شک چیزیه که Ps3 فاقد اون هست!!!
شاید برای شما مهم نباشه ولی یه دوست داشتم که گفت چون Ps3 شک نداره جذابیتش کم تر میشه منم از جذابیت کم بدم میاد پس Ps3 نمی خرم![]()
شک چیزیه که Ps3 فاقد اون هست!!!
شاید برای شما مهم نباشه ولی یه دوست داشتم که گفت چون Ps3 شک نداره جذابیتش کم تر میشه منم از جذابیت کم بدم میاد پس Ps3 نمی خرم![]()
ولی جدا از همچيز....
من اکثر مجلات بازيهای کامپيوتری مثل بازی رايانه ، بازی نما رو
خوندم ...قريب به 90 95 % بازيها که در آينده نزديک ميخواد بياد بيرون
برای کنسول xbox360 هست ..البته به جز بازيهای مشترک
هرجای صفهرو میبينی نوشته فلان بازی در فلان تاريخ رو يه xbox360 عرضه
میشه..و کمتر جايی ديده میشه که فلان بازی به تنهايی فقط برای ps3 بياد
من تصمیم خودم را گرفتم. به زودی x360 می خرم.هر چند که دلم با PS3 ولی چه کنم که نمی توانم تمام زندگیم را بدم پول PS3. شاید قیمت بیاد پایین ولی تا اون موقع تمام بازی های خوب از دستم رفته.تازه به احتمال خیلی زیاد بازی هاش روی چندین DVD می آید که من واقعا از این نظر از ps3 متنفر می شوم(میشه عین pc ). ولی خداییش نمی تونم از بازی هایی مثل DMC4 و god of war 2 و ... بگذرم.
از نظر گرافیک و قدرت هم مطمعا هستم چون چیزی کم نداره و حتی بازی ساز ها گفتند که بازی های این دو کنسول در بیشتر موارد یکی هستند(از نظر گرافیکی) و حتی بازی های x360 بهتر خواهند بود.(منبع: بازی رایانه)
یک سری به اینها بزنید دلیل انتخابم را می فهمید.
اینم برای کسانی که gamespot را قبول دارند(البته هر دو شون یکی هستند)
microsoft به فروش 10 میلیونی خودش رسیده پس دیگه شکی در خریدن x360 ندارم.
مطمئن باش بهترين انتخاب رو کردی.....
و به هيچ وجه پشيمون نمیشی...اگه گرفتی بازيهای gears of war , lostplanet , dead rising
six vegas , call of duty 3 يادت نره بگيری
راستی تلوزيون شما معموليه؟
بله دوست عزیز ولی من بازی هاش را با monitor خودم بازی می کنم چون با خرید یک کابل vga می تونم شبیه ترین کیفیت به HD را با مانیتور تجربه کنم در حالی که قیمت این کابل تنها 45 هزار تومان ( کمتر یا بیشتر) است.
یه سوال
قیمت روز انواع Xbox 360 رو میشه بگین ؟
ممنون
می تونی یه سری به بازی سنتر بزنی چون تمام قیمت های به روز در اونجا هست. البته من به دوستان پیشنهاد می دهم که اگر می تونند و قادر هستند که update کنند یک تاپیک هم تو همین p30 خودمون بزنند. با تشکر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ps2 رو از xbox360 بيشتر قبول دارم چه برسه به ps3 اگه هرفمو قبول نداري برو فوتبالاشنو مقايسه کن x360 اين اتاريه به بازيهاي ديگش کاري ندارم
آقا دیگه بس کنید
تابلو هست که بهترین کنسول Xbox 360 هست
امیدوارم PS3 هم کپی خور نشه تا حال همه طرفداراش گرفته بشه![]()
من که الان میرم با X360 آنلاین بازی کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)