ميبنيم كه من هم منظورم همبن بود....نوشته شده توسط Farbod_h
مگه اينجا نيست؟ملت مثل چي جنس چيني ميخرن....نميتونه به هلند و چندتا كشور ديگه جنس درجه 2 بده.![]()
آشعالاش و درجه 6 اش گير ما مياد تو ايران....چي بوديم چي شديم....![]()
يا حق....![]()
ميبنيم كه من هم منظورم همبن بود....نوشته شده توسط Farbod_h
مگه اينجا نيست؟ملت مثل چي جنس چيني ميخرن....نميتونه به هلند و چندتا كشور ديگه جنس درجه 2 بده.![]()
آشعالاش و درجه 6 اش گير ما مياد تو ايران....چي بوديم چي شديم....![]()
يا حق....![]()
ممنون از توضيحات شما ...
در ضمن يكي از پيشگامان ارتباطات كه فراموش كردي شركت موتورولا هست . واقعا" غولي هست براي خودش
اگر دقت مي كرديد همانطور كه گفته شد مجارستان گوشيهاي سطح پايين نوكيا رو مي سازه . بعد هم غول تلفن همراه كه نميتونه يه جا گوشي بسازه . بايد تو چند كشور نمايندگي ساخت داشته باشه .نوشته شده توسط Man Hunter
عنوانش خیلی غلط اندازه
باید بگه سونی روی نوکیا را کم کرد
اصلا غلط انداز نيست شما يا خيلي تعصبي هستي يا جواب هاي اول تايپيك و پيغام اول تايپيك رو نخوندينوشته شده توسط Braveheart
مساله امار جهاني بود كه من با صراحت مي گم بهترين و برترين در هر زمينه اي همون نوكيا است
خب من فقط اولین پست رو خوندم و نظرم اینه که.............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..نوکیا بهترین هستش....
من هم ازنوكيا بيشتر خوشم مي آد.
ولي ازلحاظ خدمات فرقي نداره شما توايران چه ماركي ميخري چون گارانتي و خدمات پس از فروش فقط حكم درباغ سبز رو داره
من خودم گوشي نوكيا6600دارم كه زمان خريد 10-15هزار تومان بابت گارانتي بيشتر پرداخت كدرم ولي به سه ماه نرسيده بود
كه خراب شد با وجودي كه آشناي تعميركارداشتم به هر زحمتي كه بود گوشي رو به مركز گارانتي بردم وپس 10 روزكه براي
دريافت كوشي رفتم يه صورت حساب 50هزار توماني دادن دستم من هم به نا چار پرداخت كردم....
ازاينا گذشته مگه مخابرات تو ايران چقدر خدمات ميده حيف اين پولا كه مردم بالاي گوشي ميدن چون ازامكانات اين گوشيهانهايتا
50 تا60درصدمي شه استفاده كرد ..........
اخه انیشتن های گم نام
چقدر ای کیو تشریف دارید
که امار فروش را با کیفیت یکسان میدونید
نمیگم نوکیا بده یا....
حالا بیاد موتورلا و سامسونگ را با هم رنجش تو سونی مقایسه کنید
بی شک در مجموع امتیاز ها سونی برنده میشه
ثانیا بدونید که پر فروش ترین گوشی دنیا همون شکلات هست !!!!!!!!!ایا شکلات واقعا حرفی برای گفتن داره.....!!!!نه
واقعا جناب عالي هم نيوتن هستي..آخه اخوي هيچكي نميفهمه جز شما...اين هم ملت ميرم نوكيا ميخرن ميليون ها نفر تو سراسر دنيا...حتما بخاطر اينكه آمار نوكيا رو ببرن بالا...عجب حرف پر نغزي زدي...يادم باشه به ميثم بگم اول پي 30 ورد حرف شمارو بزنه :اخه انیشتن های گم نامنوشته شده توسط metal_militia
چقدر ای کیو تشریف دارید
که امار فروش را با کیفیت یکسان میدونید
نمیگم نوکیا بده یا....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)