chees master10 يا frits9 کدوم بهتره؟
chees master10 يا frits9 کدوم بهتره؟
آقا داره یه بازی رو سایت رسمی مسابقات نشون می ده.
بین کرامنیک و دیپ فریتز ...
که حالا نوبت کرامنیک هستش.
به نظر میاد کرامنیک وضعیت بهتری داره.
امروز براتون بازيهاي کرامنیک و دیپ فریتز را با فرمت pgn گزاشتم البته هنوز چند دور مونده
كرامنيك 1 امتياز فعلا عقبه
كد:
DownloadLink: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------------------
قطعا Fritz قویتره. آخرین نسخهاش هم Fritz 10 هست که نمیدونم تو ایران اومده یا نه. ولی گرافیک و شکل و شمایل Chess Master روش بیشتر کار شده.نوشته شده توسط Noble
ایلیا
سلام دوستان
اگه ممکنه چند تا سایت برای دانلود بازی ها به فرمت pgn معرفی کنید .
آرشیوهایی که من پیدا کردم ، تعداد بازی کمی دارند .
مثلا آرشیو نرم افزار chess assisstant خیلی عالیه ، چه جوری میشه اون رو آپدیت کرد ؟
با سلام به تمامي شطرنجدوستان
عجيبه که بعد از گذشتن 200 روز از آخرين پست! اين تاپيک رو امروز ديدم!
بعنوان يک ريتينگ دار بين المللي و مربي درجه 2 کشوري همين الآن آمادگي خودمو براي فعاليت اعلام ميکنم
البته بدليل مشغله 2 روز در هفته ! البته سعي ميکنم تا حد امکان اخبار شطرنج هفته رو به همراه معرفي آدرس سايتهاي ايراني و خارجي و فايلها و برنامه هاي مناسب رو براتون بذارم .
اگه موافقين يا علي...!
يه سر به اين آدرس بزنين هم بد نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شطرنج رو نمیشه انلاین بازی کرد تا همین جا یه بازی انلاین شطرنج راه بندازیم..!!
نمیدونم چرا این جور تاپیک ها زیر خاک میرن!
سلام،دوستان کسی نرم افزار شبیه ساز شطرنج فریتز را داره؟،آخرین ورژن اون چندتا dvd میشه ؟
در حد همین فریتز چیز دیگه ای هم هست؟
لطفا راهنمایم کنید..
اوپس
زیرخاکی بالا میاریم
ما بعد 7سال و اندی از دیروز شروع کردم به شطرنج بازی کردن توی playchess.com و همش رو هم تاحالا باختم
راهکار بهتر شدن توی شطرنج به جز تکرار و مسابقه چیه؟
اصولا بعضی وقتا اشتباهایی میکنم که خودم هم خندم میگیره
البته بعضی وقتا به دلیل کمبود وقت حرکات اشتباه رو بدون فکر انجام میدم
ُسلام من شطرنج ویندوز ویستا رو بازی کردم ولی حال نکردم کسی شطرنج حرفه ای نداره!!!
( حالا هرکی ببینه فکر میکنه گنده ی شطرنجم!!! نه بابا فقط از روی بی کاری با دوستام کل میدازم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)