من لينك al-moazen رو مي خوام دوباره آپلد كن چون لينكش خرابه
من لينك al-moazen رو مي خوام دوباره آپلد كن چون لينكش خرابه
آقا دمت گرم!!!آواترت رو عوش كن!!!من اينجا حق آب و گل دارم!!!نوكرتم.![]()
salam man n70 daram .compiter man p3 hast. n70 ro namishnase .vali sony ro mishnase. bayad chekar konam ?
سلام
من برنامه FSCaller_3.04_Full_Farsi کرک شده دارم اگه به درد کسی می خوره بگید upload کنم!!!!!
عزيزان كسي برنامه قبله نما براي ان هفتاد داره برام بگذاره كه تو ايران كاربرد داشته باشه
ممنونم
سلام.اول اینکه این کاری که شما انجام دادی که برنامه ها توی یه تاپیک بزاریم پیشنهاد من بود ولی کسی جدی نگرفت دوم اینکه یکی از بچه ها در مورد اپلود فایل توی رپید شیر اعتراض داشت و اعتراضشم کاملا درست بود .من الان تمام لینک هاتو زدم و هیچ کدام کار نکرد.من نمیدونم مگه سایت 4shared چشه که شما تو اون سایت اپلود میکنید.حالا باید تمام فایلاتو اپلود کنی دوباره .من برنامه ای که عکس طرف مقابل رو بزرگ نشون میده و برنامه اینکه همزمان برای چند نفر بلوتوث کنی رو میخوام .باتشکر
دوست گرامي هر چه لينك داده ايد جواب فايل پيدا نشد است . يك امتحان لازم است
سلام یه سوال از اساتید موبایل دارم اونم اینه که من با چه برنامه ای میتونم وضیت یه سیم کارت رو پیدا کنم مثلا خاموش یا در حال مکالمه البته بدون اینکه من زنگ بزنم و فقط با کمک برنامه ممنون میشم از اساتید اگه جواب بدن متشکرم
سلام
من برنامه ی تبدیل دوربین به وبکم رو می خوام. فکر می کنم قبلا بین نرم افزارها دیده بودم ولی الان هر چی می گردم پیدا نمی کنم. لطفا هر کی داره بذاره
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)