اولا که این کاملا سفسطه بود. چون این دو هیچ ربطی به هم ندارند. و قضایای کاملا متفاوتی با هم دارند.
نه برادر من به شانس نیست. شما اگر گوشی از 3 شرکت اتصالات و ایراتل و خدمات طلایی نوکیا گرفتی و مشکل داشت ، حتما و حتما ازت پس می گیرند. ولی اگر گرانتی متفرقه باشه عمرا پس بگیرند. اگر خواستی هم یه کار میکنیم ، من گوشیهای این 3 شرکت را با شرایط که گفته پس میگیره من ضمانت میکنم (یعنی اگر خراب ودب و شرکت پس نگرفت من پولش را میدم) و گوشیهای گارانتی متفرقه را تو ضمانت کن ، اگر گوشی هر مشکلی داشت (یعنی طبق شرایط (آخه شرایطش هم از این 3 شرکت بدتره) مشکل داشت) پس نگرفتند ، من پولشو از تو میگیرم. قبوله؟!؟!؟! بحث تفاوت قیمت به کنار. ایا قبول میکنی؟؟
خب مگه خل شدیم خودمون را تو دردسر بندازیم. برای کار اداری خودمون تو هچل بندازیم ، بریم و بیایم که چی که آخر گوشی را عوض کنند (یعنی بعد از گذراندن چند مرحله ی اداری و... ) خب یه مقدار پول بیشتر میدیم و خودمون را از این دردسرها راحت میکنیم.
کی گفته 100 تا 150 هزار. آره اگر اینطوری باشه که خب همه میرن گراننتی متفرقه میخرند (ولی من نه در اینصورت باز هم با گارانتی اصلی میگیرم)
ولی اینها را باید بگم: اتصالات چون نمایندگی پخش گوشی در خاور میانه است ، پول اسم و هیولا بودنش را میخوره و حق هم داره 100 هزار تومان گرونتر باشه. ولی در مورده 2 شرکت دیگر گارانتی اصلی یعنی خدمات طلایی نوکیا و ایراتل (نه ایران تل!!) دیگه خیلی فرق کنه حداکثر 40 هزار تومان. این تفاوت قیمت بی قانون و قاعده نیست ، بستگی به خیلی چیزهای دیگه داره. ممکنه روی یه گوشی خاص 10 هزار تومان گرونتر باشه و مثلا روی ان73 70 هزارتومان. حتما و حتما قاعده و قانون. مطمئن باش بی حساب و کتاب نیست.
این اصلا درست نیست. و به این چیزها هم نیست. اگر گوشی قراره با دوز و کلک تو پاچتون بره میره چه توی مغازه ی پر فروش چه هر مغازه ی دیگری که گوشی نوکیا را بدون این 3 نوع گارانتی بده.
این هم از همون قانون و قاعده بالا فکر کنم ، تبعیت کرده.
آرش جان یه چیزی میگم که آخره منطق اگر قبول نکنی خیلی بی منطقی. تا حالا شنیدی کسی بگه من از این 3 تا گارانتی گوشی خریدم و به نحوی تو پاچه ام رفته. نه خدایی شنیدی؟ (از قصد این کار را نکرده باشه یعنی برای خراب کردن سابقه شرکتها بیاد خال ببنده) .
خلاصه که حرف حساب جواب نداره.
من از دوستان دیگری اطلاعاتی در این زمینه دارند یا حرفهای منو تایید میکنند بیایند و اعلام کنند تا بلکه کمتر تو پاچه ی بچه های پی سی ورلد گوشی بره