تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 376 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينا تو پستهاي اوليه توضيح داده شده
    شما يا هر peer ديگه‌اي كه دانلودتون تموم شد به سيد تبديل ميشين و فايل رو براي ديگران آپلود ميكنين (منم چون فيلم رو كامل رو كامپيوتر داشتم سيد شدم)
    تعداد peer ها و seed ها رو نميشه اضافه كرد !!! مگه اينكه از كسي كه ميدونين اين فايل رو دانلود كرده بخواين كه سيد بشه و براتون آپلود كنه تا سرعت دانلودتون بيشتر بشه
    در حالت عادي نيازي به بلاك كردن كسي نيست ... چون شما علاوه به سيدها به peer هاي ديگه هم نياز دارين
    اينكه سرعتتون پايينه دلايل زيادي ميتونه داشته باشه مثل : يكيش كم بودن سيدها و پيرها ... استفاده همزمان شما از پهناي باندتون و ...

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض

امين جان يه سوال آيا نرم افزاره limewire هم جزو نرم افزارهايه تورنت محسوب ميشه

حـــــرفـه ای Amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امين جان يه سوال آيا نرم افزاره limewire هم جزو نرم افزارهايه تورنت محسوب ميشه
    نه ! limewire جزو برنامه‌هاي p2p هست كه تو خودش سرچ و دانلود ميكنه و كاري به تورنت نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدونم که میدونید بیت تورنت چیه یا نه اما اینو بگم که 35% ترافیک اینترنت کل دنیا مال تورنت هاست همچنین 55درصد ترافیک شرکت های بزرگ!(مدرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خط 6) خود من هم 120 تا فیلم dvd با این روش دانلود کردم
    بیت تورنت یک پروتکل اشتراک برنامه بین افراد هست( P2P) که یکی یک فایل را میزاره توی اینترنت و همه شروع میکنن از همدیگه دانلود کردن. اما به دلایلی کیفیت و امنیت این سیستم از بقیه سیستم های مشابه بهتره.که بماند
    برای شروع شما باید یک سایت برای جستجوی تورنتی که میخواهید پیدا کنید که کم هم نیستن و من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پیشنهاد میدم. توی این سایت باید یک سرچ بزنید و اون چیزی را که میخواهید فایل .torrent ش را پیدا کنید نمونه نتیجه جستجو اینه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این لینت نتیجه جستجوی فایل های axxo هست که تجربه من میگه کیفیت خیلی خوبی داره فیلماش و خیلی هم جدیده و xvid 700 مگی یه جورایی اولین نسخه dvd که میاد تو بازار 15 دقیقه بعد این بابا میگیره میچپونه تو اینترنت.
    روی یکی که کلیک کنی یک صفحه میاد که توش مشخصات فیلم و نظر کاربران در مورد اون فیلمه
    یک کم پایین تر یک دکمه هست DOWNLOAD torrent روش کخ بزنید یه فایل کوچیک به شکل moviename.torrent دانلود میکنه و سریع تموم میشه.(فکر نکنید که خراب بود و زود تموم شد)
    نمونه:

این فایل که گرفتید برای اینه که فایلتون خراب دانلود نشه(توش پر از md5 و اینجور چیزاست)
    مرحله بعدی اینه که این فایل توررنت را به یک برنامه بدین که دانلود اصلی را شروع کنه
    این برنامه ها هم خیلی زیاده نمونه هم:azureus utorrent bittornado و....
    اما باز پیشنهاد من utorrent هست به آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    که خیلی سبکه نسبت به بقیه.
    دقت داشته باشید:
    1سعی کنید سرعت این برنامه ها رو محدود کنید چون سرعتش خیلی خره ! یعنی تا 7-8 مگ در ثانیه جا داره و اگه پر کنه ممکن حتی دیگه نتونید وب گردی هم بکنید!
    2یک علامت سبز باید پایین برنامه بیاد وگرنه اینترنت شما مشکل داره
    3ه port forwarding باید پورت های برنامه را forward کنه
    4 مراقب آنتی ویروس ها باشید نپیچن به پرو پاچتون که فلانی داره از فلان پورت استفاده میکنه
    5 با adsl لگن 128 روزی یک فیلم دانلود میشه.

--------------مدیر انجمن: ببین اگر ارزش داره از اون میخ ها بزن روش که بالای لیست بمونه
    salam

من این را که گفتی دان لود کردم ولی ویندوز اینو نمیشناسه آیا باید کار دیگه ای بکنم؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بايد اينو بدي به يك برنامه كه تورنت دانلود كنه ( فايلت دقت كني پسوندش تورنته)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هر وقت روي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برين ليست جالبي از آخرين فيلم ها را مياره با كيفيت توپ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    i install utorrent 1.6 2 days ago
    in the bottom of page there is a red sign with this message:
    not connectable
    a firewall/router is limitting your network traffic
    you need to open up a port so others can connet to you
    لطفن به من بگید چه جور یه پورت باز کنم. یو-تورنت به فایر وال من اد هست
    در ضمن سرعت داون لود من پایین هست
    i have cable
    connectin type xx/512k
    current port 5....
    this button doesn't work: test if port is forwarded properly
    in logger button: unable to map Upnp port
    speed: D 50-80 KB/s U 60-80KB/s

لطفن بگید چیکار کنم تا هم سرعت خوب بشه هم این خال قرمز بشه سبز
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Novan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    من هر دو نرم افزار azureus و utorrent رو نصب کردم اما با اینکه فایلهای با seeder و downloarder های بالا انتخاب می کنم سرعت دانلودم تقریبا 12kb هستش در حالی که من از adsl 128k دارم استقاده می کنم و سرعت دانلود معمولی من 15kb هستش
    تنظیمات فایروال هم درست هستش و هیچ مشکلی نداره
    به نظر شما مشکل از چیه؟
    این جوری که من این نرم افزارها رو دیدم فکر می کنم با سرعت نرم افزارهایی مثل kazaa فرقی نداشته باشه
    خیلی دوست دارم ببینم که با سرعت بالا هم میشه دانلود کرد میشه تورنت یه فایلی که دانلود کننده زیاد داره رو بدید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یک خبر جدید اینکه flash get فایلهای تورنت رو در آخرین ورژنش ساپورت می کنه

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا من هر چي دانلود ميكونم licence key مي خواد. مي ترسم كلي وقت بزارم 700mb فيلم بگيرم بعدش باز نشه. قضيش چيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •