تو این ماشین حساب های پاور چک کردم همه رو هم زد : 230نوشته شده توسط Nesta_old_User2005
سی دی رام و فلاپی که ندارم
تو این ماشین حساب های پاور چک کردم همه رو هم زد : 230نوشته شده توسط Nesta_old_User2005
سی دی رام و فلاپی که ندارم
فكر نكنم conroe با Alendale خيلي فرق بكنه. غير از كلاك فقط در مقدار كش تفاوت دارهنوشته شده توسط MaFia
البته من قبل از خريدن اينو مي دونستم و براي همينم 100 تومن رفت تو پاچه ام.
يعني خواستم يك conroe واقعي بگيرم. در ضمن اين مادربرد يعني p5b delux wi/fi براي
من 240 خرج برداشت ولي واقعا در حد اين قيمت نيست.به محض اينكه برد هاي
ايسوس با چيپست Nforce 680 اومد من با هر ضرري هم كه شده اين برد رو عوض مي كنم.
دوستاني كه Giga DQ6 گرفتند هم اگه دماي پردازنده هاشونو بگذارند خيلي مفيد خواهد بود
ببينيم اين تكنولوژي Crazy cool گيگا چقدر تاثير داره. من بعضي جاها ديدم دماي conroe ها
حتي با فن استوك، زير 20 درجه هم گزارش شده! نمي دونم اين پردازنده هايي كه مي فرستند
ايران غربال مي كنند يا مسئله ديگه اي هست...هر چند وقتي مي خواستم بگيرم فروشنده
مي گفت E6300 با يك برد Epox 945p يا يه همچين چيزي بسته و دماش بوده 23 درجه. نمي دونم
شايدم شانس ما اينطوريه.
Last edited by Mezzo; 28-11-2006 at 01:07.
خوب با باز بودن در كيس هوا به جريان نمي افته چون چيپست با سينك خنك ميشه و حتما بايدنوشته شده توسط Nesta_old_User2005
با فن هاي كناري دمنده به داخل جريان هوا رو ايجاد كرد.
راستي پاور من كانكتور 8 پين داشت و من وصل كردم در حاليكه امكان كار كردن با 4 پين هم هست.
من كه نمي دونم تاثيري داره يا نه ولي 8 پين بهتر بنظر مياد.
با فن حرفه اي هم گمون نكنم 5-6 درجه بيشتر پايين بياد ( هر چند اونهم خوبه) شما اگه گرفتيد
نتيجه شو بگيد.
اين گزينه PECI با آپديت بايوس رو سيستم ما كار كرد ولي بنظر من چيز خطرناكيه و اوركلاك به استناد
اون ممكنه به سوختن cpu منجر بشه. شكل مربوط به زماني هست كه دماي كيس حدود 24 هست
و جالبه دماي cpu از دماي محيط كمتر نشون ميده كه دليل عدم اعتبار اون هست.
![]()
صد در صد تایید میشه
بر نامه هایی که مخصوص کور 2 نیست اینگار تو این حالت دما رو اشتباه نشون میدن
اما Tat و core temp دمای اصلی رو نشون میدن که اصلا فرقی نکرده
فن من که Blue Orb II هستش خیلی عالی داره جواب میده.
سلام
من با مادربورد Giga 965-Dq6 و Core 2 E6400 که تا 2800 overclock کردم در حالت idle دما حدود 53 هست و تو Load 60.
ولتاژ چنده آخه؟؟
با فن باکس اینقدر اور کردی؟؟؟
بله با فن باکس! تا 3.2 هم بدون مشکل رفت ... ولتاژ cpu هم 1.34 هست .. رم هم 512*2 Giel باس 533 که شده 700 .. تو ساندرا 2007 هم X6800 رو رد کرد و کاملا stabel بود
ولی گفتم اول کاری زیاد فشار نیارم که گزاشتم رو Auto overclock که تا 19% انجام میده و دما الان دور وبر 37 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)