3- شخصاً حساسیتم روی گارانتی، صرفاً بخاطر بحث رجیستره! قبلاً البته چون آپگرید فرمور فقط از طریق Nokia Service Center میسر بود، به این قضیم فکر می کردم ولی الان فقط نگرانیم از رجیستر نبودن گوشی متفرقست.

بابا چه گیری به این اتصالات دادی. من خودم هم به خاطر زیادی گرون دادن زیاد ازش خوشم نمیاد. همانطور که گفتم چون اتصالات تنها نمایندگی رسمی پخش گوشی توی خاورمیانه است. پول اسم و رسمشو میخوره.

ایراتل هم تو تاپیک سری ان گفتم که به علاءالدین گوشی نمیده و خودش نماندگیهای مستقل داره. شماره تلفن واحد فروش: 88555553

نیا هم نمایندگی زیاد داره توی علاءالدین 2-3 تا نمایندگی داره (البته گوشی خواستی بگو که نیا میخوای ، چون یه سری از گوشیهایسش ماله نیاست)، روبروی علاءالدین سر در یه پاساژ هم گارانتی داره. و همچنینی برای اطلاع از نمایندگیها بخ این شماره تماش بگیر: 22222926

بله دقیقا درست میفرمایید که اتصالات گندشو درآورده.

بگم که توی گارانتی خود گوشی هم مهمه یه مثال:

من یه گوشی 6270 با گارانتی ایراتل (توپترین گارانتی) گرفتم. گوشی آخره توپ و بعد از 1 سال هنوز به یه مشکل کوچک هم برنخوردم. اینو جدی میگم.
    ولی چند وقت پیش برای یکی از دوستان از نیاتل (گارانتی متفرقه ، با خدمات طلایی نیا اشتباه گرفته نشه) یه گوشی 6270 گرفتم که از همان روز اول دارای مشکل بود. از جمله سوختن 3 تا از پیکسلهای صفحه دقیقا فردای خرید، خالی شدن سریع باطری ، هنگی ، ... باز هم بگم . البته که این اتفاقات فعلا توی 1 ماه اول افتاده. خدا به داد صاحبش برسه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اولا که این کاملا سفسطه بود. چون این دو هیچ ربطی به هم ندارند. و قضایای کاملا متفاوتی با هم دارند.

نه برادر من به شانس نیست. شما اگر گوشی از 3 شرکت اتصالات و ایراتل و خدمات طلایی نوکیا گرفتی و مشکل داشت ، حتما و حتما ازت پس می گیرند. ولی اگر گرانتی متفرقه باشه عمرا پس بگیرند. اگر خواستی هم یه کار میکنیم ، من گوشیهای این 3 شرکت را با شرایط که گفته پس میگیره من ضمانت میکنم (یعنی اگر خراب ودب و شرکت پس نگرفت من پولش را میدم) و گوشیهای گارانتی متفرقه را تو ضمانت کن ، اگر گوشی هر مشکلی داشت (یعنی طبق شرایط (آخه شرایطش هم از این 3 شرکت بدتره) مشکل داشت) پس نگرفتند ، من پولشو از تو میگیرم. قبوله؟!؟!؟! بحث تفاوت قیمت به کنار. ایا قبول میکنی؟؟

خب مگه خل شدیم خودمون را تو دردسر بندازیم. برای کار اداری خودمون تو هچل بندازیم ، بریم و بیایم که چی که آخر گوشی را عوض کنند (یعنی بعد از گذراندن چند مرحله ی اداری و... ) خب یه مقدار پول بیشتر میدیم و خودمون را از این دردسرها راحت میکنیم.

کی گفته 100 تا 150 هزار. آره اگر اینطوری باشه که خب همه میرن گراننتی متفرقه میخرند (ولی من نه در اینصورت باز هم با گارانتی اصلی میگیرم)

ولی اینها را باید بگم: اتصالات چون نمایندگی پخش گوشی در خاور میانه است ، پول اسم و هیولا بودنش را میخوره و حق هم داره 100 هزار تومان گرونتر باشه. ولی در مورده 2 شرکت دیگر گارانتی اصلی یعنی خدمات طلایی نوکیا و ایراتل (نه ایران تل!!) دیگه خیلی فرق کنه حداکثر 40 هزار تومان. این تفاوت قیمت بی قانون و قاعده نیست ، بستگی به خیلی چیزهای دیگه داره. ممکنه روی یه گوشی خاص 10 هزار تومان گرونتر باشه و مثلا روی ان73 70 هزارتومان. حتما و حتما قاعده و قانون. مطمئن باش بی حساب و کتاب نیست.

این اصلا درست نیست. و به این چیزها هم نیست. اگر گوشی قراره با دوز و کلک تو پاچتون بره میره چه توی مغازه ی پر فروش چه هر مغازه ی دیگری که گوشی نوکیا را بدون این 3 نوع گارانتی بده.

این هم از همون قانون و قاعده بالا فکر کنم ، تبعیت کرده.

آرش جان یه چیزی میگم که آخره منطق اگر قبول نکنی خیلی بی منطقی. تا حالا شنیدی کسی بگه من از این 3 تا گارانتی گوشی خریدم و به نحوی تو پاچه ام رفته. نه خدایی شنیدی؟ (از قصد این کار را نکرده باشه یعنی برای خراب کردن سابقه شرکتها بیاد خال ببنده) .

خلاصه که حرف حساب جواب نداره.

من از دوستان دیگری اطلاعاتی در این زمینه دارند یا حرفهای منو تایید میکنند بیایند و اعلام کنند تا بلکه کمتر تو پاچه ی بچه های پی سی ورلد گوشی بره
    عزیز من نگفتم که نمایندگی هایی که شما گفتی بده ! ویا تعویض نمیکنه !
    گفتم مبلغی که میگرن نمی ارزه ! ( به نظر من ) . یعنی من حاضر نیستم بیشتر از 50 تومن برای گارانتی گوشی N73 بدم . ( فکر نکنم زیاد باشن کسایی که بیشتر از اینقدر بتونن پول گارانتی بدن )
    وگرنه حرف شمارو 100% قبول دارم و به نظرتون هم احترام میزارم .
    یا علی

پروفشنال hatef_4541's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    ايران/رشت

پيش فرض

حالا n76 بیاد چی میشه ! n95 کجایی؟؟؟

اما الان گارانتی ها هم لوس بازی در میارن اکثرا ! قبول ندارین؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

[i]هيچي عزيزم يه كم كمه كه يكي از دوستان هم گفت چون ضرر داره صداي بلند طولاني مدت براي همين كلا همه گوشي ها صداشون كم شده ولي كم كه نيست خيلي ولي چيزه توپيه همه چيش كامله اصلا شك نكن!!!
    فقط ان 73!
    خب اون‌هایی که می‌خواند هدست استفاده کنند چی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام به همگی
    اصولا به نظر می رسه گارانتی معنای خاصی حداقل در مورد موبایل در بازار ایران نداره
    اما باز هم هرکسی یک اعتقادی داره و اعتقادش محترم هست
    نکته دیگر اینکه من متوجه شدم که ان 73 معمولی هم تا 2 گیگ رم ساپورت می کنه
    ان 73 همچنان حول و حوش 490 هزار تومان است با گارانتی متفرقه نوین و با گارانتی نسبتا بهتر ایرانتل حول و حوش 500 هزار تومانه
    Last edited by n73 follower; 15-01-2007 at 19:57.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

واقعا در عجبم چرا n73 اینقدر قیمتش مناسبه ... همه چیز داره این گوشی... یعنی میشه گفت یه جورایی از زیر دست سیاست ناقص بودن همه گوشی ها در رفته ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Oryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام

آقا متالیکا واقعا معجزه شده !!!

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

n73 ارزون شده؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فکر میکنم 460 باشه الان !
    نمیدونم .
    جالب اینه که من زنگ زدم به ایراتل و نیا و شماره نمایندگی شیراز شون رو گرفتم . زنگ زدم به نمایندگی شیرازشون ماله ایراتل گفت سری N گارانتی نشده . و ماله نیا هم گفت چون با گارانتی قیمتش زیاد شده برامون نمیصرفه بیاریم ....
    خیلی جالبه . نتیجه میگیرم که تو شیراز فقط باید بدون گارانتی خرید . یا با گارانتی اتصالات . که البته اونم مطمئن نیستم .
    یا علی

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •