یکی از بچه ها با 5500 بازیش کرده بود همه جا ایراد داشت جز فیلما.
نه Shader Pixel بالا نمی خواد به خاطر باگاش سنگینش می کنه بازیو ولی با Medium رو خیلی از کارت گرافیکی ها میاد موتور گرافیکیش SOurce مال Half-Life دیگه.
یکی از بچه ها با 5500 بازیش کرده بود همه جا ایراد داشت جز فیلما.
نه Shader Pixel بالا نمی خواد به خاطر باگاش سنگینش می کنه بازیو ولی با Medium رو خیلی از کارت گرافیکی ها میاد موتور گرافیکیش SOurce مال Half-Life دیگه.
خیلی راحت ! gf5200 را با gf6600 عوض کردم
فیلمهاشم با BikVideo می تونی با برنامه RAD Tools جدا ببینیشون.
آقا کسی به ترینر نداره که 100% عملی باشه من همه نوعی از ترینرها رو امتحان کردم ولی کار نمی کنن .
شما باید ببینی ورژن بازی چیه ؟آقا کسی به ترینر نداره که 100% عملی باشه من همه نوعی از ترینرها رو امتحان کردم ولی کار نمی کنن .
ولی من با 5500 خیلی راحت بازی کردم و مشکلی نداشتم . البته بگم بعضی جاها گیر میکرد ولی در کل روان بود .یکی از بچه ها با 5500 بازیش کرده بود همه جا ایراد داشت جز فیلما.
سلام
من ديشب اين بازي رو نصبيدم الان تو Chapter 4 جايي كه كشتي هست قرار دارم من يك راهي پيدا كردم كه وارد كشتي بشم ولي داخل كشتي 1 در وجود داره كه باز نميشه و پايينش هم راهي هست كه با چوب بستن !! اينجا گير كردم كمك كنيــــــــــد
تو بازي Dark Messiah مرحله 5يا 6 فكر كنم يه جا هست از سقف يه معبد يه اژدحامياد تو مي خواستم بدونم چه جوري بايد اونو بكشم چون هر چي تير ميزنم نميميره
باید بری تویه در روبرو وقتی اژدها کلشو اورد داخل دستگیره در رو بکشی تا بسته بشه و اژدها مرحوم بشه
هرچی به مغزم فشار میارم یادم نمیاد اونجا چی کار کردم (پارسال بود) آخه اونجاشو بدونه مشکل رد کردم فقط یه چیز گنگ تو ذهنم هست که نمیدونم یه در تویه کف کشتی بود که ازش رفتم پایین یا از این سوراخ هایه کنار کشتی امیدوارم بقیه که یادشونه بهتر راهنمایی کننمن ديشب اين بازي رو نصبيدم الان تو Chapter 4 جايي كه كشتي هست قرار دارم من يك راهي پيدا كردم كه وارد كشتي بشم ولي داخل كشتي 1 در وجود داره كه باز نميشه و پايينش هم راهي هست كه با چوب بستن !! اينجا گير كردم كمك كنيــــــــــد
Last edited by MAXXX; 24-01-2008 at 07:34.
خيلي ممنون.رد كردم![]()
حالا تو همون مرحله يه مقدار جلو تر ازد اون سو راخي كه دختر ه تخته سنگو بر ميداره ميپرم پايين و راهرو هارو رد ميكنم ميرسم يه جايي كه بايد از يه راه پله اي كه خراب شده بري بالا منم ميرم كليد رو بر ميدارم اما بعد اون نميدونم بايد چي كار كني .اگه ميشه راهنمايي كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)