منم از IDM4.04 استفاده میکنم و جدیدا من هم با Resume مشکل پیدا کردم
منم از IDM4.04 استفاده میکنم و جدیدا من هم با Resume مشکل پیدا کردم
من تست كردم، این هم مشکل داره.سلام آقا شما یک تست هم با leechget کردین ببینین که آیا با اینم این مشگل هست چرا من که انتی فیلتر هم ندارم ولی این مشگل رو ندارم
نه اینکه عمدا فلیتر کرده باشند، اما شاید با سیستم جدیدشان آمده اند فیلترینگ را بیشتر کنند ولی گند زده اند به کل اینترنت و دانلود ...آخه این که چیزی نیست بخوان فیلترش کنن
آخه مگه ایران اینقدر پیشرفت کرده که بخواد ریزوم دانلود ها رو فیلتر کنه
هنوز تو کف فیلترینگ سایت ها هستن که ملت نتونن ازشون رد شن حالا بیان این یه چیز رو فیلتر کنن
با عقل جور در میاد به نظر شما؟
یعنی اینکه از روی حماقت این کار را کرده اند نه آگاهی.
سنگی رو که یک نادان در چاه میندازه، هزار تا عاقل هم نمی تونن در بیارن ؟! :arrow:
خوشم میاد همهشه حرف های منطقی میزنی... ای ولنوشته شده توسط hossein84x
![]()
من تست كردم، این هم مشکل داره.
سلام دوست عزیز من که دارم کر میکنم هیچ مشگلی نداره آخه مال خودم که نیست نوشته باشم برنامه بخوام ازش طرفداری کنم.
متشکر.
کارلوس عزی سیستم فیلترینگ مخابرات و آی سی پی ها متفاوته ...یادته گفتم ان اسپید برا ما کار نمی کنه........... پس مطمئن باش مشکل جای دیگس.....
منبع دیگه ای سراغ ندارید که در این مورد چیزی نوشته باشه
... بر اون سرشون کنند که با این فیلترینگ گند زدن به اینترنت ایران
in barnameye INTERNET DOWNLOAD MANAGER 4.04 ro az koja bayad download kard?
اقای aminspy12 عزیز اولا پیوستن شما رو به پسیس ورد تبریک میگم ثانیا شما هر مطلبی رو بخوای بنویسی باید فارسی بنویسی ثالثا هر مطلبی رو تو جاش یابد بنویسی یعنی اگه شما نرم افزاری رو میخواید باید در انجمن درخواست نرم افزار مطرح کنی
آقا كي اين مشكل هر ميشه.بر پدر هر كسي كه اين كارو كرده (البته نميشه تحمت زد) لعنت.
همگي بگيد وشوا............
دوستان همتون در اشتباهين مشکل ماله -------- نيست از ISP بزيشون اينکارو کردن واسه اينکه catch بياد پايين اين باعث ميشه شما سرعت رو بگيرين
به همين خاطر اونا اين قابليت رو جلوشو گرفتن ميتونين از ISPهاتون بپرسين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)