سلام دوست عزیز
با نظر اقا مهدی موافقم
این مشکل بیشتر اوقات به دلیل نرم افزاری میباشد
یه ویندوز دیگه نصب و در صورت نیاز هم نرم افزارهاتو کنترل کن ببین بعد از نصب نرم افزار خاصی این اتفاق نمی افته ؟
موفق باشی
![]()
سلام دوست عزیز
با نظر اقا مهدی موافقم
این مشکل بیشتر اوقات به دلیل نرم افزاری میباشد
یه ویندوز دیگه نصب و در صورت نیاز هم نرم افزارهاتو کنترل کن ببین بعد از نصب نرم افزار خاصی این اتفاق نمی افته ؟
موفق باشی
![]()
مشکل شما با آپدیت شدن ویندوزتون حل میشه کافیه این آپدیت ها رو نصب کنید
من این آپدیت ها رو آپلود کردم کافیه بعد از دانلود اینها همشونو توی یک فولدر بزاری و فایل Install.bat رو اجرا کنی و صبر کنی که خودشون یکی یکی نصب بشن و بعد از پایان نصب ریست کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از همگي دوستان
من قبلا گفتم كه هر كاري كردم ، اما اين مشكل حل نشد ! منظورم از اينكه ويندوز رو عوض كردم هم همين بود ! يه ويندوز جديد زدم ! حتي ديروز يكي از دوستام هم يه فايل آپديت داد بازم درست نشد .
تا اينكه براي يه نرم افزار احتياج به .net framwork داشتم ! من ورژن 2 رو نصب كردم و نرم افزار هم كار كرد به كنار ! ولي ديگه اصلا اين مشل برام پيش نيومده كه نيومذه ! مي تونم بگم كه حل شد اصلا !
در ضمن دوست عزيز combat !
اين فايلهايي كه گذاشتيد هم به نظرتون الان هم اجرا كنم ضرري داره يا نه ؟ اصلا اينا چه آپديتايي هستند ؟ "منظورم براي چه باگهايي هستند " و شما كه اين آپديتهارو دادين ، مي دونين مشكل من از چي بود ؟
سلام و درود
مشکلتون این ارور بود
در مورد آپدیت ها بله اینارو چون خودم این مشکل رو داشتم نصب کردم و مشکلم حل شد و با نصبشون مشکلی برا تون پیش نمیاد و اینکه اینا در چه حدی هست کافیه سری به سایت مایکروسافت بزنی و همین عنوان تاپیکت رو سرچ کنی
اي ول :دي
خود ناكسشه
آقا دستت درد نكنه ، خيلي ممنون ! اينارو هم دانلود مي كنم !
بازم ممنون از بروبچ گل اين انجمن
کمک در مورد پیغام خطای Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem ...
با آمدن این پیغام ارتباط اینترنت قطع می شود و باید سیستم حتما رستارت شود این پیغام بعد از 1 ساعت یا 2 ساعت کار با سیستم دوباره طاهر می شود و دوباره باید سیستم رو رستارت کرد لطفا کمکم کنید
سلام دوست عزیز
این مشکل در ویندوز xp سرویس پک 2 ماکروسافت وجود داره و حتی با تعویض ویندوز هم این مشکل حل نخواهد شد و تنها راه حل کردن این مشکل این است که شما وصله های امنیتی که ماکروسافت برای همین مشکل در نظر گفته است را دانلود کرده و نصب کنید .
این مشکل مربوط به مودم های خاصی هست و بیشترین مورد بروز این مشکل برای کاربرانی هست که از مودم adsl استفاده می کنند .
تنها راه حل خلاص شدن استفاده از pach های زیر است . یه چند تا دیگه هست که اگه پیدا کردم می زارم اینجا .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب patch کامیپوتر را ریستارت کنید
و با استفاده از برنامه زیر پورت های باز را ببندید .
بعد ازdisable کردن پورت ها، restart کنيد
سلام به همه دوستان
این مشکل یه مدتی بود که اعصاب منو به هم ریخته بود ولی بالاخره با راهنمایی دوستان مشکل حل شد.
برای حل مشکل هر شش فایل موجود در آدرس زیر (سایت مایکروسافت) رو دانلود و نصب کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
عزیزان ارور زیر برای چیه ؟ چه طور میشه رفعش کرد؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)