خب اره منم ان 70 دارم ولي به اندازه ي شما راضي نيستم چون هم سرعتش پايينه و هم پسوند هاي زيادي ساپورت نمي كنه
راستي به مجيد هم تبريك مي گم ولي گوشيمون داره خفن جواد مي شه
خب اره منم ان 70 دارم ولي به اندازه ي شما راضي نيستم چون هم سرعتش پايينه و هم پسوند هاي زيادي ساپورت نمي كنه
راستي به مجيد هم تبريك مي گم ولي گوشيمون داره خفن جواد مي شه
بابا چرا تو ذوق بچه مي زني ....
مجيد جان بهترين گوشيو گرفتي اگر هم مشكل داشتي به خودم بگو ...![]()
پس در صدا سونی اریکسون بهتره
برنامه و اینها چی؟
سونی اریکسونی ها می گن
1- صدای سونی اریکسون بلندتره
2- ان 70 خیلی هنگ می کنه
تا حالا 2-0 به نفع دبلیو810
نه amoz جون بهتره اين كنتر بازي رو همين جا تمومش كني اخه اين كه ادم روي يك شركت تعصب پيدا كنه و فكر كنه اين شركت بهترينه بعدا تو شرش گير ميكنه مثلا خود من:
يك زماني چون w800 رو ديده بودم فكر مي كردم گوشي هاي سوني همه رو خدا مي سازه ولي از طرف ديگه به سيمبيان هم علاقه مند بودم و نمي دونستم و800 سيمبيان نداره خوب اگر من به تعصبم ادامه مي دادم كه الان تو شرش گير مي كردم...
دوستداران سونی اریکسون یادتون نره که شرکت سونی اریکسون فقط رو مالتی مدیا کار میکنه.تو ایران گوشیهاش خوب نیستند چون همشون مارک چینی هستند.قطعات سونی اریکسون متاسفانه قیمتاشون بالا هستند و دیگه اینکه سریالاشون مشکل دارند به همین دلیل خیلی از شرکتها دیگه سونی اریکسون رو تو بازار نمیارند.چون وقتی یه نفر گوشیت رو بدزده اون موقع مخابرات هیچ کاری واست نمیکنه.
یه نفر بهم گفت :
رئیس شکرت سونی اریکسون قبول کرده که گوشیهاش فقط در سطح مالتی مدیا با نوکیا قابل رقابت هستند.
به قول یکی از بچه ها اگه به دوربین اهمیت میدی خواب برو یه دوربین دیجیتال بگیر این 6 مگا پیکسل این یکی 3 مگاپیکسل.اون وقت یه گوشی مثل 7610 رو بردار که از همه نظر عالیه.گوشی باید آنتن دهیش خوب باشه و دیگه اینکه مقاوم باشه.
پس نتیجه گیری خودم:
فعلا خرید گوشی های سونی اریکسون ریسک بزرگیه
من که n70 دارم و خیلی هم راضیم
دوستان قيمت ان 91 چنده ؟
گوشي با قيمت ان 91 كه بهتر باشه سراغ ندارين؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)