فیلمبرداری را انجام داده ام ولی تمام حرکات را ضبط نکرده است و باز هم مکث را دارد .در ضمن روی مموری خود گوشی هم همینطوری فیلم میگیرد
فیلمبرداری را انجام داده ام ولی تمام حرکات را ضبط نکرده است و باز هم مکث را دارد .در ضمن روی مموری خود گوشی هم همینطوری فیلم میگیرد
سلام
من این سوالو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم ولی کسی جوابم رو نداد.
امیدوارم یکی اینجا کمکم کنه.
میخواستم بدونم کدوم یک از گوشیهای سری n نوکیا log ندارن؟
یععنی دستی میشه شماره ها رو تک به تک حذف کرد.؟
البته میدونم که میشه اینرو از reccent calls انجام داد ولی منظور من اینه که تو قسمت all cominitications یا همچین چیزی نمیشه تک به تک پاک کرد.
اگه بخوایی حذف کنی باید تموم log رو یهو پاک کنی که اونطوری reccent calls خالی میشه.
اگه هم از reccent پاک کنی باز تو اونجا میمونه.
منظورتو نفهمیدم اما اگه بخوای یک شماره تو log رو پاک کنی میتونی رو اون شماره بری کلید C رو بزنی و ok کنی.
سلام . .منظورتو نفهمیدم اما اگه بخوای یک شماره تو log رو پاک کنی میتونی رو اون شماره بری کلید C رو بزنی و ok کنی.
اگه متن رو یک بار دیگه بخونید . . متوجه میشد که گفتند . .
فروزان عزیز .. فکر نکنم بشه همچین کاری که شما میخواید رو انجام داد . .البته میدونم که میشه اینرو از reccent calls انجام داد ولی منظور من اینه که تو قسمت all cominitications یا همچین چیزی نمیشه تک به تک پاک کرد.
ممنون . .
موفق باشید . .
وقتي با N70 فيلم برداري ميكنم بعد از اون نميتونه اونو پخش كنه و پيغام ميده كه نميتونه VP Player رو باز كنه.
چرا"
دوستان سلام
من یه ان 70 خریدم
چند تا سوال دارم اگه میشه لطف کنین جواب بدین
من 330 خریدم خوب خریدم؟
از کجا بفهمم که گوشی نو خریدم و طرف جای نو غالب نکرده؟
چرا رادیوش کار نمیکنه و اگه کار میکنه میشه یاد بدین؟
توی درایو موبایل یه پوشه با پسوند رار هست به اسم کینگ کونگ که فکر کنم بازیه اما تو لیست بازی ها نیست و همین منو به شک انداخته که گوشی نو هست یا نه
آیا میشه این فایل رو حذف کنم بطوری که به برنامه های گوشی آسیب نرسونه
ضمنا چرا دوربین ان 70 این طوریه من 6630 داشتم اما کیفیتشون زیاد فرقی نداره من فکر میکردم دوربین 2 دیگه باید آخر کیفیت باشه
ممنون
سلام . .دوستان سلام
من یه ان 70 خریدم
چند تا سوال دارم اگه میشه لطف کنین جواب بدین
من 330 خریدم خوب خریدم؟
از کجا بفهمم که گوشی نو خریدم و طرف جای نو غالب نکرده؟
چرا رادیوش کار نمیکنه و اگه کار میکنه میشه یاد بدین؟
توی درایو موبایل یه پوشه با پسوند رار هست به اسم کینگ کونگ که فکر کنم بازیه اما تو لیست بازی ها نیست و همین منو به شک انداخته که گوشی نو هست یا نه
آیا میشه این فایل رو حذف کنم بطوری که به برنامه های گوشی آسیب نرسونه
ضمنا چرا دوربین ان 70 این طوریه من 6630 داشتم اما کیفیتشون زیاد فرقی نداره من فکر میکردم دوربین 2 دیگه باید آخر کیفیت باشه
ممنون
کیارش جان . . مبارک باشه . .
خوب خریدی . .
برای اینکه بفهمی گوشی نو هستش یا نه . . این کد رو بزن . .
#92702689#*
نشون میده تا حالا چقدر با گوشی مکالمه انجام شده . .
مثلا شما تازه این گوشی رو گرفتی و توی قسمت زمان مکالماتت نوشته تماس های کل 2 ساعت . .
وقتی این کد رو هم زدی باید همین 2 ساعت نوشته شده باشه . .
اگه بیشتر بود بدون که گوشی دست دوم هستش . .
از روی باتری هم میشه فهمید . . که اون برای قبل از خریدن . . به نحوی که : وقتی شما جای اتصال باتری به گوشی رو میبینی همون + و - باید اون قسمت اتصال هیچ خطی نداشته باشه . . وقتی باتری رو میزارند توی گوشی یک خط روش میفته که نشون میده باتری قبلا کار کرده . .
برای استفاده از رادیو . .حتما باید هندزفری گوشی رو بزنی . .تا بجای آنتن از اون استفاده کنه . .وگرنه نمیشه . .
ممنون . .
موفق باشی . .
حمید جان ممنون
ضمنا قابل شما رو نداره
من کد رو زدم این اومد:
life timer
000000:01
فکر کنم صفر باشه نه؟
حمید جان بازم ممنون
سلام . .حمید جان ممنون
ضمنا قابل شما رو نداره
من کد رو زدم این اومد:
life timer
000000:01
فکر کنم صفر باشه نه؟
حمید جان بازم ممنون
کیارش جان شما لطف داری . .
درسته . .
پس معلومه گوشی شما قبلا کار نکرده . . و آکه آکه . .
ممنون . .
موفق باشی . .
حمید جان ممنون
داشتم تو گوگل در مورد ان 70 سرچ میکردم چند تا وبلاگ دیدم نوشته بود نوکیا ان 70 در واقع از گوشی های سری 60 میباشد
این خبر واقعیت داره؟
اگه واقعیه مگه ان 70 از سری ان نیست؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)