تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 30 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 292

نام تاپيک: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sarmast65_ata
    سلام مهدي جان.يه دفعه به سرم زد گفتم ببينم گوشي خودم ريجستر قانوني شده يا نه وقتي تو گوشي زدم يه شماره هست كه با پشت گوشي و جعبه يه 09 زياد داره پس تا اينجا معلوم شد كه ريجستر قانوني نيست!حالا جالب اينجاست كه زيرفاكتور خريد نوشته :
    كار نكردن گوشي بعلت مشكلات شبكه مخابراتي ( ريجستر ) به فروشگاه مربوط نمي باشد.
    شما فقط به جمله مشكلات شبكه مخابراتي بيشتر توجه كنيد تو رو خدا!!
    يه مورد ديگه هستش كه توي كاغذ گارانتي شماره IMEI به صورت دستي وارد شده كه اگه واقعآ قانوني باشه نبايد به صورت دستي باشه و تايپ شده و يا بصورت يك بر چسب باشه.
    خدا رو شكر كه فروشگاه خودشو از اين بي قانوني خلاص كرد!!
    يه موضوع ديگه رو هم بگم بهتون كه همه با هم بخنديم!! من گوشيم s700i هست چند وقت پيش LCD تركيد منم گفتم ببرم گارانتي كه شركت گارانتي هم ايرانيان است در صورتي كه مي دونستم شايد اصلآ گارانتي اين موضوع رو قبول نكنه ولي وقتي با هزار در دسر آدرس شركت رو پيدا كردم با تعجب ديدم در شركت قفله و شركت تعطيله حالا وقتي هم ميري گوشي بخري از هر كسي ميپرسي گارانتي گوشي چيه با كمال افتخار ميگن ايرانيان!!
    اينه ديگه واقعيت گوشي خريدن تو ايران
    من قبلن هم گفته بودم که داخله سریاله گوشی دو رقم بیشتره!!!!!

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

مهدی جان قضیه شماره رجیستر چی شد؟
    یکی دو رقم مشکلی نداره یا غیر قانونی میشه؟
    واردات گوشی w810 مگه فقط در زمان افزایش تعرفه ها بود که همه میگن گوشیشون غیر قانونیه؟ من نمی دونم افزایش تعرفه با این وضعیت یعنی چی؟ اگه یه تولید کننده داخلی که میشد روش حساب کرد داشتیم که یه جور می شد خودوتو راضی کنی. اما وقتی می بینی "داخل" هیچ خبری نیست تعرفه میزاری که چی بشه. تو که برنامه ریزی می کنی تا چند سال دیگه چند میلیون خط باید بره تو بازار خوب از قبل فکر ساختن گوشی های اونا رو هم میکردی.
    من خیلی دوست داشتم w810 بگیرم، اما با این وضعیت رجیستر خورد تو ذوقمون.

فکر کنم فعلا با این وضعیت تو فکر یه باتری برا همون Nokia3310 باشم بهتره .

راستی به نظر شما Nokia 3310 رو چه جوری حملش کنم؟ 10 کیلو وزنشه .

داره خودمونی میشه arizona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    چرا پيدا ميشه بغير از علاالدين (البته اگه تهراني) يه 3-4 تا نمايندگي شركت سوني (Sony) تو جمهوري هست كه اونا معمولا با گارانتي اصلي دارن البته تو خود علاالدين هم پيدا ميشه بايد بگردي
    ولي اگه من جات بودم هيچوقت گارانتي سيتادل نميگرفتم چون حداقل بايد 20000 تومن بيشتر پول بدي اگه جات بودم با همون روشي كه تو اين تاپيك براي دوستان ديگه هم گفتم به شرط رجيستر بودن قانوني از فروشنده ميگرفتم و اگه IEMI گوشي به زير باطري و جعبه نميخورد پسش ميدادم يعني به اين شرط كه تو اين صورت خيلي به نفعت ميشد
    والا مهدی جان،فقط یه جا تونستم گارانتیه سیتادل گیر بیارم که اونهم 40000 تومن بالای قیمت بود.دیدم اگه قراره 280000 تومن واسه w700 قانونی بدم،یه w810غیر قانونی بگیرم بهتره.واسه آقایون دست اندر کار !!!!متاسفم.

داره خودمونی میشه sarah333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسي آقا مهدي لطف مي كني اگر سوال كني راستي آدرس نمايندگي اصلي سوني اريكسون در ايران را آدرس و تلفنش را داري اگه داشتي لطفا بگذر مرسي

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

شركت سيتادل
    آدرس : تهران - خيابان جمهوري - مابين وليعصر و شيخ هادي - شماره 51 - ساختمان آرام - طبقه چهارم - واحد 2 و 3
    تلفن : 66482637 - 66482641 - 66495677

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض يه سوال؟

سلام مهدي جان يه سوال ازت داشتم ولي شايد اصلآ نبايد اينجا مطرح ميكردم شرمنده.ولي چون به اينجا سر ميزني و شايد زودتر پيغام منو ببيني برات اينجا مي نويسم.
    گوشي من S700i هستش و شيشه قابش ترك خورده جايي رو آشنا نداري كه بتونم عوضش كنم يه جا پرسيدم گفت قاب اصليش 65 هزار تومنه ولي اينقدر پول دادن ارزش نداره اگه جايي رو آشنا داري كه بتونم با خرج كمتري اين كارو بكنم خيلي ازت ممنون مي شم.بعد يه سوال ديگه شنيدم كه ميشه قاب گوشي رو رنگ كرد آيا همچين چيزي هست؟ميگن قاب گوشي رو رنگ فابريك در ميارن واقعآ ميشه اين كارو كرد؟
    بازم ازت ممنونم

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

گوشي من S700i هستش و شيشه قابش ترك خورده جايي رو آشنا نداري كه بتونم عوضش كنم يه جا پرسيدم گفت قاب اصليش 65 هزار تومنه ولي اينقدر پول دادن ارزش نداره اگه جايي رو آشنا داري كه بتونم با خرج كمتري اين كارو بكنم خيلي ازت ممنون مي شم.
    دوست من خودم آشنا ندارم به نظرم اگه تهران هستي برو پاساژ علاالدين تو قسمت زيرزمين يه چند تا تعميركار هستن كه ميتونن راهنماييت كنن
    يه پيشنهاد دارم اونم اينكه قاب خودت رو كه شيشه خاليش رو نميشه عوض كرد يه قاب معمولي بگير (بدون كي پد) و با كيفيت كه از شيشه هاي خوبي برخوردارن كه فكر نميكنم خوبش بيشتر از 5-6 هزار تومن باشه و گرنه كه بايد فابريك بگيري
    بعد يه سوال ديگه شنيدم كه ميشه قاب گوشي رو رنگ كرد آيا همچين چيزي هست؟ميگن قاب گوشي رو رنگ فابريك در ميارن واقعآ ميشه اين كارو كرد؟
    بازم ازت ممنونم
    اين كارو كسي نميكنه تا قاب فابريك و غير فابريك هست كه رنگش نميكنن اينكارم بعضيها كه خيلي بيكارن ميشينن و از خودشون طرح درميكنن
    موفق باشي

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

پيش فرض

آقا اگه كسي روش رجيستري كردن دستي رو هم بلده بد نيست تو همين تاپيك بگه...تا اوناي هم كه مي خان گوشيشون ر و كه ريجيستريه دستي شده آپديت كنن مشكلي نداشته باشن.. و هم مشكل كسايي كه از قاچاقچيان مهترم گوشي خريدن حل بشه.
    و هم جوابي دندان شكن به اسراعيل داده بشه.

Banned امگا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    france

پيش فرض

خودم مي دونم محترم با ح جيميه نه دو چشم اشكال تايپي بود.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط امگا
    آقا اگه كسي روش رجيستري كردن دستي رو هم بلده بد نيست تو همين تاپيك بگه...تا اوناي هم كه مي خان گوشيشون ر و كه ريجيستريه دستي شده آپديت كنن مشكلي نداشته باشن.. و هم مشكل كسايي كه از قاچاقچيان مهترم گوشي خريدن حل بشه.
    و هم جوابي دندان شكن به اسراعيل داده بشه.
    امگا جان با نرم افزار كه نميشه اينكارو كرد بايد وسايل فلش كه سخت افزاري هست رو داشته باشي كه فكر ميكنم بايد يه 300 هزار تومن خرج كني تا بتوني دستي رجيستر كني
    پس همون بيرون بدي خيلي باصرفه تره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •