borzou_one جان شما برو چند صفحه قبل رو بخون همه چي دستت مياد :!:
borzou_one جان شما برو چند صفحه قبل رو بخون همه چي دستت مياد :!:
یه سوال دیگه داشتم که شاید یه مقدار باعث تعجب و یا خنده بشه اینه که من تو شرکت یه سیستم پنتیوم فور 2800 فول کش با مین بورد گیگا ایت آی جی پرو دارم و کاسپر روش نصبه زمانیکه وارد پوشه مربوط به فایل های آفیس میشم چه فایل های ورد و چه فایل های اکسل به محض اینکه با موس میرم روی فایلها یه فایل با همون نام و حجم 0 بایت در کنار فایل اصلی ایجاد میکنه و جالب اینجاست که اینکار رو برای هر فایل فقط یکبار انجام میده و جالبتر از اون زمانیه که کاسپر رو غیرفعال میکنم و روی فایل میرم دیگه اون فایل ایجاد نمیشه در ابتدا فکر کردم شاید ویندوز ویروسی شده که باعث شد ویندوز رو از اول نصب کنم ولی فایده ای نداشت بعدشم هارد
رو اف دیسک کردم ولی باز فایده ای نداشت نمیدونم تا حالا گرفتار ویروس One-Half شدی یا نه یه بار کامپیوتر یکی از بچه ها اون ویروس رو گرفت و فقط با Low level forat از بین رفت
رو این حساب در نهایت هارد رو Low level format کردم ولی بازم فایده ای نداشت به نظر نمیاد که ویروس رو هارد باشه چون هر ویروسی هم که باشه با این کار آخری از بین باید میرفت به نظرم ایراد بایستی از سخت افزار سیستم باشه نظرت چیه دوست من ؟ واقعا کلافم کرده اطلاعات سخت افزار هم بالا برات گذاشتم اگه اطلاعات دیگه ای میخوای بگو
این مشکلم رو تو یه تاپیک دیگه مطرح کرده بودم ولی آقا مهدی گفت هیچکی این مشکل رو تابحال نداشته یعنی اون زمانیکه کاسپر توصیه شده بود
بای
به احتمال خيلي زياد اين ويروس نيستش
نگفتي كه بعداز اينكه سيستم رو Fdisk كردي آيا بعدش كاسپر اسكي نصب كردي و به اون مشكل برخوردي يا نه
اگه آره من جوابشو مي دونم
بگو تا بدونيم
آره بعد از fdisk و حتی Low level format و نصب دوباره کاسپر این مشکل مشاهده شد دیگه نمیدونم چیکار باید کنم
مگر همونی که گفتم مشکل سخت افزاری ؟
دوست من من هم اين مشكل رو 1 هفتست دارم.و حتس ويندوزم نميتونم نصب كنم.
جالب اينه كه حتي 8 مگ پارتيشنم كه بايد باشه رو هم گبر ميده بسازمش.
ديگه دارم كچل ميشم.
ببين به احتمال زياد كاسپر كه اون فايلو برا اسكن باز ميكنه ديگه نمي بنده و اين مشكل وجد مي آد اگه دقت كرده باشي وقتي با خود ورد هم باز ميكني هم اين فايلها موقتا بوجود مي آن ولي در موقع بسته شدن ورد خود ورد اونا رو پاك ميكنه
احتمالا مشكل از خود كاسپر اسكي نشات ميگيره
البته اون فايلهايي كه ورد ميسازه ديگه حجمشون صفر نيست
اگه اینجوری باشه که تو میگی پس چرا فقط رو اون سیستم که گفتم اینجوریه؟
چرا روی سیستمی که تو خونه دارم و کاسپر و آفیس 2003 با هم نصب هستن اینجوری نیست ؟
یقینا مشکل از کاسپره چون رو اون سیستم تمامی آنتی ویروس های موجود که دم دستم بود رو نصب کردم ولی هیچکدومشون اون فایل رو ایجاد نکردن ولی چرا کاسپر روی این سیستم اینجوری عمل میکنه برام عجیبه ؟
جالب اینجاست که چند روز قبل حتی هارد رو عوض کردم ولی با این هارد جدیده هم همون مشکل رو دارم
واقعا کلافم کرده
خوب كاسپر رو عوض كن مرد حساب !!![]()
بابا دمت گرم من این همه توضیح دادم تا ایراد و اشکال کار بیاد دستم حالا تو میگی عوضش کن نه بابا تا نفهمم ول کنش نیستم
آخه میدونی من دو تا ویندوز دارم یکی ایکس پی مدیا سنتر و ویندوز سرور 2003 روی ایکس پی که کاسپر نصب کردم و رو سرور نود 32 و هفته ای یکبار هر سیستم عامل رو هم با آنتی ویروسی که رو خودش نصب کردم و هم با آنتی ویروس دومی چک میکنم تا ببینم کدومشون میتونن بیشتر ویروس گیر بیارن و این ویروس ها رو برای روز مبادا آرشیوشون میکنم جالبه ؟
به نظرت مشکل سخت افزاری نیست ؟ من دقت کردم فقط با بعضی از این مین بوردها اینجوریه نظرت چیه؟
من ديگه نمي دونم ايكاش برا من هم پيش مي اومد اونوقت ميتونستم بهتر كمك كنم
البته فقط شايد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)