تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 23 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 224

نام تاپيک: آرشیو آنتی اسپایور

Banned Maximillion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خونمون

1

Batman جان آپدیت های این برنامه در این مسیر زیر دخیره میشند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تمامی آپدیت هاش تا این لحضه در حدود 10.3 مگ هست اگه میخوای واست آپلود کنم.
    اگه زحمتی نیست آپلود کن.
    راستی یه سایت سراغ ندارین که توی اون به آنتی اسپای وار ها امتیاز داده باشن؟
    ممنون

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آقا وضیعت امنیت سیستم من از این قراره
    آنتی ویروس:کسپرسکی 6.2
    فایروال:کومودو 2.4
    اما نه آنتی روت کیت خوبی دارم نه آنتی اسپای ور خوبی.
    پس همینی Ashampoo Anti SpyWare رو دان می کنم
    راستی ایت تروجان هارو هم میشناسه.

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگه زحمتی نیست آپلود کن.
    راستی یه سایت سراغ ندارین که توی اون به آنتی اسپای وار ها امتیاز داده باشن؟
    ممنون
    Ashampoo Anti Spyware Signatures تا تاریخ 2007-02-06

دانلود با حجم 10.5 مگ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

آقا راستی این Ashampoo AntiSpyWare از SpyWare Doctor قوی تر هست.
    تو رو خدا یک سایت معرفی کنید که روی آنتی اسپای ور ها تست و نمره داده شده باشه!!!!!

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا راستی این Ashampoo AntiSpyWare از SpyWare Doctor قوی تر هست.
    تو رو خدا یک سایت معرفی کنید که روی آنتی اسپای ور ها تست و نمره داده شده باشه!!!!!
    سلام دوست عزیز

در حال حاضر به نظر اکثر کارشناسان اسپای سویپر و اسپایور دکتر بهترین آنتی اسپایورهای موجود هستند هرچند هر

کدام اشکالات خاص خودشان را دارند مثلا اسپایور دکتر با سرویس PDM کاسپر مشکل دارد و اسپای سویپر هم سیستم

را کند می کند و در ضمن همانطور که می دانی هیچ آنتی اسپایوری به تنهایی کامل و کافی نیست میزان شناسایی

اسپایورها و انواع دیگر بدافزارها توسط کاسپرسکی به تنهایی بیش از مجموع اسپایور دکتر و اسپای سویپر است

( هر چند بحث پاک کردن اسپایورها بحث دیگری است ) در هر حالت برای دیدن نتایج چند تست به عمل آمده به

تاپیک زیر سری بزن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوست عزیز

در حال حاضر به نظر اکثر کارشناسان اسپای سویپر و اسپایور دکتر بهترین آنتی اسپایورهای موجود هستند هرچند هر

کدام اشکالات خاص خودشان را دارند مثلا اسپایور دکتر با سرویس PDM کاسپر مشکل دارد و اسپای سویپر هم سیستم

را کند می کند و در ضمن همانطور که می دانی هیچ آنتی اسپایوری به تنهایی کامل و کافی نیست میزان شناسایی

اسپایورها و انواع دیگر بدافزارها توسط کاسپرسکی به تنهایی بیش از مجموع اسپایور دکتر و اسپای سویپر است

( هر چند بحث پاک کردن اسپایورها بحث دیگری است ) در هر حالت برای دیدن نتایج چند تست به عمل آمده به

تاپیک زیر سری بزن :

سلام دوست عزیز
    آخه مگه کسپرسکی می تونه رجیستری رو اسکن کنه؟چون معمولا اسپای ور ها و تروجان ها وارد رجیستری میشن!!!
    راستی اگه SpyWare Doctor رو غیر فعال کنم باز هم با کسپرسکی مشکل داره!!!!!
    راستی در باره ی Ashampoo AntiSpyWare توضیح می دید.(((در باره ی قدرت اون و ...)))
    ممنون
    بدجوری منتظر جواب هستم!!!!!

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    آخه مگه کسپرسکی می تونه رجیستری رو اسکن کنه؟چون معمولا اسپای ور ها و تروجان ها وارد رجیستری میشن!!!
    راستی در باره ی Ashampoo AntiSpyWare توضیح می دید.(((در باره ی قدرت اون و ...)))
    ممنون

Spyware Doctor حتی در حالت غیر فعال هم با کسپر مشکل داره.

اما در مورد کسپر منم با vtn موافقم و میگم که کسپر خودش بهترین آنتی سپای است. و دلیل اینکه چرا کسپر

رجیستری رو سکن نمیکنه اینه که آنتی ویروس کسپرسکی قبل از اینکه سپای ویرها و یا تروجانها خرابکاری خودشون رو

بکنند جلوشون رو میگیره و فرق Real time Protection کسپرسکی با بقیه آنتی سپای ویرهایی مانند سپای سویپر

همینه.

Spy Sweeper و یا بقیه آنتی سپای ویرها تنها زمانی حالت دفاعی به خودشون میگیرن که پروسه ای مشکوک در

task manager فعال بشه. اونوقت پیغام میدن که فلان سپای به این مشخصات وارد سیستم شده چیکارش کنم؟

تازه در خیلی از مواقع هم اصلا هیچ پیغامی نمیدن چونکه پروسه اون تروجان یا جاسوس دیگه فعال شده و حتی شاید

خود Spy Sweeper رو هم از کار بندازه.

اما کسپرسکی کاری به فعال شدن پروسه نداره. این آنتی ویروس بر مبنای سکن کردن فایل مورد نظر اونو قبل از

فعال شدن بلاک میکنه و بعد از بلاک کردنش پیغام پیدا شدن تروجان رو بهتون میده. برای نمونه شما این فایل رو که

یک ویروس آزمایشی است رو دانلود کنید.

همانطور که در عکس بالا نیز میتونید مشاهده کنید من خودم کسپرسکی رو طوری تنظیم کردم که اصلا اجازه ورود

فایل های ویروسی و یا آلوده رو به کامپیوتر نده. چه برسه به اینکه بخوام دانلودش کنم . اما آنتی سپای ویرهای

دیگه طوریه که شما فایل آلوده رو دانلود میکنید. اونو اجرا میکنید. تمام خرابکاری های خودش رو از جمله قفل کردن

رجیستری و غیره رو انجام میده ... و تازه بعد از اینکه اعصابتون خورد شد و هزار تا فکر رو خیال کردید و شونصد تا

تایپک یکی به دادم برسه رو در انجمن ایجاد کردید به فکرتون میرسه که بهترین آنتی سپای ویر کدومه؟

البته انجین سکن کسپرسکی خیلی پیشرفته تر از این حرفاست که من بخوام اونو در مطلبی کوتاه توضیح بدم و این

توضیحات رو دادم که تا حدی بدونید که بهترین آنتی سپای ویر اونیه که قبل از ورود و یا قبل از خرابکاری بتونه جلوش

رو بگیره نه بعد از سکن کامپیوتر بگه سیستمتون آلوده شده.

اما برای اینکه بی جواب نمونید بهترین آنتی سپای ویرها رو از لحاظ Real Protection بهتون معرفی میکنم. دقت کنید

که من فقط منظورم بهترین ها از لحاظ Realtime Protection است نه بهترین تشخیص و یا بهترین برنامه از همه لحاظ.

Trend Micro Anti Spyware یکی از بهترین ها در این زمینه است و تقریبا طریقه محافظتش هم از سیستم مثل آنتی

ویروس میمونه. این برنامه هم بصورت جداگانه قابل دانلود و استفاده است و هم در داخل Pc-Cillin Internet Security

وجود داره.

McAfee Anti Spyware Enterprise 8 هم دقیقا مثل کسپرسکی از سیستم محافظت میکنه با این تفاوت که فقط

میتونه Spyware, Adware, Trojan,Malware ها رو تشخیق بده. اما این برنامه مانند TMAS به تنهایی قابل استفاده

نیست و برای استفاده از آن حتما باید اول یکی از نسخه های تجاری آنتی ویروس مک آفی رو نصب کنید و بعد اقدام

به نصب McAfee Anti Spyware Enterprise نماوید. البته به تازگی شرکت مک آفی در نسخه 2007 پلاس و All in One

هم آنتی سپای ویرش رو گذاشته اما چون من خودم تا بحال باهاش کار نکردم و جایی هم مطلبی در موردش نخوندم

نمیتونم نظرم رو بگم.

اما در آخر این رو هم اضاغه کنم که آنتی سپای ویرهای خوبی وجود دارند اما این خود شما هستید که باید بر طبق

نیاز خودتون جند تا از اونا رو روی سیستمتون نصب کنید. هر برنامه میتونه برای یکی خوب و برای دیگری بد باشه.

مثلا برای من اصلا مهم نیست که آنتی سپای ویری که نصب میکنم حتما باید قدرت تشخیص رجیستری کدها رو هم

داشته باشه چون کسپر 90 درصد شایدم بیشتر بر روی رجیستری نظارت داره و هر پیغام از طرف کسپرسکی رو

چه در هنگام نصب برنامه ها و چه در هنگام گشتن در اینترنت بیخودی Allow یا Deny نمیکنم.

به آنتی سپای ویری که ستارت آپ سیستم رو هم زیر نظر بگیره احتیاجی ندارم چون بازم کسپرسکی اونو زیر

نظر داره و هر چیزی که به ستارت آپ سیستم چه در مسیر Windows\CurrentVersion\Run و چه در مسیر های

دیگه قرار بگیره رو بهم خبر میده و این من یا شما هستیم که باید بدونیم مثلا اگر برنامه ای بخواد رجیستر کدی رو در

این مسیر نصب کنه چه اتفاقی میوفته. یعنی همه چی بستگی به اطلاعات خود شخص استفاده کننده داره.

مثلا من آلرژی شدیدی نسبت به این گونه جمله ها که بارها شده در انجمن دیدم دارم.

نمیشه کاری کرد گیرهای کسپر رو کمتر کرد؟

اه این چقدر گیر میده ؟

نمیشه کاری کرد خودش همه چی رو یا آزاد یا بلاک کنه؟

و از این جور حرفا...

اما یکی نیست بگه نمیشه کاری کرد یکم شما اطلاعاتتون رو ببرید بالا تا اسم این پیغامهای امنیتی رو گیر نزارید و

بدونید معنی این پیغامها یعنی چی. البته منظور من شما نیستید کلا حرفم با کسانیه که به این شکل فکر میکنند.

پس با این توضیحات من میبینید که برای نمونه من به آنتی سپای ویری احتیاج دارم که هفته ای و یا هر چند روز

یک بار بتونم سیستمم رو باهاش سکن کنم. چون نه کسپر و نه هیچ آنتی ویروس و آنتی سپای ویر دیگه ای نمیتونه

100 درصد برنامه های آلوده رو تشخیص بده. و دلیل احتیاج داشتن به آنتی سپای ویر و یا آنتی ویروس دیگه فقط جهت

سکن فایلهای سیستم و دانلود شده میباشد نه کنترل رجیستری یا پاک کردن کوکی های زائد.

به همین دیل نیاز هر کس بستگی به نوع برنامه امنیتی که استفاده میکنه میتونه متغیر باشه. پس بهترین آنتی

ویروس و یا بهترین آنتی سپای ویر و یا حتی بهترین برنامه گرافیکی معنایی پیدا نمیکنه. چون باز هم بستگی

به نیاز شخص داره که چه استفاده ای میخواد ازش بکنه.

اما برای حرفه ای ها و افرادی که کارشون یک چیز دیگه ست و جزو کاربرای خانگی حساب نمیشن قضیه فرق میکنه.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ممنون
    سلام دوست من

دوست عزیزمان Persian.Boy توضیحات کامل و مبسوطی را برایتان داده اند من هم موافقم که در مقابل بدافزارها

میزان شناسایی و پیشگیری از قدرت پاک کنندگی مهمتر است چون پاک کردن کدهای بدخیم به ویژه اسپایورها پس از

نصبشان روی سیستم بسیار مشکل و بعضی مواقع غیر ممکن است .در ضمن همانطور که دوست عزیزمان گفته اند

بهترین وسیله امنیتی مغز شما است حتی اگر بهترین نرم افزارهای امنیتی را روی سیستمتان نصب کنید ولی روی هر

لینکی در اینترنت کلیک کنید آلوده شدن شما فقط مسئله زمان خواهد بود بنابراین زیاد در پی قویترینها نباشید اگر از همین

نرم افزارهایی که روی سیستمتان نصب است به طور بهینه استفاده کنید و در اینترنت بیشتر مواظب خودتان باشید

( مثلا چیزهایی مثل Winantivirus را روی سیستمتان نصب نکنید ) مطمئنا مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد ولی

در میان آنتی اسپایورها از نظر قدرت پاک کنندگی اسپای سویپر و اسپایور دکتر و سوپر آنتی ویروس از بقیه بهترند ولی باز هیچکدام

صد در صد کامل نیستند.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوست من

دوست عزیزمان Persian.Boy توضیحات کامل و مبسوطی را برایتان داده اند من هم موافقم که در مقابل بدافزارها

میزان شناسایی و پیشگیری از قدرت پاک کنندگی مهمتر است چون پاک کردن کدهای بدخیم به ویژه اسپایورها پس از

نصبشان روی سیستم بسیار مشکل و بعضی مواقع غیر ممکن است .در ضمن همانطور که دوست عزیزمان گفته اند

بهترین وسیله امنیتی مغز شما است حتی اگر بهترین نرم افزارهای امنیتی را روی سیستمتان نصب کنید ولی روی هر

لینکی در اینترنت کلیک کنید آلوده شدن شما فقط مسئله زمان خواهد بود بنابراین زیاد در پی قویترینها نباشید اگر از همین

نرم افزارهایی که روی سیستمتان نصب است به طور بهینه استفاده کنید و در اینترنت بیشتر مواظب خودتان باشید

( مثلا چیزهایی مثل Winantivirus را روی سیستمتان نصب نکنید ) مطمئنا مشکلی برایتان پیش نخواهد آمد ولی

در میان آنتی اسپایورها از نظر قدرت پاک کنندگی اسپای سویپر و اسپایور دکتر و سوپر آنتی ویروس از بقیه بهترند ولی باز هیچکدام

صد در صد کامل نیستند.
    ممنون
    نظرات هر دو دوست عزیز درست اما باز نصب کدوم آنتی اسپای ور رو توصیه می کنید؟
    Last edited by Feli; 09-02-2007 at 12:40.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ممنون
    نظرات هر دو دوست عزیز درست اما باز نصب کدوم آنتی اسپای ور رو توصیه می کنید؟
    سلام دوست عزیز

فکر می کنم در پستهای قبلی جوابتان را دادم ولی اگر روشنتر می خواهی چشم :

اگر از ویندوز XP استفاده می کنی اسپای سویپر و سوپر آنتی اسپایور را همراه کاسپرسکی نصب کن می توانی Shield های

اسپای سویپر را هم اگر سرعت سیستمت را کند نمی کند فعال کنی ولی اگر سرویس PDM کاسپرسکی به طور کامل

فعال باشد کار زیادی برایت نخواهد کرد فقط گاهی جلوی دسترسی به بعضی سایتهای مشکل دار را می گیرد و تو می توانی

از هر دو آنتی اسپایور فوق برای اسکن گاهگاهی سیستمت استفاده کنی .

اگر از ویندوز ویستا استفاده می کنی اسپای سویپر در کنار کاسپرسکی سیستم را شدیدا کند می کند در این حالت می توانی

از خاصیت محافظت Realtime ویندوز دفندر و خاصیت اسکن سوپر آنتی اسپایور و خود ویندوز دفندر استفاده کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •